|
Nu esti logat.
Injectabile Polidin - Candida-2#20 2010-04-12 23:17:36
Re: injectabile Polidin - CandidaDraga mea...tratamente de genul aceste am facut cred k vreo 100 problema mea...si a multora...este ca recidiveaza...(adik trece...dupa un timp iar revine) si trebuie aflata cauza...nu sa tot fac/facem mii de tratamente vaginale si pe cand ea poate e localizata fix in alta parte...de unde tot revine... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #21 2010-04-12 23:22:01
Re: injectabile Polidin - Candidamda yoha...si mie mi se par o gramada de tratamente...practic e cam tot ce se poate lua deodata ...nu a specificat de cat timp a terminat tratamentul pentru ca sunt curioasa cat o sa tina asa... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #22 2010-04-13 07:56:35
Re: injectabile Polidin - Candidascumpa eu l-am terminat de ceva timp .si am mai spus k am luat si inca iau o gramada de antibiotice si mie nu mi-a mai aparut nimic!la antibiotice de la a 3 pastila incepea sa apara si candida.faceti cum vreti acum.fiekre stie cel mai bine problema sa si ce tratamente a tinut Offline #23 2010-04-13 18:58:11
Re: injectabile Polidin - CandidaTratamentul tau nu poate avea acelasi rezultat pt. toata lumea....Cel mai corect ar fi un tratament individualizat pe baza examenului complet al secretie vaginale+antifungigrama pt. a sti la ce anume este sensibila candida. . Offline #24 2010-04-13 19:20:56
Re: injectabile Polidin - Candidapai depinde care a fost cauza care a dus la aparitia candidozei, in situatia ta poate la tine era localizata doar vaginal... iar in cazul celor care o au localizata si la nivel digestiv...tratamentul tau nu are cum sa fie eficient "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|