|
Nu esti logat.
Va rooog ajutatzi-maaa :(((#1 2008-01-29 22:02:54
va rooog ajutatzi-maaa :(((am o mancarime akolo jos...de akm 3 zile.specific k de 9 zile am urmat un tratament cu medoclav 625 si iboprofin pt sinuzita 1 la 12 ore insa nu e grav..e la inceput.dar daaaaaaaarrr :smile( de knd m-a mancat akolo jos m-am uitat cu oglindutza si spre stupoarea mea mi s-a zbarlit paru pe mine knd am observat k akolo jos la vagin este alb nush cum sa explic pur si simplu carne alba,knd deslibesti labiile se vede numai alb..si nu este secretzie k am inceract sa sterg este pur si simplu akolo si nu se da la o parte:(.am citit pe aici pe forum si mi-a zis si sora mea k am candida dar nu stiu ce sa fac m-am dat azi cu clotrimazol,m-as duce la un cabinet insa mi-e frik sa nu se sperie doctora si sa ma inspaimante si pe mine mai rau..sad ^__________________ [ ]___________________^ Offline #2 2008-01-29 22:06:30
Re: va rooog ajutatzi-maaa :(((pare candida. fara o analiza de secretie nu avem de unde sti sigur. mergi la medic ca nu are de ce sa se insapaimante. mami de minuni Offline #3 2008-01-29 22:13:56
Re: va rooog ajutatzi-maaa :(((eu am inteles,,k antibioticele favorizeaza aparitia candidei...si tind sa cred k de knd am luat pastilele astea mi s-a declansat asa de-odata park,inainte nu aveam mancarimi,secretzii albicioase aveam dar nu exagerat sa-mi dea de gandit ....si faza e k mancarimea se intinde spre anus si aprk e mai umflat putin akolo ....e insuportabiil .nu mai iau pastilele pt sinuzita.continui cu cotrimazol si altcva? nimik ? ^__________________ [ ]___________________^ Offline #4 2008-01-29 22:18:33
Re: va rooog ajutatzi-maaa :(((sa speram ca nu ti s a extins si la anus...un control variaza intre 30 si 50 de lei...depinde de cabinet...iar o analiza de secretie nu cred ca e mai mult de 10 lei... happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-01-29 22:24:22
Re: va rooog ajutatzi-maaa :((( ba cred k da,dar totusi in 3 zileeee..??? ^__________________ [ ]___________________^ Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-29 22:27:21
Re: va rooog ajutatzi-maaa :(((sa speram ca nu totusi...n ai pt ce si bafta sa scapi de ea cat mai curand... happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-01-29 23:04:27
Re: va rooog ajutatzi-maaa :(((multzumesc mult ,sa fie ... ^__________________ [ ]___________________^ Offline #8 2008-01-30 18:38:52
Re: va rooog ajutatzi-maaa :(((hmmhh...daca mananc grefe are vreo treaba cu candida? ^__________________ [ ]___________________^ Offline #9 2008-01-30 18:40:30
Re: va rooog ajutatzi-maaa :(((mydy, fructele si dulciurile in general favorizeaza candida... acum nu e moarte de om daca mananci un fruct, avand in vedere ca o sa faci si tratamentul cu ovule Offline #10 2008-01-30 18:54:38
Re: va rooog ajutatzi-maaa :(((si ce zici sa pap? ^__________________ [ ]___________________^ Offline #11 2008-01-30 19:04:26
Re: va rooog ajutatzi-maaa :(((sincer nu stiu ce sa-ti zic, papa ce ai chef si fa tratamentul ala cu ovule, eu cred ca o sa fie ok Offline #12 2008-01-30 19:14:29
Re: va rooog ajutatzi-maaa :(((okay grefa e preferata mea ...de-aia intrebam. ^__________________ [ ]___________________^ Offline #13 2008-01-30 19:18:21
Re: va rooog ajutatzi-maaa :(((vezi ca daca iei anticonceptionale nu e prea indicat grepfruitul Ultima oara a fost editat de heimdall (2008-01-30 19:18:29) Offline #14 2008-01-30 19:25:27
Re: va rooog ajutatzi-maaa :(((si eu iti sugerez sa termini si tratamentul pt sinuzita ca nici cu aia nu e de glumit si e mai bine sa o tratezi cum trebuie de la inceput ca sa nu ai probleme mai tarziu si 2 la mana da-i si prietenului tau o patiluta de flucovim pt ca daca zici ca are mancarimi e posibil sa o aiba si el si astfel o vei lua din nou de la el dupa ce termini tratamentul..bafta Singurul lucru mai rau decat sa fii vorbit pe la spate este acela sa fii ignorat total...(Oscar Wilde) inlove Offline #15 2008-01-30 19:45:40
Re: va rooog ajutatzi-maaa :(((nope nu iau anticonceptionale... ^__________________ [ ]___________________^ Offline #16 2008-02-06 23:28:20
Re: va rooog ajutatzi-maaa :(((am si eu o problema legata de mancarimi.imediat dupa ultima zi de menstra au inceput niste mancarimi usoare intre labii si pe vulva.Scurgeri nu am, m-am uitat f atenta cu o oglinda acolo si nu se vede nimic,basicute sau alte chestii dubioase,e doar putin mai rosu.Am pus Bioclin si au incetat dar parca inca mai e asa o jena in zona aceea.Sa fie candida sau m-am iritat de la absorbante probabil in timpul menstrei?In timpul menstrei am o forte mare jena din cauza absorbantelor desi le schimb des iar OB-uri nu pot folosi. Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #17 2008-02-06 23:30:28
Re: va rooog ajutatzi-maaa :(((mergi si fa o lama...daca nu iese nimic mai insista cu bioclin... happy with him...inlove with him... Offline #18 2008-02-06 23:37:59
Re: va rooog ajutatzi-maaa :(((da..o sa fac,dar acum cu sesiunea nici nu ma misc din casa,toata ziua invat.Problema e ca in weekend i would like some love si ma gandeam dc sa folosesc prezervativ sau nu e nevoie Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #19 2008-02-06 23:41:34
Re: va rooog ajutatzi-maaa :(((se poate si fara... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|