|
Nu esti logat.
Sinuzita#1 2008-01-30 09:24:29
sinuzitava rog, daca mi poate spune si mie cineva inainte de a merge la medic ce as putea lua pt sinuzita. mentionez ca este posibil sa fgiu insarcinata. nu stiu inca exact si e prea devreme pt un test. am auzit de un tratament naturist se cheama sinupret dar nu stiu dc il pot lua(ma refer la posibilitatea de a fi insarcinata).help pls!!! Offline #2 2008-01-30 09:59:18
Re: sinuzitaeu zic sa astepti mai intai sa vezi daca esti sau nu insarcinata si apoi sa mergi la doctor sa vezi ce si cum cu sinuzita. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-01-30 10:01:33
Re: sinuzitacat mai e pana ai putea afla daca esti insarcinata? mami de minuni Offline #4 2008-01-30 10:49:03
Re: sinuzitapai am cam muncit luna asta ca sa raman insarcinata. si o sa mai muncesc ca sunt in plina perioada fertila.ar trebui sa mi vina cam pe 14 februarie . ideea e ca medicamentul ala e pe baza de plante dar pe de alta parte stiu ca si unele plante sunt contraindicate in sarcina. Offline #5 2008-01-30 10:53:02
Re: sinuzitadeci poti lua, chiar si antibiotic. chiar daca s-a produs intalnirea intre cei doi dureaza 2 saptamani pana sa se hraneasca cu sangele tau. mergi la medic si ia-ti un tratament adecvat. mami de minuni Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-30 14:05:12
Re: sinuzitada mergi acum, cit mai repede Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2008-01-30 19:02:59
Re: sinuzitamultumesc mult pt sfaturi. vreau sa mi spuna si mie cineva, sinupret solutie se ia pe cale orala sau se pune in nas? stie cineva? ca in prospect nu scrie f clar Offline #8 2008-01-30 19:38:11
Re: sinuzitaeu din cate vad exista drajeuri care sigur sunt pe gura si solutii care inteleg ca ar fi pt inhalatii... hmmm chiar nu stiu. intreaba la farmace. mami de minuni Offline #9 2008-01-31 10:38:30
Re: sinuzitadoctoressa, stii cumva cum se ia sinupretul asta. scrie oe el solutie uz intern. nu zice nimic ca s ar pune in nas. dar mi se pare ciudat din moment ce e pt sinusuri sa l iei pe gura. Offline #10 2008-01-31 10:45:24
Re: sinuzitamie nu mi se pare ciudat nani si cred ca pe gura se si ia Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #11 2008-01-31 13:34:08
Re: sinuzitadaca scrie uz intern e clar pe gura. daca era pe nas scria intranazal...asa stiu de la farmaco si avea si sticulta speciala.. mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|