|
Nu esti logat.
Melodii Creative#1 2008-01-31 20:03:16
Melodii CreativeFetelor...voi invatati cu muzica? Pe mine ma ajuta uneori ca sa raman in priza (asta ca sa nu zic treaza) Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #2 2008-01-31 20:32:04
Re: Melodii Creativepai eu ador sa ascult muzica atunci cand am ceva de scris.cand invat,nu ma pot concentra.de exemplu,toata saptamana trecuta am facut variante pentru bac pe muzica,dar sa fie lenta(bine,nici sa ma ia somnul).eu zic k isi are cumva rostul ei Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #3 2008-01-31 20:33:50
Re: Melodii Creativein liceu invatam cu muzica, acum nu mai pot sa fac asta Offline #4 2008-01-31 20:33:56
Re: Melodii Creativeda, si pe mine ma tine treaza si concentrata daca scriu ceva, dar sa fie lenta si in surdina. dar de invatat nu pot. Offline #5 2008-01-31 20:41:28
Re: Melodii Creativesi eu la fel sunt...uneori nu pot sa programez decat cu castile pe urechi numai cu Directia 5 ...alteori cand am nervi daca am si castile pe urechi nu pot scrie o linie de cod...dar avand in vedere cu colegii aia care crapa in ei seminte toata ziua mai mereu pun castile N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|