|
Nu esti logat.
Urmarile acneei#1 2008-01-29 12:07:55
urmarile acneeim-a lovit din nou un val de acnee si de data asta mi-au ramas urme rosii sub piele pe tot obrazul si arata groaznic . Ultima oara a fost editat de pink_martini (2008-01-29 12:08:11) "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #2 2008-01-29 12:11:18
Re: urmarile acneeiVezi ca tocmai se discuta despre peeling-ul facial.Este un topic deschis,tot aici la discutii diverse Nu beti apa!!!!Pestii fac sex in ea! Offline #3 2008-01-29 12:13:35
Re: urmarile acneeida am observat , dar ma refeream la niste medicamente lotiuni etc pentru mine sedintele astea de peeling si etc nu sunt la indemana deoarece nu am bani necesari . asa ca niste lotiuni ar fi mai la indemana "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #4 2008-01-29 12:15:37
Re: urmarile acneeipffff...eu am incercat cam cu de toate.Ce a avut cat de cat efect,au fost Diane-35.Altceva nu stiu ce sa iti zic.Poate au fetele alte remedii. Nu beti apa!!!!Pestii fac sex in ea! Offline #5 2008-01-29 12:22:44
Re: urmarile acneeisi eu am incercat mai de toate... si diane, si zineryt, si skinoren, produse mai scumpe si produse mai ieftine.... si pana acum nimik! tot nu am scapat in totalitate de ele! iar eu am cosuri sub piele, care ma dor tare si nici macar nu dispar... raman acolo pana cand merg la doc sa mi le dreneze! Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-29 12:31:11
Re: urmarile acneeieu am o crema chinezeasca. am luat-o din italia de la o chinezoaica. am mai scris despre ea in alt topic. eu, intr-o saptamana, am ramas uimita cate poate face ... dar nu stiu de unde sa-ti zic sa o cumperi. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #7 2008-01-29 13:55:04
Re: urmarile acneeisi eu am asa ceva pe fatza.. si am de la dermatolog un gel cu care ma dau seara, isotrexin se numeste.. Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #8 2008-01-29 14:14:18
Re: urmarile acneeicel mai bine ar fi sa te duci la un dermatolog eu numai asa am scapat de acnee, iar acum urmeaza sa fac a doua sedinta de laser ca sa imi treaca si ultimele semne si "gauri" eu cu bibi meu Offline #9 2008-01-29 14:14:37
Re: urmarile acneeisau te duci la dermato http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #10 2008-01-29 14:17:48
Re: urmarile acneeidaca te apuci de zineryt mare atentie la protectia pielii pt ca usuca rau "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #11 2008-01-29 18:49:25
Re: urmarile acneeimai bine la dermatolog..nu lua asa dupa capu tau...ce mi`e bun mie poate nu`ti e bun tzie si invers`. #12 2008-01-29 18:58:46
Re: urmarile acneeiAm o prietena care s-a chinuit vreo 2-3 ani cu acneea... si avea cam ce descrii tu... S-a dus la dermatolog,kre i-a dat skinoren... Si i-a recomandat (o forma de a zike...i-a ordonat) sa se dea pe fata in fiekre seara cu spuma de ras (dar sa nu fie mentolata sau cu vreo alta aroma).. I-a zis de la inceput k o sa tina cva..dar dupa 3 ani,de la o acnee pronuntzata pe obraji,prietena mea are un ten de invidiat... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #13 2008-01-29 19:44:43
Re: urmarile acneeiun dermatolog te-ar ajuta mai bine zic eu it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #14 2008-01-30 00:27:18
Re: urmarile acneeida si eu zic sa te duci la dermatolog.. gelul de care iti ziceam mai sus tot dermatologul mi l-a dat. dar fiecare are un tip diferit de piele, asa ca mai bine stie el decat toate noi. nu dispera ca trece.. si intre timp, fond de ten care acopera bine!! Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #15 2008-01-30 09:40:45
Re: urmarile acneeice nu am fost la dermatolog? dar m-am saturat sa imi recomande numai creme scumpe care nu au niciun rezultat! am folosit si eu isotrexin dar nu a fost bun pt mine! Offline #16 2008-01-30 10:06:49
Re: urmarile acneei
oana, si eu zic sa te duci sa faci niste analize, dozari de hormoni, mai stiu eu ce...cauza e de undeva de la interior, nu de afara. eu am folosit brevoxyl, imi apareau multe cosuri apoi (se strangea infectia din piele) si ma duceam la dermatolog sa mi le intepe...mi-a fost bine atunci, dar acum imi apar iar, trebuie sa fie de la ovare ceva, tenul mi-l ingrijesc bine. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #17 2008-01-30 10:23:07
Re: urmarile acneeipai si eu ma gandesc ca e cva din interior.... ca tot am folosit creme si lotiuni si nimic am mers si eu sa mi le intepe, dar mi-au ramas muulte semne pe fata Offline #18 2008-01-30 12:18:17
Re: urmarile acneeiMie pe langa peeling si creme,mi-a dat si pastile.Niste antibiotice,Azitrox,ca cica acneea asta trebuie tratata atat la suprafata(adica pe fata) cat si in interiorul corpului. Nu beti apa!!!!Pestii fac sex in ea! Offline #19 2008-01-30 12:56:01
Re: urmarile acneeihmm ... in adolescenta am avut o explozie de cosuri si tot asa mi-au ramas semne rosii sub piele si pana acum (am 21 de ani) mi-au trecut .. nu se mai vad . acum mi-au aparut din nou cosuri si au last din nou semne ... presupun ca pentru seria asta trebe sa mai astept inca 3 ani sa-mi treaca de la sine "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|