homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce se intampla daca uiti doua pastile din primele zile ale unei folii

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » ce se intampla daca uiti doua pastile din primele zile ale unei folii

#1 2008-01-28 12:19:30

sweet eva 2006
New member
Inregistrat: 2007-05-05

ce se intampla daca uiti doua pastile din primele zile ale unei folii

buna, am o nelamurire : daca ai contact sexual in ziua in care iei ultima pastiluta din folie, dupa trei zile ai menstra normala, dar la urmatoarea folie gresesti in primele zile si uiti pastile...ce se intampla? am avut, spre exemplu, contact in 4 ianuarie, mi-a venit ciclul pe 7 ianuarie si din acel moment nu am mai avut nici un contact, pentru ca trebuia sa incep folia in 12 ianuarie dar eu m-am incurcat si am gresit rau de tot (am uitat 2 zile de pastile si apoi am luat prea multe, mai multe decat trebuia). am cerut ajutor  aici si mi s-a raspuns ce trebuie sa fac, dar nu m-am gandit atunci sa intreb daca nu cumva pot fi insarcinata deja...sad ...daca ma puteti ajuta cu un sfat, ar fi perfect, multumesc

#2 2008-01-28 12:28:01

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Re: ce se intampla daca uiti doua pastile din primele zile ale unei folii

eu nus tiu ce sa zici sa faci...alta solutie decat sa astepti...nu prea ai ce...

#3 2008-01-28 13:07:02

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

eva, nu esti insarcinata!

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2008-01-28 15:37:02

sweet eva 2006
New member
Inregistrat: 2007-05-05

va multumesc, atenta si draguta ca totdeauna. Ideea e ca ma simt foarte rau si am inceput sa analizez toate posibilitatile.
am vazut ca am gresit si am intrerupt administrarea de pastile, dar ma simt rau...cred ca le iau iar peste o luna pt. ca nu pot fara ele

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » ce se intampla daca uiti doua pastile din primele zile ale unei folii

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.