homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prea mica pt sex?-4

#58 2008-01-31 00:31:04

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Re: prea mica pt sex?

anyway fetelor eu am ramas socata intr-o zi in autobuz, stateam si eu in picioare ca era aglomerat si pe scaun 2 pustoaice care nu aveau mai mult de 13-14 ani. Si am auzit o discutie de genul "Da fata si i-am facut lui X m**e doar nu vroiai sa pic de fraiera" "Si cum a fost fata" "Cum sa fie, mai misto decat cu Y ca asta x oricum e mai mare ai are mai multa experienta"...am ramas masca, ma uitam ca babele alea care iti mai tin morala prin aurobuz...Doamne incotro se indreapta lumea asta?

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#59 2008-01-31 00:38:16

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

doamne, eu am 21 de ani dar mi se pare ca prea s-a intors lumea cu sus-ul in jos.. cand aveam eu 12-13 ani parca eram mai inocenti.. si ma refer si la colegii mei, la prietenele mele, nu strict numai la mine.. prea cresc copii in graba. la 12 ani eu ma jucam cu fred si barney la ouale kinder cu sora-mea.. rotfl

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#60 2008-01-31 00:45:32

copilu
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-05

mai erau si pe vremea noastra copii maturizati prea devreme, doar ca acu s-au cam inmultit.. a devenit o moda ..  stiu ca eram cam tot intr-a 6 a 7-a in generala oricum si aveam niste colege care incercau sa se maturizeze mai repede.. se stia ca si=o puneau si umblau numa cu dubiosi si nici nu aveai cum sa nu auzi cu urechile tale cam ce faceau.. ce povesteau.. pe mine ma lasau cu gura cascata
acu depinde pe ce drum o ia.. continua si kiar se maturizeaza fortat (cum a patit o colega dintre alea a ramas insarcinata intr-a 10 a s=a casatorit s-a lasat de scoala) sau devine o fata kiar folosita sau poate are noroc sa dea peste cineva care o poate destepta si skimba.. nustiu
nasol.. vai de noi cand o sa fim parinti

fericita mamica de Teodora din 11.02.2012

#61 2008-01-31 00:45:44

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

Wildhoney a scris:

anyway fetelor eu am ramas socata intr-o zi in autobuz, stateam si eu in picioare ca era aglomerat si pe scaun 2 pustoaice care nu aveau mai mult de 13-14 ani. Si am auzit o discutie de genul "Da fata si i-am facut lui X m**e doar nu vroiai sa pic de fraiera" "Si cum a fost fata" "Cum sa fie, mai misto decat cu Y ca asta x oricum e mai mare ai are mai multa experienta"...am ramas masca, ma uitam ca babele alea care iti mai tin morala prin aurobuz...Doamne incotro se indreapta lumea asta?

babo rotfl trebuia sa le tii si u morala...."auzi domnisoara???ca pe vremea mea..."tongue

#62 2008-01-31 00:48:21

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

si nu te gandi k am 19 ani abia lol

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Publicitate

loading...

#63 2008-01-31 00:48:55

copilu
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-05

just-me a scris:

Wildhoney a scris:

babo rotfl trebuia sa le tii si u morala...."auzi domnisoara???ca pe vremea mea..."tongue

rotfl rotfl rotfl applause

fericita mamica de Teodora din 11.02.2012

#64 2008-01-31 00:50:31

free
Banat
Inregistrat: 2007-09-12

Eu cand aveam 12 ani nu stiam ce are o fata intre picioare . Mi-a spus un coleg in tabara si am ramas trasnit . Oricum era mai frumos pe vremea aia . Acum e prea "de cacao" lumea asta . S-a pierdut tot frumosul .

#65 2008-01-31 01:04:28

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

free a scris:

Eu cand aveam 12 ani nu stiam ce are o fata intre picioare . Mi-a spus un coleg in tabara si am ramas trasnit . Oricum era mai frumos pe vremea aia . Acum e prea "de cacao" lumea asta . S-a pierdut tot frumosul .

te si vad ramas socat rotfl2
offtopic a venit soramea de la gradi (avea vreo 4 5 ani atunci tongue ) si a povestit k vazuse un baietel cum facea pipi lol si era f socata de faptu k "pasarica" lui era (citez) "lunga, asa k un bastonas" rotfl2)))))))

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#66 2008-01-31 01:06:43

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

deadrose a scris:

offtopic a venit soramea de la gradi (avea vreo 4 5 ani atunci tongue ) si a povestit k vazuse un baietel cum facea pipi lol si era f socata de faptu k "pasarica" lui era (citez) "lunga, asa k un bastonas" rotfl2)))))))

rotfl

#67 2008-01-31 01:27:25

same_soulfly
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-11-26

mda.. si ei acum i se pare k noi nu o intelegem si k noi nu stim ce simte ea si k o tratam k pe un copil dar ea de fapt e foarte matura si cel mai mult probabil isi doreste sa nu mai auda vorba "esti prea mica" ..si sa creasca cat mai repede! Si eu treceam prin faze naspa si unii imi ziceau k sunt prea mica pt anumite chestii (nicidecum sex) si ma gandeam k nu ma intelege nimeni si eram sigura k eu stiu ce fac si d-abia asteptam sa cresc sa pot sa fac ce vreau! Si am crescut.. Si k sa vezi.. a fost cel mai mare soc.. si inca ma mai traumatizeaza.. si inca mai trag de copilarie cu dintii desi nu se cade la aproape 2j de ani sa faci unele chestii pe care eu inca le fac.. As da 50 de ani din viata sa pot sa mai traiesc odata de la 0 la 20 de ani!!! Acum ti se pare k ai toata viata inainte si cand o sa fii indeajuns de mare o sa-ti dai seama in ce hal te sperie viata.. si o sa auzi "esti prea mare sa mai sari in saltelutza, esti prea mare sa iti mai iei happy meal, esti prea mare sa mai dormi cu iepurasu`n brate, esti prea mare sa te alintzi asa, esti prea mare sa te duci in parc cand vine iepurashu`, esti prea mare sa ii mai scrii scrisori lu` mosh craciun, esti prea mare sa mai ai atitudinea asta, si asta continua la nesfarsit! Si faza cea mai nasoala e k atucni cand eram mica stiam k va veni clipa cand cineva imi va spune "esti mare!!!"... Dar acum sunt sigura k niciodata nu va mai veni clipa cand cineva imi va spune "Esti prea mica".... E o speranta pe care nu ti-o mai permiti! E ceva ce nu se mai intoarce niciodata... It's gone forever sad
So.. mai bine te-ai juca cu papusi, mai bine te-ai duce si i-ai scoate limba lu` tanti de la paine, mai bine le-ai baga petarde pe sub usa la vecini (desi pana si asta e prea periculos pt 12 ani!!!!!) mai bine ti-ai lua paturica si ai iesi in gradina sa te joci de-a mama si de-a tata, sau v-ati ascunse-lea.. sau sotron... Pt k va veni o vreme in care oricat ti-ai dori, n-o sa mai poti face toate astea! De sex si de probleme o sa ai cel putin 40 de ani....

Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....

#68 2008-01-31 01:44:35

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

same_soulfly a scris:

mda.. si ei acum i se pare k noi nu o intelegem si k noi nu stim ce simte ea si k o tratam k pe un copil dar ea de fapt e foarte matura si cel mai mult probabil isi doreste sa nu mai auda vorba "esti prea mica" ..si sa creasca cat mai repede! Si eu treceam prin faze naspa si unii imi ziceau k sunt prea mica pt anumite chestii (nicidecum sex) si ma gandeam k nu ma intelege nimeni si eram sigura k eu stiu ce fac si d-abia asteptam sa cresc sa pot sa fac ce vreau! Si am crescut.. Si k sa vezi.. a fost cel mai mare soc.. si inca ma mai traumatizeaza.. si inca mai trag de copilarie cu dintii desi nu se cade la aproape 2j de ani sa faci unele chestii pe care eu inca le fac.. As da 50 de ani din viata sa pot sa mai traiesc odata de la 0 la 20 de ani!!! Acum ti se pare k ai toata viata inainte si cand o sa fii indeajuns de mare o sa-ti dai seama in ce hal te sperie viata.. si o sa auzi "esti prea mare sa mai sari in saltelutza, esti prea mare sa iti mai iei happy meal, esti prea mare sa mai dormi cu iepurasu`n brate, esti prea mare sa te alintzi asa, esti prea mare sa te duci in parc cand vine iepurashu`, esti prea mare sa ii mai scrii scrisori lu` mosh craciun, esti prea mare sa mai ai atitudinea asta, si asta continua la nesfarsit! Si faza cea mai nasoala e k atucni cand eram mica stiam k va veni clipa cand cineva imi va spune "esti mare!!!"... Dar acum sunt sigura k niciodata nu va mai veni clipa cand cineva imi va spune "Esti prea mica".... E o speranta pe care nu ti-o mai permiti! E ceva ce nu se mai intoarce niciodata... It's gone forever sad
So.. mai bine te-ai juca cu papusi, mai bine te-ai duce si i-ai scoate limba lu` tanti de la paine, mai bine le-ai baga petarde pe sub usa la vecini (desi pana si asta e prea periculos pt 12 ani!!!!!) mai bine ti-ai lua paturica si ai iesi in gradina sa te joci de-a mama si de-a tata, sau v-ati ascunse-lea.. sau sotron... Pt k va veni o vreme in care oricat ti-ai dori, n-o sa mai poti face toate astea! De sex si de probleme o sa ai cel putin 40 de ani....

foarte adevarat soulfly...foarte adevarat...

happy with him...inlove with him...puss

#69 2008-01-31 02:13:31

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

am citit ce ai scris soulfly si m-au trecut fiori si amintiri si regrete si am zambit si m-am si intristat.............................multe sad
ai perfecta dreptate grater

Ultima oara a fost editat de @adriana (2008-01-31 02:14:30)

#70 2008-01-31 04:09:46

miruna25
Full member
Inregistrat: 2007-01-28

Pai da, prea mica...uff, nici nu pot sa imi imaginez, esti doar un copil...totusi, parintii? unde sunt ei, sau chiar nu au idee ce se intampla? pai eu cand aveam 12 ani--si de fapt pana la 14, stiau ai mei oriunde sunt: la scoala, acasa sau la prietena x. Nu ca nu ma lasau, dar macar sa stie....

Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-).

#71 2008-01-31 06:56:06

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

madonna mama... la cei de etnie rroma se poarta...dar daca tu nu esti d'acolo... ma intreb: de ce?

#72 2008-01-31 09:21:34

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

same_soulfly a scris:

subscriu total...numai ca eu pot spune la cei 3j de ani ai mei...as da si eu 50 de ani sa mai traiesc de la 0 la 30...sa ies cu presuletul in gradina...de fapt daca nu ma inseala memoria mea de-acuma batrana cred ca la 12 ani inca mai credeam in existenta lui Mos Craciun..pe atunci Mos Gerila smile ... ooofff chiar ca ma sperie viteza cu care vine batranetea hmm

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#73 2008-01-31 10:19:57

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

offff si cand te gandesti k eu am batut`o pe vara`mea de am dat`o cu capu` de peretzi k mi`a marturisit k si`a inceput viata sexuala la 15 ani jumate .... dak ai fi fost vreo ruda de a mea madonno ..poi..shtii vb aia din popor "jar mancai" ..asta`ti faceam ... m`am decis...nuami fac fete neutral

#74 2008-01-31 10:31:06

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

nu cred ca o ajutam cu ceva pe tanara aceasta. tot zicem ca ii prea mica, ca nu a facut bine, ca nu era voie sa faca asta. probabil acesta e si modelul parental si lucrurile i-au scpat de sub mana.oricum timpul inapoi nu il poate da sa schimbe ce a facut si poate nici nu doreste acest lucru,oricat s-ar scrie aici ca e rau. cel putin nu pare a avea remuscari...si fetele din zilele noastre nu sunt cum eram noi. sunt mai emancipate, cunosc o multime de lucruri...nici eu nu stiam ce e netul, e e sexul, ce e discoteca la 12 ani. lumea se schimba, vrem nu vrem trtebuie sa acceptam...eu una nu o condamn pe fata deloc, ci mai degraba i-as spune sa aibe grija de acum in colo, sa se protejeze si sa o faca cu cap.

Cu zambetul pe buze...

#75 2008-01-31 10:31:31

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

la 12 ani...eram indragostita de un coleg de clasa...insa visam la cel mult o strangere de mana si un pupic cast....sex? nici cand am aflat ce-i ala nu mi-am dorit sa fac... in rest, sunt de acord cu ce s-a scris pe aici. sunt de acord ca detinem liber arbitru si ca deciziile ne apartin, insa decizii luate cu responsabilitate. la 12 ani esti prea mica sa te hoatrasti daca ai voie sa faci sex sau nu, d-apoi sa-l mai si faci... la cate responsabilitati implica si la cate am avut de tras pana acum, imi doresc uneori nici sa nu se fi inventat sexul...

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#76 2008-01-31 11:28:14

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

mai oameni buni... ma sperie ce citesc pe la voi! mie una mi se pare ca raspunsurile s-ar potrivi perfect daca intrebarea madonnei ar fi fost "ar fi bine sa-mi incep viata sexuala la 12 ani?". dar NU, ea a spus: "mi-am inceput viata sexuala la 12 ani.. e vreo problema?"  nu cred ca mai e locul sa "facem educatie" ca sa "prevenim". faptul e consumat si ireversibil, iar ea a scris pe forum ca sa CEARA AJUTOR, pt ca de la parinti nu are curajul. iar noi am dat in ea. nush... as putea sa ma alatur si eu in "clubul virtutii", mi-am inceput viata sexuala la aproape 22 de ani, sunt de atunci cu un singur partener, pana pe la 19 sustineam ca n-as face-o in ruptul capului inainte de casatorie... si uite ca am facut-o si nu ma simt mai buna decat ea in fata lui Dumnezeu. dar mi se pare... offtopic sa spun asta, cu ce o ajutam PE EA daca ne laudam noi?

si mai e ceva... toate (inclusiv eu, normal) visam ca vom avea grija de copii nostri "sa-i pazim de lumea cea rea", daca se poate pana la 30 de ani!!! e firesc sa vrem asta si sa incercam din toate puterile... dar empatizati un pic... ce s-ar intampla daca, Doamne fereste, s-ar intampla asta copilului TAU? ai bate-o? i-ai face morala? probabil... dar pana la urma ar trebui sa faci tot posibilul s-o ajuti si sa-i fie ei BINE. cate dintre voi pot spune ca se potrivesc perfect cu visele parintilor? eu una nu... mama si acum imi reproseaza faptul ca m-am mutat cu prietenul meu inainte de casatorie, ca "nu asta voia ea pt mine" (ca paranteza, eu nu astept de la copiii mei sa fie o replica a viselor mele, ci sa fie in asa fel incat... sa fie ei oameni buni, chiar daca nu corespunde cu conceptiile mele (nu inseamna ca mi-as dori ca fiica-mea sa faca sex la 12 ani, dar nici nu inseamna ca am s-o tin legata de scaun acasa "pt binele ei")). aici pe forum fetele raspund grozav celor aflate in situatii similare cu ale lor... dar hai sa incercam sa o sustinem chiar daca nu am trecut nici una prin situatia ei...

asa ca, madonna...
1. felicitari ca ai avut curajul sa scrii pe forum (eu una pana pe la 18 ani nu aveam curajul nici sa intru pe site-uri despre sex, de frica sa nu gaseasca ai mei linkul si sa vada "la ce-i sta gandul" fetitei lor cuminti - apropo, vezi ce faci cu adresa daca scrii de acasa tongue)

2. fara sa te felicit pentru "initiativa" ta si a prietenului, iti spun si eu (cum au mai spus fetele pe aici) ca pasul pe care l-ai ALES presupune pt tine sa dai dovada de o maturitate (care nu ti-ar fi fost ceruta altfel!!!!) si ca sa te protejezi atat de boli (ca nu te vad ducandu-te la ginecolog de una singura in caz de Doamne fereste), cat si de o sarcina (sa-ti dai seama ca in nici un caz nu-i momentul de a nenoroci un copilas nevinovat). asa ca ai grija de tine, indiferent ce iti propune prietenul tau... prezervativul e la putere! ca s-o citez pe nicolle, pasul pe care l-ai facut implica multe responsabilitati.....

3. totusi iti pun si eu o problema pe care n-am vazut-o discutata pe aici: mie mi se pare ca ai gandire "de baiat"... adica esti constienta ca nu vei continua relatia cu actualul, dar totusi "macar am facut-o cu el"... mie asta mi s-a parut CEL mai ciudat din tot ce ai scris!! si cred (desi sincer nu iti doresc) ca daca va fi un moment in care vei regreta ce ai facut acum, va fi in momentul in care vei intalni pe cel cu care vei VREA sa iti petreci tot restul vietii. aici poate sunt eu baba invechita, dar indiferent de varsta, nu as putea face sex cu cineva pe care nu-l iubesc la nebunie si alaturi de care nu ma vad (macar la "momentul faptei") in viata... Asa ca ar trebui sa te gandesti bine CE vrei de la baiatul ala si CAT timp o mai duceti asa... abia aici mi se pare si mie ca ai gandit copilareste... si n-ai ce face, trebuie sa renunti la stilul asta de acum sad. dragoste faci cu un om pe care il iubesti, nu de dragul distractiei sau pt ca e el romantic si te face sa te simti bine.. cel putin pe termen lung nu merge asa.

4. eu sper ca ai sa ne tii la curent cu situatia smile de-acu ai comis-o, nu-i bine, dar nu mai ai ce face (decat in legatura cu ce spuneam mai sus), iar noi, cele de pe forum, incercam sa te ajutam cum stim... asa ca nu te rusina si scrie-ne cand ai probleme. ai mare grija de tine.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.