|
Nu esti logat.
Ce fac daca vreau sa ramin insarcinata?#1 2008-01-30 13:17:16
ce fac daca vreau sa ramin insarcinata?tot eu Ultima oara a fost editat de carra_verona (2008-01-30 13:18:14) Offline #2 2008-01-30 13:31:45
Re: ce fac daca vreau sa ramin insarcinata?nu le mai iei...si va puneti pe treaba...si cand va fi va fi...spor si bafta happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-03-28 10:35:55
Re: ce fac daca vreau sa ramin insarcinata?Dragele mele, am sosit si eu si intai de toate bine v-am gasit. Unii pictori transforma soarele intr-o pata galbena, altii transforma o pata galbena in soare. Offline #4 2008-03-28 10:39:44
Re: ce fac daca vreau sa ramin insarcinata?testul se face la 3 saptamani de la contactul cu risc sau 7 zile de intarziere.bebele se vede la ecografie la 6 saptamani mai devreme poti sa faci un test de ,depistare a sarcinii din sange care se face cam pe la 2 saptamani de la contact daca nu ma insel/ VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2008-03-28 11:03:31
Re: ce fac daca vreau sa ramin insarcinata?iar simptomele de care spui tu nu le poti asocia cu o sarcina decat atunci cand menstra a intarziat. inainte de intarziere poti spune ca sunt spm mami de minuni Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-28 11:09:28
Re: ce fac daca vreau sa ramin insarcinata?Maria Andrei stiu prin ce treci..d.ar de multe ori stresul impiedica instalarea unei sarcini...Asa ca hai sa o luam calm si cu rabdare Offline #7 2008-03-28 19:13:24
Re: ce fac daca vreau sa ramin insarcinata?Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri atat de rapide. iti da sentimentul solidaritatii si e foarte reconfortant. De fapt de asta cred ca aveam nevoie. ne chinuim de un an (adica pe mine au inceput sa ma cam chinuie gandurile). Multumesc pentru informatii - stiam eu undeva ca trebuie sa astept sa treaca intai zilele rosii ca sa ma pot gandi eu la doua liniute, dar sunt atat de convinsa ca luna asta este altfel decat altele incat am senzatia ca deja ar trebui sa am semne in acest sens... Multumesc si pentru sfaturile de rabdare. In primul rand despre asta e vorba si, evident, tocmai asta nu am Noi doi suntem destul de stresati in general prin natura job-urilor (ca toata lumea de altfel cred); de sex nu simtim insa nici nu un stres, doar ca dupa aceea (mai ales cand stiu eu ca as fi la ovulatie) stau cu picioarele pe pereti vreo ora de rade el de mine cu gura pana la urechi ca o sa fac un bebe care o sa iasa direct cu picioarele pe sus ca mine... ma rog. Ziua de ciclu nu e departe. Mai am de asteptat vreo 5-6 zile ca ma gandesc la un test. Asa ca... tineti-mi pumnii! Unii pictori transforma soarele intr-o pata galbena, altii transforma o pata galbena in soare. Offline #8 2008-03-28 19:21:05
Re: ce fac daca vreau sa ramin insarcinata?tine-ne la curent si cum o vrea Cel de Sus mami de minuni Offline #9 2008-03-28 19:35:33
Re: ce fac daca vreau sa ramin insarcinata?asa voi face Unii pictori transforma soarele intr-o pata galbena, altii transforma o pata galbena in soare. Offline #10 2008-03-28 19:40:16
Re: ce fac daca vreau sa ramin insarcinata?la noi s-a prins dupa 2 ani de incercari. deci rabdare mami de minuni Offline #11 2008-04-01 08:37:08
Re: ce fac daca vreau sa ramin insarcinata?Deci ieri, fara nici un anunt fara nimic, doua pete mici... Si pe urma ceva foarte maro cu fire vascoase de sange si dureri puternice abdominale. Azi maro foarte inchis - negru, nici pic de sange. O fi menstra? Sau sangerare de nidare? Problema e ca medicul mi-a recomandat tratamentul pentru anexita trei luni la rand in timpul menstrei. Asta ar fi a doua luna. Si de ieri am reinceput tratamentul (polidin, dioxiciclina, flamexin). Dar daca e o sarcina? Nu stiu ce sa fac... Sa fac un test... Sa continui tratamentul.... Si daca as face un test cand ar trebui sa-l fac... Acum sunt exact la 14 zile de la actul sexual de la ovulatie. Unii pictori transforma soarele intr-o pata galbena, altii transforma o pata galbena in soare. Offline #12 2008-04-01 08:40:01
Re: ce fac daca vreau sa ramin insarcinata?fa un test se poate sa se pozitiveze de acum.nu lua tratamentul decat daca vezi ca e testul negativ.cumpara clear blue ca si test am inteles de la fete ca arata rezultatul corect si dupa 2 saptamani de la contactul cu risc sper sa nu ma insel VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #13 2008-04-01 09:34:05
Re: ce fac daca vreau sa ramin insarcinata?ok. multumesc de raspuns. recunosc ca imi e si un pic teama sa-l fac. am sperante si asteptari inevitabil atunci cand ma pregates de test. stiu stiu. dar n-am cum sa ma feresc sa sper. om vedea. Unii pictori transforma soarele intr-o pata galbena, altii transforma o pata galbena in soare. Offline #14 2008-04-01 09:35:12
Re: ce fac daca vreau sa ramin insarcinata?bafta! VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #15 2008-04-01 09:57:27
Re: ce fac daca vreau sa ramin insarcinata?cam greu sa arate...adica in caz ca e negativ nu te poti baza pe rezultatul respectiv. cand ar trebuie sa vina menstra? in perioada asta un rezultat corect ti-ar arata un beta-hcg din sange mami de minuni Offline #16 2008-04-01 11:44:50
Re: ce fac daca vreau sa ramin insarcinata?am facut testul azi si rezultatul a fost negativ. menstra trebuia sa vina pe 1 aprilie, adica azi. ultima menstra a fost pe 5 martie (prima zi). ciclul dureaza la mine 28 de zile (sau 27). Unii pictori transforma soarele intr-o pata galbena, altii transforma o pata galbena in soare. Offline #17 2008-04-01 12:40:50
Re: ce fac daca vreau sa ramin insarcinata?maia steapta 7 zile si refa-l daca nu vine menstra Offline #18 2008-04-01 14:15:44
Re: ce fac daca vreau sa ramin insarcinata?Maria Andrei, cu polidin se faceau avorturi pe vremea lui Ceasca (se incerca, de obicei si reusea). Doxiciclina si sarcina... nu prea se pupa, intrerupe tratamentul ala si schimba medicul ala incapabil care nu ti-a spus ca trebuie sa ramai insarcinata numai dupa ce termini tratamentul. Offline #19 2008-04-01 14:46:50
Re: ce fac daca vreau sa ramin insarcinata?: offtopic: satina nu stiam ca este test barza gold...good to know Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|