homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme legate de menstruatie

#1 2008-01-28 00:17:58

flori28
Membru
Inregistrat: 2008-01-28

probleme legate de menstruatie

Buna seara!
Am o problema de 2 luni jumate si anume: ciclul imi vine neregulat in sensul ca se opreste 2 -3 zile , si pe urma vine dinnou.Cea mai lunga perioada a fost de o luna si o saptamana fara intrerupere, in plus are o culoare maron inchis . Am vazut pe forum ca s-ar putea sa fie vorba de spotting, dar eu am intrerupt anticonceptionalele in urma cu 6 luni si de atunci nu am mai luat.Se poate , va rog frumos un sfat , o indrumare.
Va multumesc frumos!

#2 2008-01-28 07:08:49

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Re: probleme legate de menstruatie

singura solutie ar fii sa mergi la doctor. motivele sunt multe.... dereglari hormonale, chiar si o anexita cronica... ceea ce spui tu ca ai nu e menstruatie...sunt sangerari. si eu am avut asa ceva in urma unei anexite...asa ca nu mai sta si mergi la doctor.

#3 2008-01-29 07:45:53

flori28
Membru
Inregistrat: 2008-01-28

multumesc frumos, pentru indrumari, la medic orikum vreau sa merg, am incercat si cu niste sfaturi , sa ma mai linistesc putin.O zi buna si inca o data multumesc frumos!

#4 2008-01-29 07:53:44

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

sfaturi nu prea avem ce sa-ti dam...decat sa mergi cat mai repede la medic pentru ca sangerarile astea indelungate nu iti fac bine. plus ca sunt tratamente si vei scapa de discomfort...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.