|
Nu esti logat.
Ptr doamna doctor#1 2008-01-30 13:10:27
ptr doamna doctorajutati-ma cu un sfat... de ceva vreme incerc sa scap de o colpita micotica si nu reusesc nicicum... am luat gynozol de 400. de 3 sau 4 ori am facut tratamentul si nu m-a ajutat cu nimic. dupa menstra imi revin simptomele. acum o saptamana am fost la medic sa-mi prescrie alt tratament. de data asta a trebuit sa fac irigatii cu tablete efervescente multigyn si sa iau 4 pastile de flucovim/ cate 1 pe sapt. nu ma simt deloc mai bine... ba mai rau simt o durere foarte mare in interiorul vaginului pe partea dreapta... nu pot sta mult pe scaun ca nu mai pot de durere... nici aseara n-am putut dormi. nu stiu cum sa mai stau... de la ce sa fie durerea? o fi de la inflamatie? si mai am intrebare... are legatura faptul ca am uterul in retroversie si prin urmare si colul asezat "anormal" cu faptul ca nu ma vindec? Ultima oara a fost editat de mara21 (2008-01-30 22:49:08) Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...? Offline #2 2008-01-30 13:27:40Re: ptr doamna doctormara21, iti raspund si eu. cred ca totusi ar trebui sa mai mergi la un dr. si sa mai ceri o parere, sa iti dea un alt tratament. ma interesez eu unde este gine bun bun la cj si iti zic. Ultima oara a fost editat de corii (2008-01-30 13:28:31) Cu zambetul pe buze... Offline #3 2008-01-30 13:34:22
Re: ptr doamna doctormara...fa o antifungigrama sa vezi la ce e exact sensibila...si cu rezultatul mergi la medic pt tratament...tinem pumnii sa treaca rpd...am scris eu pe la medici buni o doamna doctor din cj la care a fost fosta mea col de camera si a zis ca a fost draguta... happy with him...inlove with him... Offline #4 2008-01-30 13:38:00
Re: ptr doamna doctorapropo de antifungigrama, de ce nu toti doctorii o iau in calcul; eu am aflat de pe acest forum despre aceasta analiza; mi se pare esentiala pt tratament; Offline #5 2008-01-30 13:41:37
Re: ptr doamna doctornu o iau in calcul pt ca sunt f putine locuri unde se face. mami de minuni Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-30 13:44:04
Re: ptr doamna doctorsi pt ca teoretic sunt cateva tratamente la care candida raspunde bine...dar mai sunt si exceptii bineinteles... happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-01-30 13:53:25
Re: ptr doamna doctorva multumesc mult fetelor... da, cristina, stiu... am incercat sa sun azi la nr ala, dar a raspuns o tipa si a spus ca e cabinet de planning si ca nu au nici o domna doctor Florescu acolo. mc mult corii. chiar sper sa afli ceva. Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...? Offline #8 2008-01-30 13:57:52
Re: ptr doamna doctormara21...tu cind ai facut tratamentul cu gynozol te-ai spalat in vagin in timpul tratamentului? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2008-01-30 14:00:21
Re: ptr doamna doctornu, nu m-am spalat in timpul tratamentului... stiu ca nu va puteti da cu parerea, dar totusi, fiindca m-am speriat si mai tare... care ar putea fi acea cauza? pur si simplu, nu mai suport... Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...? Offline #10 2008-01-30 14:03:10
Re: ptr doamna doctorreactie alergica.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #11 2008-01-30 14:15:54
Re: ptr doamna doctorreactie alergica la gynozol sau la tabletele efervescente de la multigyn?... incerc si cu iaurt si o sa ma duc si la alt medic. mai am un pic si cedez psihic!!! :f?rbannad: Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...? Offline #12 2008-01-30 14:16:56
Re: ptr doamna doctorda...la una sau la alta Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #13 2008-01-30 14:22:26
Re: ptr doamna doctorva multumesc doamna doctor. sper sa ajung saptamana asta la alt doctor. nu stiu cum sa o mai scot la capat. si inca ceva... la ultima analiza de secretie doamna doctor mi-a spus ca a gasit filamente de candida, nu micelii... asta inseamna ca nu era o candida foarte puternica... daca se poate spune asa...? Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...? Offline #14 2008-01-30 14:24:00
Re: ptr doamna doctorda...asta imi intareste parerea ca nu candida e responsabila de problemele tale Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #15 2008-01-30 14:28:19
Re: ptr doamna doctordesi si acum simt mancarimi sporadice in interiorul vaginului... si cateodata si usturimi. sper sa o pot scoate la capat . va multumesc inca o data. Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...? Offline #16 2008-01-30 15:39:12
Re: ptr doamna doctors punetim va rog doamna doctor candida=colpita ,adica daca nu tratezi candida se agraveaza si faci colpita ,eu am mancarimi in zona vulvara si scurgera este ca laptele de aceia intreb ca am fost diagnosticata cu colpita si asc-us azi tre sa ma prezint la medic ,si inca ceva poti sa faci asa ceva de la exagerare de spalaturi cu irigatoru si tatamente multiple luate luni intregi fara nici un rezultat,avand in vedere ca acum 7 luni mi-am facut papanicolau care aiesit ok deci 2 si mi-am scos steriletu dupa 5 ani de zile si de atunci au inceput problemeleadica scurgerile Ultima oara a fost editat de corina77 (2008-01-30 15:43:31) Offline #17 2008-01-30 15:48:10
Re: ptr doamna doctorcolpita = inflamatie a colului uterin produsa de candida Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...? Offline #18 2008-01-30 15:53:25
Re: ptr doamna doctoraha inteleg dar inflamatia colului se poate sa fie si de la prea multe spalaturi si tratamente indelungate?ca recunost am facut o prostie cat mine de mare ca luni intregi am facut tratamente dupa ureche faceam in fiecare luna un tratament plus de 3 ori pe sap irigatiii Offline #19 2008-01-30 15:58:35
Re: ptr doamna doctorcolpita e inflamatie a colului PUNCT. poate fi determinata de candida, gardnerella, etc. daca scrie colpita nu inseamna ca e candida. mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|