homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Trecutul nostru

#1 2008-01-31 00:47:38

skumpi
Vizitator

trecutul nostru

ati trecut si voi prin asta` ? s`a " manifestat" la fel ? lol

Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-01-31 00:50:30)

#2 2008-01-31 00:53:24

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Re: trecutul nostru

skumpi a scris:

problema incepe apoi...dupa ce am intrat la faculta ... nu mai avem chef d iesit nicaieri...incepeam sa ma gandesc tot mai des la viitor, cariera...familie...omg rotfl
nu simteam k s`a intamplat nik..pur si simplu nu mai aveam chef d aceiasi poveste...sa ies...sa merg...sa vin...aveam chef sa stau cu iubi la un film mai bine...sa stam numa noi doi...sa`i gatesc rotfl sa ne facem planuri d viitor , nu mai ieseam fara el...

asa ma simt si eu dar nu de acum, din clasa a 12-a chiar...m-am potolit, nu stiu cum sa explic...nu mai am chef de iesit, de facut panarama pe afara cu gasca...acum prefer sa stau doar cu iubi sau in cel mai rau caz mergem in vizita la niste prieteni si in rest sunt foarte fericita cu o viata calma smile Cred ca face parte din procesul de maturizare

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#3 2008-01-31 02:33:36

same_soulfly
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-11-26

si eu am facut muuulte nici n-as sti de unde sa incep sa povestesc.. si nici n-o s-o fac big_smile Oricum.. tot ce-mi dadea prin cap spuneam si faceam.. eram hyper, copilu` bomba.. ma intelegeam cu toata lumea, vorbeam cu toata lumea, eram impartiala, nu aveam prejudecati si tot felul de conceptii fara rost.. Ma gandeam k toata lumea e a mea si k-s cel mai norocos om din lume si k orice as face se termina cu bine... Si s-au tot luat de mine.. Parinti, profesori, rude.. cu teorii de genul "ai apucat-o pe un drum gresit.. bla bla"... Si prin a 11-a m-am schimbat.. Am inceput sa stau mai mult pe la scoala (eram cu unu` de la mine din cls big_smile )... Am facut 18 ani si am chemat la majortat la mare 20 de persoane dintre care 17 erau din clasa.. Desi ei nu se intelegeau toti intre ei, eu ma intelegeam cu toti... Dupa care am inceput sa am impresia k aia sunt prieteni doar de distractie.. K dak vorbesc cu ei ma asculta doar pe moment si a 2-a zi uita... Si presata si de ai mei si de toata lumea.. cu bacu si altele.. In cls a 12-a am inceput sa invatz.. si m-am facut copil cuminte.. si le-am cam cantat in struna profilor.. Adica am inceput sa nu ma mai impotrivesc.. Am inceput sa nu mai ies atat de des.. Am dat de filosofie si am inceput sa devorez carti.. Si mi s-a fosrmat impresia k toti din lume sunt niste prosti k totul e fara sens (inca mai cred k totul e fara sens big_smile ) si k pana la urma "together we stand, divided we fall" si k la viata mea nu se gandeste nimeni, dar eu mereu ma gandeam la toata lumea si sa ne fie bine la toti si sa ne intelegem si etc... Si am inceput sa-mi cam bag ceva in oameni si sa rup relatiile cu toti "prietenii"... Inafara de my best friend care, din fericire, a fost langa mine tot timpul smile
Si acum ceva timp mi-am dat seama k din persoana vesela, fericita si optimista care eram am ajuns cea mai morocanoasa, mai trista si mai pesimista persoana posibila.. Si k de unde eu ii impacam pe toti, am ajuns k eu sa ii urasc pe toti... Ajunsesem sa urasc oamenii, lumea, viatza, inafara de mami, tati si prietena mea... Si cand am realizat asta am zis ca incerc sa am schimb, sa privesc jumatatea plaina a paharului, sa ma maint singura k viatza e frumoasa si k duce undeva (inafara de moarte)... Inca nu-mi iese mai bine but I'll try.. Si cel mai tare ma oftic k cei care mi-au tot zis "schimba-te, schimba-te, nu mai fii asa, fii serioasa, etc.." sunt tot cei care zic acum "te-ai schimbat prea mult, nu mai esti tu, nu mai fii asa pesimista, mai iesi si distreaza-te, asuma-ti riscuri, n-ai ce pierde, etc".... neutral
Phwaa... nujt dak se incadreaza bine in topic.. zici k am scris in jurnal lol oricum e bine sa mai scrii d-astea din cand in cand, k vazandu-le "pe hartie" incepi sa le privesti oarecum dinafara si sa-ti dai seama de anumite chestii.. smile

Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....

#4 2008-01-31 02:37:54

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

si eu m-am schimbat muuuult nu din rau in bine sau din bine in rau.dar am renuntat si eu la chefurile din fiecare week-end  si la toate nebuniile adolescentei.fara sa vreau....................si fara sa ascult pe cineva..........acum sunt altfel, ma preocupa alte chestii, am alte ganduri alte idealuri..............pfoaiiiiiiiiiiiiiiii as scrie mult aici dar de cat sa va plictisesc mai bine las asa.concluzia e ca mam schimbat, si nu imi pare rau, dar park am momente cand as mai vrea sa mai am 18 ani si sa mai fac ce faceam atunci rotfl

#5 2008-01-31 06:58:20

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

eu zic ca e o chestie fireasca...la 18 ani as fii dat orice sa stau cat mai mult in cluburi...si erau insistente mari catre ai mei...de vreo 5 ani insa...nici nu mai stiu exact unde sunt...asa ca omul se schimba, creste, se dezvolta odata cu timpul

Publicitate

loading...

#6 2008-01-31 08:14:24

skumpi
Vizitator

m`am mai linistit buga
inseamna k asa e..cu totii trecem la un moment dat prin asta , mai devreme sau mai tarziu rodnar
ce`mi pare rau e ca nu mai zambesc asa mult...Doamne inainte faceam haz d necaz...radeam d cum ma trezam pana noapte in vise rotfl acum asa..ocazional retas si iubi zicea k mai mult stau toata ziu asi gasesc sa ma cert decat sa ma bucur d viata ...ca el s`a indragostit d zambetu meu si d persoana vesela care eram...bine poate acum e si stresu asta cu munca ca d o vreme asta mi pb cea mai mare,...grater da is curioasa dupa ce trece...ko

#7 2008-01-31 09:27:31

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

skumpi a scris:

m`am mai linistit buga
inseamna k asa e..cu totii trecem la un moment dat prin asta , mai devreme sau mai tarziu rodnar
ce`mi pare rau e ca nu mai zambesc asa mult...Doamne inainte faceam haz d necaz...radeam d cum ma trezam pana noapte in vise rotfl acum asa..ocazional retas si iubi zicea k mai mult stau toata ziu asi gasesc sa ma cert decat sa ma bucur d viata ...ca el s`a indragostit d zambetu meu si d persoana vesela care eram...bine poate acum e si stresu asta cu munca ca d o vreme asta mi pb cea mai mare,...grater da is curioasa dupa ce trece...ko

eu am fost fata cuminte pana prin clasa a X-a, eram multumita in lumea mea, cu prietenele mele, cu viata mea...pana a venit prima dezamagire in dragoste, ceea ce m-a schimbat, m-a facut mai superficiala si mai...activa social. eu vin dintr-un oras mic si acolo nu aveam cluburi, insa am inceput sa ies cu gasca, ba in discoteca, ba in nu stiu ce bar, ba acasa la unul, ba la cabana la altul...nu faceam prostii, in gasca era si o trupa de rockeri, ne dadeau concerte.... in vacante nici nu dadeam prea mult pe acasa. si la sfarsitul clasei a 11-a a venit si al doilea esec in dragoste, tradarea prietenilor care m-a scarbit de toti si de toate. mi-am vazut de invatat pentru bac si mi-am impus o regula: sa nu mai merg la petreceri unde nu am chef sa merg doar ca sa fiu "de gasca", sa merg si sa stau acolo singura cuc sau combinata cu nu stiu care pentru o seara... uite-asa am inceput sa ma razboiesc cu lumea, chiar daca am ramas singura, mi-am vazut de bac si de intrat la facultate. facultatea a venit cu mutarea in alt oras, descurcat pe cont propriu, invatat mult pentru ca aveam nevoie de bursa... am mai mers ici colo printr-un club sau altul, dar doar atat...din anul doi sunt impreuna cu el si ne e bine cu viata pe care o avem.

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#8 2008-01-31 09:43:49

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

eu clar am fost o adolescenta atipica,am fost in liceu de cateva ori in dicoteca si baruri dar nu ma incanta :fum de tigara ,galagie de nu se intelege om cu om,muzica prea tare preferam sa citesc o carte smile sa stau la o barfa cu mama sau sa ma uit la televizor,asta nu inseamna ca nu am avut prieteni in liceu nu multi doar 2 dar foarte bune.cat despre baieti nu eram interesata si erau destule oferte nu imi placea nici unul erau dupa parerea mea prea imaturi si nu le statea gandul decat la un singur lucru si sincer simteam o placere chiar sadica sa ii refuz smile ,nu stiu de ce.cu un sg. baiat mai vb. si eram draguta in liceu un fost coleg de generala care din clasa a7a si pana in clasa a12a a tot sperat ca o sa ne cuplam dar nu a fost asa nu simteam nimic pt. el si nu sunt genul care sa fie cu cineva doar asa de dragul de a avea un prieten.apoi am dat bacul am venit in bucuresti si print-o coincidenta l-am intalnit pe logodnicul meu care nici macar nu trebuia sa se cupleze cu mine dupa un an si 9 luni locuim impreuna si facem si planuri de nunta.

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#9 2008-01-31 09:47:55

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

cand eram prin liceu mergeam mult la fratele meu la baia mare, era student acolo si statea in camin....ma ducea la chefuri, ma scotea in oras, era tare frumos. si ma gandeam ca o sa fiu mare petrecareata cand ajung eu la facultate. si am ajuns si la facultate, si anul asta o termin si numa petrecareata mare nu ma pot numi. in primul an ieseam ceva mai mult...acuma nu am mai iesit de anul trecut....nu mai am chef, ca timp am destul. pur si simplu nu imi mai vine sa merg...

Cu zambetul pe buze...

#10 2008-01-31 10:15:02

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

nici eu nu am fost fan clubbing sau mai stiu eu ce. eram in vreo 3 gasti...ieseam cu care se nimerea. aveam 2-3 baruri in care ieseam pt ca se asculta muzica folk de-a noastra si rock de-a lor smile si incingeam niste cantari cu chitari pana tarziu in noapte. astea erau iesirile noastre in "club" tongue
am avut si eu o parte mai agitata...vara din anul in care am implinit 18 ani...am plecat de acasa cu ideea ca ma duc kla tara unei prietene si am ajuns in bucegi unde m stat 10 zile big_smile in toamna aceluiasi an l-am cunoscut pe dragos. nu pot spune ca m-am schimbat dintr-o data...e cert ca m-am schimbat dar a fost ceva firesc.

mami de minuni hjarta

#11 2008-01-31 12:46:26

andrutza
Vizitator

Eu am fost f linistita pana prin cls a 9-a, cand am intrat la liceu m-am bagat intr-o gasca cam aiurea, plus ca am fost in perioada aia si cu un tip de alta nationalitate si mergeam in fiecare joi, vineri, sambata, duminica in cluburi si la ora 7:30 dimineata ma intorceam acasa, ziua numai pe la terase, seara la fel....umblam de nebuna cu prietena mea si cu prietenii nostri....a tinut asa pana prin clasa a 10-a la sfarsit cand l-am intalnit pe Victor, brusc la cateva luni m-am domolit....nu mai mergeam prin cluburi, nu mai ieseam decat cu el, am picat in depresie la un moment dat, ne-am despartit si am inceput iar cu nebunelile smile nu ma caracterizeaza modul calm si linistit in viata, imi place sa ies f mult, ba intr-uun pub, ba intr-un club, dar sa ies daca s-ar putea zilnic....imi place sa mananc in oras la un restaurant, sa merg la un teatru, sa fac ceva nou destul de des....si in club imi place f mult, imi place sa dansez si cand merg in club nu stau joc o clipa, ma zbengui toata noaptea....si cand voi avea o familie vreau sa imi pastrez obiceiurile si sa ies cu sotul meu cu prietenii, nu o sa stau acum numai in casa...bine nu vor mai fi asa dese iesirile, dar macar de 2 ori pe sapt sa existe smile...si abia astept sa treaca vreo 2 ani asa sa putem sa mergem in vacante cat mai des posibil. In schimb, nu beau alcool, nu mai fumez de 5 ani, nu beau cafea....doar cu iesirile sunt nebuna si cu preferintele la baieti smile

#12 2008-01-31 13:12:24

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

eu_vreau a scris:

nici eu nu am fost fan clubbing sau mai stiu eu ce. eram in vreo 3 gasti...ieseam cu care se nimerea. aveam 2-3 baruri in care ieseam pt ca se asculta muzica folk de-a noastra si rock de-a lor smile si incingeam niste cantari cu chitari pana tarziu in noapte. astea erau iesirile noastre in "club" tongue
am avut si eu o parte mai agitata...vara din anul in care am implinit 18 ani...am plecat de acasa cu ideea ca ma duc kla tara unei prietene si am ajuns in bucegi unde m stat 10 zile big_smile in toamna aceluiasi an l-am cunoscut pe dragos. nu pot spune ca m-am schimbat dintr-o data...e cert ca m-am schimbat dar a fost ceva firesc.

exact wink astea sunt si acum "iesirile" mele, de fapt...

cat despre schimbari, skumpi... asa am patit si eu... pe la 21 de ani mi s-a pus pata ca vreau familie si copilasi... si inca n-am rezolvat, pata ramane! smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#13 2008-01-31 13:21:48

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

si eu eram super nebuna,sa zic asa;asta pana mi-am intalnit iubitul.de atunci am cam renuntat la iesirile cu fetele,la flirturi q alti baieti.m-am potolit,cum se spune.si probleme pe care le-am avut q parintii poate m-au facut sa ma maturizez inainte de vreme.desi am doar 19ani,gandesc mult mai matur.poate k am renuntat la adolescenta mult prea devreme si mi-am luat viata in piept.dar nu regret.il am pe el.deja ma gandesc la o familie,la un copil......sunt constienta k sunt ink micutza si o sa mai astept.oricum,trecutul ''isi pune intr-un fel sau altul amprenta asupra fiecaruia"

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#14 2008-01-31 13:23:34

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

skumpi cred k multe am fost asa. Eu nu puteam sa tin nicio relatie...mi se parea ca nu e de mine sa "ma leg la cap"...de aia am si ramas virgina pana la 20 de ani......pur si simplu aveam prieten ca sa am cu cine s-o ard aiurea pt vreo luna - doua.
Eram cu unu.....si am plecat cu un amic f bun la o petrecere. Si imi da prietenu mesaj pe la 11 noaptea sa-mi zica noapte buna....si eu ii dau replay k ma culc mai tarziu ca sunt la o party. Sau de rev...eram cu el.....dar am petrecut separat. el cu prieteni de-ai lui....eu cu fostu de atunci....

Asta pana cand l-am cunoscut pe iubitu. Si la inceput mi-a zis mama: ei lasa....e bun pt o luna -doua sa nu te plictisesti si tu vara asta. ca deja imi stia mama obiceiurile. Si de cand sunt cu el nu m-am mai gandit la altu....mi-a trecut tot zbuciumu ala. Chiar nu vad pe altcineva langa mine decat pe el. Pe el in vreau ca sot, ca tatal copiilor mei. Si chiar daca mi-ar spune cineva k sunt foarte tanara si ca ar trebui sa-mi traiesc viata. Eu vreau sa mi-o traiesc alaturi de el.

Suntem de un an jumate impreuna, si toata lumea ne vede casatoriti.

Ultima oara a fost editat de mitzili (2008-01-31 13:25:00)

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#15 2008-01-31 14:44:12

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

eu nu m-am schimbat...nu am fost si nu sunt fan cluburi/discoteci...mi-au placut insa si imi plac circiumile, statul la povesti fata in fata cu un pahar de nu conteaza ce...
sincer as iesi in circiuma cu prietenii seara de seara daca as avea timp...insa nu mai am...
sunt la fel de optimista si acum ca si in adolescenta si la fel de non-conformista, imi place viata si consider ca merita traita(fiecare zi ca si cum ar fi ultima)....
chiar nu m-am schimbat

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#16 2008-01-31 14:48:55

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

doamne andrutza puteam sa jur k esti genu cuminte si devreme acasa rotfl
ana super misto iesirile care se lasa cu cantat big_smile aveam si noi some time ago wink

si eu pot sa spun k m-am schimbat oleaca, in sensul k m-am maturizat tongue. spirtiul petrecerii tine de fiecare om, nu de cat de matur e tongue

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#17 2008-01-31 14:50:59

andrutza
Vizitator

nu...chiar deloc....f rar ies ziua prin oras, imi place seara sa ies si sa stau pana tarziu

#18 2008-01-31 15:01:27

gulia80
Hero member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-01-14

eu am ramas acea pers vesela gata orcand de distractie chiar daca au trecut ani si m am maritat si am si un copil,bine am mai lasat din obiceiuri dar daca se iveste o petrecere tot asa ma distrez ca altadata.Sunt lucruri la care a trebuit sa renunt dar nu imi pare rau nici de trecut ,am stiut sa fac faca la orce varsta greutatilor din viata ,dar si bucuriilor.tongue

http://www.tamagochi.ro/pet-Tony  un votulet zilnic daca se poate !

#19 2008-01-31 16:07:45

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

Eu nu pot sa zik k m-am schimbat asa mult... Zikea cineva la un mom dat (kiar dak nu mi-e o persoana simpatica..) k nimeni nu se schimba,doar devine ceea ce este de fapt...

Intotdeauna mi-a placut sa vad lucrurile pe kre altii nu le vad...sa incerc sa am alt punct de vdr kre sa nu-mi fie influentat de nimeni...intotdeauna mi-a placut sa citesc,cu kt mai mult cu atat mai bine... Asta din urma s-a cam schimbat dramatic de un an dar rezolv eu pana la urma....dar nu pot sa zik k am fost o tocilara... Urasc sa invatz cva ce nu-mi place lol si asta s-a cam vazut de-a lungul timpului...metoda indoparii porcului in ajun...

Pe de alta parte imi placea sa ies si ink imi mai place...ca si doc,ador carciumile la kre sa vb vrute si nevrute..cluburile imi plac si nu prea.. De zbantuiala,dar in club e mai greu sa-ti cunosti prietenii... La un teatru,la un balet... Imi place foarte mult sa ies si uneori imi lipseste asta..dar cred k am sa ies sin knd am sa am un copil..
problelma mea de fapt e el..k el nu prea e cu iesitul..si uneori si banii,nu-mi permit sa ies pe kt de des as vrea fiindk ar insemna sa cheltuiesc o gramada de bani...

In fine..ideea e k simt k m-am schimbat mult si totusi simt k sunt aceeasi persoana din totdeauna... Lumea din jur ma dezamageste foarte mult (prieteni,societate,,etc) dar ink vreau sa cred in ea...in farama de bun si dragutz pe kre fiekare din noi tre s-o avem... Mai mult asta s-a schimbat la mine in ultimii ani- increderea in oamenii din jurul meu...incerc sa nu ma mai bazez pe nimeni in afara de mine si incerc sa nu ma mai las afectata asa usor

Poor is the man whose pleasure depends on another

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.