|
Nu esti logat.
Suferintele tanarului werther#1 2008-01-30 20:20:44suferintele tanarului werthera citit cineva cartea?ce v-a placut la ea?astept idei!cam urgent Offline #2 2008-01-30 20:45:51
Re: suferintele tanarului wertherasta ne-o tot recomanda proful de romana in liceu. e un blidungsroman (daca am scris corect) adik romanul unei formari. stiu k am inceput sa citesc dar am renuntat repede. nu-mi amintesc de ce Offline #3 2008-01-30 23:57:22
Re: suferintele tanarului wertherda si eu am citit-o candva... acum vreo 3 ani, obligata de profa de germana si de ala de literatura italiana... si sincera sa fiu, e singura carte pe care am urat-o vreodata ( si crede-ma ca imi place la nebunie sa citesc, am citit o gramada, mai ales cand eram in liceu). m am chinuit vreo luna sa termin 100 de pag de carte nenorocita.. pana si faust e mai interesant decat werther! Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|