|
Nu esti logat.
Interpretare analize#1 2008-01-28 19:09:52
interpretare analizeBuna Zorana (Butterfly) Life is beautiful Offline #2 2008-01-28 19:30:00
Re: interpretare analizece pot eu sa ti spun e ca ai candida...si o inflamatie datorata ei mi se pare...iar cII e bine si tratament pt candidoza ai primit... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-01-28 19:30:51
Re: interpretare analizeai candida. de aici si papanicolau inflamatoriu. mami de minuni Offline #4 2008-01-28 19:57:12
Re: interpretare analizeIn sectiunea Negativ pentru o leziune intraepiteliala sau maligna unde este bifat negativ am mai multe optiuni la organisme: trichomonas vaginal, candida, cocobacili, gardnerella, actinomicete, virus herpes simples si altele. Aici am bifat cocobacili nu candida. Zorana (Butterfly) Life is beautiful Offline #5 2008-01-28 19:58:39
Re: interpretare analizedin examenul de secretie reiese candida...deci dupa el te iei... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-28 19:58:54
Re: interpretare analizesi mai jos la analiza de secretie ai levuri...alea sunt candida. mami de minuni Offline #7 2008-01-31 00:20:13
Re: interpretare analizeAnother question. Inainte sa incep tratamentul am luat gripa (drept pentru care n-am iesit din casa => d-aia nici nu am apucat sa imi cumpar medicatia) si vroiam sa stiu daca ti se poate modifica secretia din cauza gripei...a devenit gelatinoasa (transparenta) si parca nu mai are nici mirosul specific (aici s-ar putea sa ma insel ptk nici eu nu simt prea bine mirosul din cauza gripei) Zorana (Butterfly) Life is beautiful Offline #8 2008-01-31 11:07:29
Re: interpretare analizezorana... nu din cauza gripei s-a modificat Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2008-01-31 15:45:25
Re: interpretare analizeDar din ce cauza? Mentionez ca alta modificare nu a intervenit in zilele acestea in afara de faptul ca fac pauza de anticonceptionale aceasta luna. Zorana (Butterfly) Life is beautiful Offline #10 2008-01-31 15:46:22
Re: interpretare analizeovulezi zorana Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #11 2008-01-31 16:21:50
Re: interpretare analizepai si de ce n-ai zis ca faci pauza? la ovulatie ma gandisem si eu dar ziceai in primul post ca iei AC de 6 luni.. mami de minuni Offline #12 2008-01-31 16:36:23
Re: interpretare analize
da, si eu mi-am luat teapa asta...nu ai observat ca deseori primim ghicitori din astea? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #13 2008-01-31 17:42:57
Re: interpretare analizeOk. Multumesc mult pentru raspuns. Si sper sa nu mai fie nevoie sa va trimit vreo "ghicitoare" de genul acesta. Si daca am intrebat era pentru ca nu stiam ce se intampla cu mine. Tot nu cred ca e ovulatie pentru ca am trait si inainte de a lua anticonceptionale si, culmea, am avut si ovulatie si nu arata asa. Dar voi sunteti expertele in "ghicitori" Zorana (Butterfly) Life is beautiful Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|