|
Nu esti logat.
Anticonceptionalele si antibioticele-16#286 2011-05-23 20:08:50
Re: anticonceptionalele si antibioticeleEu stiam ca orice ac interactioneaza cu orice antibiotic. Stiu ca erau cateva antibiotice care nu interactionau parca "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #287 2011-05-23 20:13:40
Re: anticonceptionalele si antibioticele?ntrebarea este toate anticoncepționalele interacționează cu orice tip de antibiotic, sau putem lua de bune datele de pe prospectul AC, respectiv antibiotic, ?n ideea că doar substanțele menționate interacționează, restul nu? Asta ?ntrebasem și eu de fapt ?ntr-un mesaj legat de Desorelle și Zinnat (conform prospectelor, nu ar interacționa). Mi se pare ciudat că nimeni nu lămurește povestea asta (medicina in general, vreau să zic). Sex. In America, an obsession. In other parts of the world, a fact. ~Marlene Dietrich Offline #288 2011-05-23 20:21:03
Re: anticonceptionalele si antibioticeleDin ce am citit eu, ar interactiona cu anticonceptionalele: penicilina, cefalosporina (Cefaclor, Cefadroxil, Cefalexin, Cefazolin), tetraciclina, izoniazida, rifampicina, pirazinamida, etambutolul si streptomicina. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #289 2011-05-23 20:27:38
Re: anticonceptionalele si antibioticeleSi eu, peste tot unde am citit, in general antibioticele interfereaza cu anticonceptionalele - le mai scade efectul, deci trebuie luate masuri de precautie verze.ro - simtul umorului nu a murit! Offline #290 2011-05-23 20:35:26
Re: anticonceptionalele si antibioticeleAm mai gasit aste pe un forum : "Numai 3 tipuri de medicamente scad eficienta contraceptivelor: rifampicina, griseofulvina si barbituricele. Antibioticele cu spectru larg pot fi administrate fara grija ca ar interfera cu efectul contraceptivelor." "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline Publicitateloading...
#291 2011-05-23 20:40:43
Re: anticonceptionalele si antibioticeleDa, dar forumul- e forum, iar prospectele medicamentelor - sunt, totusi prospecte... verze.ro - simtul umorului nu a murit! Offline #292 2011-05-23 20:42:30
Re: anticonceptionalele si antibioticelecorect, dar chestia asta era scris de medicul forumului. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #293 2011-05-23 21:49:16
Re: anticonceptionalele si antibioticeleProbabil la acelasi forum m-am referit si eu intr-un mesaj, de la alt topic: Sex. In America, an obsession. In other parts of the world, a fact. ~Marlene Dietrich Offline #294 2011-05-23 21:53:04
Re: anticonceptionalele si antibioticeleprobabil, ca eu am dat cautare pe google sa ma informez. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #295 2011-05-24 16:47:41
Re: anticonceptionalele si antibioticeleDeci raspunsul e incert.......Oricum, eu am mai facut acum o luna un tratament cu amoxicilina si metronidazol si mi-a aparut o sangerare intermenstruala, deci clar ma voi proteja suplimentar. Mentionez k luna aceasta, knd nu am luat antibiotic, sangerarea nu a mai aparut, ceea ce inseamna ca nu este de la ac. Offline #296 2011-05-24 16:48:52
Re: anticonceptionalele si antibioticeleda, sangerarea ar insemna ca a scazut eficienta anticonceptionalelor Offline #297 2011-05-25 13:03:16
Re: anticonceptionalele si antibioticelePai tocmai de aici pleaca si intrebarea mea Amoxicilina este un antibitoc care nu interactioneaza cu ac karissa? Sau e doar o presupunere? Eu am luat ultima amoxicilina azi la 11. Tot azi incep sa iau pilule la 11 noaptea (prima). Ce imi sugerati? Sa ma protejez 7 zile, acum, dupa tratament? Mentionez ca tratamentul l-am luat numai in pauza (de vineri pana azi) cu exceptia zilei de azi in care am luat ultimele doua comprimate de antibiotic (la 5 dim si la 11 dim). Offline #298 2011-05-25 13:04:32
Re: anticonceptionalele si antibioticeledaca sunt 12 ore macar intre ultima pastila de antibiotic si prima de AC eu zic ca e ok, nu e nevoie de protectie suplimentara Ultima oara a fost editat de heimdall (2011-05-25 13:04:46) Offline #299 2011-05-25 23:03:19
Re: anticonceptionalele si antibioticeleMerci! Este ok chiar daca am luat antibioticul cu metronidazol? Din cate stiu acesta creste efectul antibioticului.... Ultima oara a fost editat de tinat (2011-05-25 23:38:58) Offline #300 2011-05-26 09:05:48
Re: anticonceptionalele si antibioticelel-ai luat dupa capul tau cu metronidazol ? daca nu-ti recomanda medicul nu e necesar, de exemplu in infectii dentare se recomanda si metronidazol ca sa previi suprainfectarea cu microorganisme anaerobe - mie cel putin numai asa mi s-a recomandat Ultima oara a fost editat de heimdall (2011-05-26 09:06:12) Offline #301 2011-05-26 21:23:49
Re: anticonceptionalele si antibioticelePai am luat cu recomandare de la medic, dupa o operatie de extragere a unui granulom de puroi sub gingie (rexzectie apicala). In fine, oricum am avut in ultima vreme probleme destul de grave cu dintii....In fine, trecusera 12 ore de la ultimele pastile (antibiotic si metronidazol) pana la prima pilula de karissa Offline #302 2011-11-10 01:07:24
Re: anticonceptionalele si antibioticeleBuna! Iau Ac si am inceput si tratamentul cu antibiotice (Zanocin) din cauza unei infectii. M-am documentat pe site si am inteles ca nu se stie sigur daca antibioticele din clasa chinolonelor scad sau nu efectul Ac deci ma voi proteja pe durata tratamentului+7 pastile. Problema este ca sotul meu nu suporta prezervativul si ne-am gandit sa folosim o crema spermicida. Este eficienta? Astept raspunsul doctoressei. Multumesc pentru ajutor! Offline #303 2011-11-10 15:02:06
Re: anticonceptionalele si antibioticelepe mine ma sperie ceva...iau karissa de 21 de zile,iar doctorul mi-a dat niste ovule.knd am inceput tratamentul cu ovule am simtit in interior o umflatura.,sa fie de la anticonceptionale?e ceva normal? multumesc Offline #304 2011-11-10 15:05:10
Re: anticonceptionalele si antibioticelejasmine, eu personal nu m-as baza doar pe crema spermicida; eventual combinati-o cu o diafragma sau in cel mai "rau" caz, cu coitul intrerupt. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|