|
Nu esti logat.
Vaccinul anti HPV-2#20 2008-01-29 10:34:28
Re: vaccinul anti HPVsi e mai bine proteina? Offline #21 2008-01-29 10:38:26
Re: vaccinul anti HPVla unele e mai bine proteina. depinde si de vaccin si de virulenta virusului si de capacitatea de a determina o reactie in organismul gazda. daca aici proteina determina reactie mai buna decat virusul omorat e f bine mami de minuni Offline #22 2008-01-29 11:34:08
Re: vaccinul anti HPV
nu inteleg cum dupa un papaniolau?...caci nu papanicolaul iti spune daca ai sau nu hpv...fara supare dar mai spunei doctorului tau sa se intereseze cum se testeaza hpv ul...papanicolaul poate doar ridica intrebari si suspiciuni... happy with him...inlove with him... Offline #23 2008-01-29 11:52:32
Re: vaccinul anti HPVvaccinul a aparut de curind...nu stim nimic despre eficienta/efecte adverse/etc, in timp, pe termen lung(ca nu au trecut inca suficienti ani)...ca pot aparea si probleme, sunt sigura....nimic nu e doar alb sau doar negru...doar atit ca daca din milioane de persoane vaccinate 2 mor mie mi se pare ca vaccinul tot merita facut....se va trece pe prospect ca exista si riscul asta, foarte rar, si gata Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #24 2008-01-30 06:47:25
Re: vaccinul anti HPVpai inainte sa faci vaccinul, daca nu mai esti virgina, faci papanicolau si daca ala iese ok poti sa te vaccinezi, nu? Asa parca stiam... If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline Publicitateloading...
#25 2008-01-30 14:06:14
Re: vaccinul anti HPVmie ginecologul mi-a recomandat sa fac vaccinul. i-am zis ca am deja HPV, tulpina low risk si mi-a zis ca nu e nici o problema. important e sa-l fac pana la 26 de ani...Asa sa fie oare? daca e adevarat, as cam fi pe ultima suta de metri si ar trebui sa ma grabesc... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #26 2008-01-30 14:23:02
Re: vaccinul anti HPVpai daca ai low risck si vaccinul este pentru 4 tulpini high risck banuiesc ca se poate face. Offline #27 2008-05-28 14:44:03
Re: vaccinul anti HPVeu nu stiu ceva daca ai tulpina cu risc scazut poti sau nu s afaci vaccinul ? daca a vb.cineva cu un medic si stie sa imi spuna si mie? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #28 2008-05-28 14:57:37
silgard nu e pt 2 tulpini low risk si 2 high? happy with him...inlove with him... Offline #29 2008-05-28 14:59:18
Re: vaccinul anti HPVda pt.tulpinile 6,16,11,18 .nu am nici o tulpina din astea VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #30 2008-05-28 15:01:44
Re: vaccinul anti HPVdupa logica mea (de fier )...daca nu ai niciuna din tulpinele alea il poti face... happy with him...inlove with him... Offline #31 2008-05-28 15:04:44
Re: vaccinul anti HPVla asta ma gandeam si eu.... scria intr-un articol ca il pot face si femeile care au hpv sunt protejate impotriva tulpinilor astea ... sa vad ce zice si doctora acum... a fost mama la ginecolog si a aflat de vaccinul asta si vrea sa il fac si eu vreau dar avand o tulpina cu risc scazut sunt nitel in dubiu.... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #32 2008-05-28 15:08:23
Re: vaccinul anti HPVeu as zice ca se poate...desi m-am contrazis cu profa mea de sanatatii si ea o tinea pe a iei ca doar fetitele il pot face...ca asa spun farmacologii...etc etc... happy with him...inlove with him... Offline #33 2008-05-28 15:13:39
Re: vaccinul anti HPVpai logica imi zice ca pot sa il fac.... pot sa il faca si femeile active sexual.... eu in dubiu sunt la cele care au deja o tulpin ,doau de hpv.logic daca nu ai tulpina aia ai putea sa il faci.bine ca mi-am facut genotiparea ma duc cu ea in mana cand ii ridic rezultatele mamei si o intreb atunci pe doctora... desi si la problema mea cu rana pe col nu stiu daca o sa vrea sa il faca... o sa o intreb si pe doctota la care ma duc pt.vaporizare sa vad ce parere are.... as vrea s ail fac avan in vedere ca il plateste mama .nu i-am zis mamei de problemele astea are si asa multe pe cap in + desi stau cu prietenu crede ca sunt inca domnisoara si nu ma lasat inima sa ii zic inca ca nu mai sunt . dar asta e alta poveste .... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #34 2008-05-28 15:15:34
Re: vaccinul anti HPVDa...subiectul asta cu vaccinul e destul de complicat si pentru mine..ca si eu la fel ca si voi..ma hotarasem sa-l fac si dupa aia m-am razgandit oarecum...si o prietena de-a mea a fost la o doctorita ginecolog...si i-a zis cam ce a zis si Doctoressa, ca pe termen lung nu sunt cunoscute exact reactiile sau efectele acestui vaccin...tocmai pentru ca abia a aparut...ma rog..ideea e ca nu i-a zis sa-l faca...dar nici sa nu-l faca...acum io stiu ce sa mai zik.... baby Dragos Offline #35 2008-05-28 15:16:01
Re: vaccinul anti HPVdomnisoara o mai bine sa le intrebi pe doctore...si legat derana...nu cred ca are leg...oricum ilpoti face dupa vaporizare happy with him...inlove with him... Offline #36 2008-05-28 15:17:21
Re: vaccinul anti HPVca e decizia ta pana la urma asta cu vaccinul si mie imi e teama de eventuale efecte secundare... eu stiu acum ce anume am...partenerul nu am de gand sa il schimb deci teoretic nu as avea de unde sa iau alte tulpini... in fine ma mai gandesc eu daca sa il fac sau nu... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #37 2008-05-28 15:18:01
Doctorul meu mi-a zis k daca ai alta tulpina decat cele specificate se poate face vaccinul baby Dragos Offline #38 2008-05-28 15:20:07
Re: vaccinul anti HPVms.deliav pt.informatie e bine de stiu VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|