|
Nu esti logat.
Anticonceptionale-3#39 2008-02-03 12:20:55
Re: anticonceptionalemultumesc frumos:* Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins... Offline #40 2008-02-03 14:57:06#41 2008-02-08 13:29:17
Re: anticonceptionalebuna,am si eu o intrebare...am luat 2 luni anticonceptionale yasmine...acum am inceput cu triquilar pt ca imi facusera bine in trecut....insa am cam o sapt de cand observ ca sangerez putin....deci chestia aia care curge din mine...ca nu imi vine acum cuvantul in minte.....e rosiatica si in timpul actului sexual la fel....am motive de ingrijorare....imi puteti da un sfat? lucrurile bune li se intampla celor care stiu sa astepte Offline #42 2008-02-08 15:57:40
Re: anticonceptionalenici un motiv de ingrijorare Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #43 2008-02-09 23:13:20
Re: anticonceptionalepai si daca aceste sangerari sunt insotite de greturi si usoare dureri de cap....am citit in prospect ca sunt efecte secundare....dar acum vreo 6 ani nu existau lucrurile bune li se intampla celor care stiu sa astepte Offline Publicitateloading...
#44 2008-02-10 10:58:33
Re: anticonceptionalenu are legatura administrarea de acum cu cea de acum 6 ani...fiecare e diferita...deci deocamdata sunt normale si greturi si durerile de cap si si spottingul... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|