|
Nu esti logat.
Va rog ajutati-ma...sunt foarte ingrijorata!!!!!#1 2008-01-31 15:23:06
va rog ajutati-ma...sunt foarte ingrijorata!!!!!sunt noua pe acest forum si am si eu o intrebare,sunt disperata..acum doua luni am avut un contact sexul in care din nefericire s-a rupt prezervativul...imediat dupa incident am luat prima pastila postinor,la 12 ore pe a 2-a ...s-a instalat sangerarea dupa aproximativ 7 zile.luna urmatoare ,adica acum o luna mi-a venit menstruatia cu 4 zile intarziere,fiind o menstruatie normala.Iar luna aceasta sunt deja in a 5-a zi de intarziere,si sunt foarte ingrijorata,semnele unei menstruatiile am: ma dor samii si sunt unflati..ma doare spatele si burta.mentionez ca in tot acesttimp am practicat coitul intrerupt(fara nici o ejaculare in interior) si ca inainte cu doua luni de a lua postinor,am mai luat odata(fiind constienta ca nu trebuie administrat decat la 6 luni).Acum sunt foarte nelinistita...poate fi o sarcina???simtomele unei sarcini nu le am...nu stiu...Va rog din suflet sa ma ajutati... Offline #2 2008-01-31 15:26:26
Re: va rog ajutati-ma...sunt foarte ingrijorata!!!!!ba taman ca ai simptomele unei sarcini(direri de sini si de burta, absenta menstrei).... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2008-01-31 15:39:13
Re: va rog ajutati-ma...sunt foarte ingrijorata!!!!!da dar contactele sexuale nu au avut loc in perioada fertila...sunt foarte speriata...am sa merg la farmacie sa iau un test de sarcina...aa si durerea sanilor a inceput cu exact o saptamana inaintea menstruatiei...cum imi aparea de obicei... Offline #4 2008-01-31 15:42:48
Re: va rog ajutati-ma...sunt foarte ingrijorata!!!!!Izabela, imi spui ghicitori, sau ce? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2008-01-31 15:43:14Re: va rog ajutati-ma...sunt foarte ingrijorata!!!!!Chiar daca contactele nu au avut loc in perioada fertila iar el nu a ejaculat sa stii ca si lichidul seminal contine spermatozoizi,care acela nu poate fi controlat.Cum a spus si dna doctor fa un test de sarcina peste 2 3 zile daca nu iti vine.multa bafta Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-31 15:45:18
Re: va rog ajutati-ma...sunt foarte ingrijorata!!!!!m-ati mai linistit putin...oricum multumesc pentru raspuns...m,aine voi face un test de sarcina...si voi reveni...ce ma sfatuiti sa folosesc si ce pret au acestea ? Offline #7 2008-01-31 15:48:38Re: va rog ajutati-ma...sunt foarte ingrijorata!!!!!Sure Check am auzit k e eficient,dar poti sa intrebi si in farmacie..succes Offline #8 2008-01-31 15:50:17
Re: va rog ajutati-ma...sunt foarte ingrijorata!!!!!Clear blue e foarte bun, in jur de 20-22 de lei Offline #9 2008-01-31 16:05:36
Re: va rog ajutati-ma...sunt foarte ingrijorata!!!!!ok...multumesc... Offline #10 2008-02-07 22:43:40
Re: va rog ajutati-ma...sunt foarte ingrijorata!!!!!poi...am avut ciclu pe 28 ian si s-a terminat pe 1 feb.urmatoarea menstruatie trebuie sa-mi vina pe 24-25 feb.ciclul meu este regulat poate doar sa vina cu o zi mai devreme.atat.am avut un contac sexual pe 4 feb si pe 7.nu si-a dat drumu in min.dar e o perioada fertila?sunt riscuri? Offline #11 2008-02-07 23:24:27Re: va rog ajutati-ma...sunt foarte ingrijorata!!!!!
eu nu iti raspund la intrebare ca gasesti aici o gramada de informatii despre perioada fertila si riscuri, ar trebui sa le citesti. insa iti dau un sfat, acela de a folosi anticonceptionale. scapi de stres si de intrebari de genu asta Cu zambetul pe buze... Offline #12 2008-02-08 00:07:01
Re: va rog ajutati-ma...sunt foarte ingrijorata!!!!!
care a fost cel mai lung si cel mai scurt ciclu menstrual din ultimele 4-6 luni? happy with him...inlove with him... Offline #13 2008-02-08 13:18:16
Re: va rog ajutati-ma...sunt foarte ingrijorata!!!!!crys_ty_na....a zis fata(cu alte cuvinte, dar a zis)...29-30 zile...regulat Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|