|
Nu esti logat.
Uter latero-deviat dreapta#1 2008-01-28 20:07:51
uter latero-deviat dreaptaAm facut o ecografie transvaginala. Totul e bine mai putin uterul: dimensiuni normale, dar latero deviat dreapta. Este grav? Cum se trateaza? Offline #2 2008-01-28 20:15:32
Re: uter latero-deviat dreaptanu se trateaza decat chirurgical dar nu e obligatoriu. nu e grav. mami de minuni Offline #3 2010-11-22 17:59:24Re: uter latero-deviat dreaptaBuna fetelor, revin printre voi cu ceva probleme: dupa un control simplu la ginecolog mi s-a spus ca am uterul latero-deviat stanga, destul de mult. Doctorul mi-a spus ca e vb de o infectie destul de urata care ar trage uterul atat de mult spre stanga si mi-a dat ca tratament polidin si claritromicina 500mg - 10 zile. Intr-adevar, la baie si eu realizasem ca nu am colul tocmai drept, insa nu m-am gandit ca lucrurile sunt grave. Am facut polidinul, am luat antibioticul, mai am o sg zi... insa colul meu e in aceeasi pozitie Din ce v-am citit si am mai vazut si pe net nu e o problema mare, multe femei se confrunta cu asta si sunt bine mersi. Insa ma intereseaza ce repercursiuni are asta asupra starii de sanatate, a unei eventuale sarcini.... Ultima oara a fost editat de annna (2010-11-22 18:00:37) El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #4 2010-11-23 10:56:45
Re: uter latero-deviat dreaptacita vreme deviatia nu e fixa, deci uterul e mobil, nu sunt probleme Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2010-11-23 11:24:06Re: uter latero-deviat dreaptaSaru'mana doc. Si cum se afla daca deviatia e fixa sau mobila? O ecografie e suficienta? Ultima oara a fost editat de annna (2010-11-23 11:25:53) El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline Publicitateloading...
#6 2010-11-23 11:29:05
Re: uter latero-deviat dreaptaeu am inteles din ce ai scris tu ca medicul a constatat o infectie ca fiind cauza....tratamentul l-ai luat ca sa rezolvi infectia. Intrucit medicul nu te-a vazut si mai inainte, probabil, el nu avea cum sa stie daca deviatia e anatomica sau se datoreaza strict infectiei. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2010-12-02 18:37:10Re: uter latero-deviat dreaptasaru'mana doc, o sa merg saptamana viitoare la un nou control, sper ca totul sa fie bine. El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|