|
Nu esti logat.
Efectul antibioticelor asupra anticonceptionalelor#1 2008-01-30 12:04:36
efectul antibioticelor asupra anticonceptionalelorbuna...iau anticonceptionale yasmin.problema este ca m-am imblonavit,am o viroza respiratorie si trebuie sa iau antibiotice (DOXICILINA).am vazut pe prospectul de la yasmin ca zice cum k antibioticele de tip tetracicline scade eficacitatea anticonceptionalului.M-am interesat, si antibioticul doxicilina face parte din grupa tetraciclinelor.deci...pana cand ar trebui sa tin seama de faptul k anticonceptionalul meu nu ma mai protejeaza?pana knd termin folia aceasta?sau eficacitatea sa scade doar in perioada in care iau antibiotic(2-3 zile) apoi isi reia eficacitatea contraceptiva?astept un raspuns...merci:) Offline #2 2008-01-30 12:06:52
Re: efectul antibioticelor asupra anticonceptionalelorte protejezi suplimentar cat timp iei antibioticul si inca 7 zile dupa Offline #3 2008-01-30 19:42:27
Re: efectul antibioticelor asupra anticonceptionalelorde fapt...am luat o singura pastila de antibiotic...pentru ca de fapt doctorul mi-a spus sa iau dak am febra...si nu am avut.am luat fara sa-mi dau seama antibioticul ala.so,daca am luat o singura pastial intr-o dimineata...conteaza?va putea sa afecteaza eficacitatea anticonceptionalului?merci de raspund heimdall. Offline #4 2008-01-30 19:43:28
Re: efectul antibioticelor asupra anticonceptionalelorma tem ca da deci protectie urmatoarele 7 pastile... Offline #5 2008-01-30 19:44:09
Re: efectul antibioticelor asupra anticonceptionalelorbii ai warn. ai scris intr-un topic de 2 ori, acum ai schimbat topic-ul...cred ca nici tu nu stii unde sa astepti raspunsul...d'apoi noi unde sa il scriem. citeste regulile si respecta-le mami de minuni Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-02 12:34:34
Re: efectul antibioticelor asupra anticonceptionalelorFetelor...si eu am o problema asemanatoare....de vreo 3 zile tot aman sa iau antibiotice ...(am facut cred o forma destul de urata de amigdalita)...Dar cred k e cazul sa ma gandesc serios la asta...stiu de protectia suplimentara in timp trat si 7 zile dupa...dar eu va intreb altceva...daca am avut contact sexual aseara...knd as putea sa ma apuc de antibiotice fara sa fir vreo problema cu contactul de ieri...mentionez k nu e ejaculat inauntru....dar totusi ma gandesc k ar trebui sa treaca un nr de zile..k sa fiu sigura k nu mai exista niciun (eventual) spermatozoid in vagin....am dreptate?-s...?Doctoressa, daca citesti ce am scris si ai un sfat...te rog mult...spune-mi cum sa fac...! Today, everything's OK! Offline #7 2008-02-02 12:45:51
Re: efectul antibioticelor asupra anticonceptionalelorAm intrebat-o pe cris ty na si antibioticul poti sa-l incepi azi chiar daca ai avut contact aseara. Ovulatia nu se declanseaza asa rapid deci nu trebuie sa-ti faci probleme de eventualii spermatozoizi din vagin Offline #8 2008-02-02 12:56:42
Re: efectul antibioticelor asupra anticonceptionalelore bine cum zice lady...incepe l linistita de azi...nu mai amana... happy with him...inlove with him... Offline #9 2008-02-02 13:46:38
Re: efectul antibioticelor asupra anticonceptionalelorMersi mult fetelor....chiar nu stiu cat mai puteam s-o aman.......k e groaznic si nu cedeaza la nimic altceva....va pooop! Today, everything's OK! Offline #10 2008-02-02 14:08:05
Re: efectul antibioticelor asupra anticonceptionalelorcu placere happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|