homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Videoclipuri - ce iti place sa vezi?-7

#115 2008-07-30 16:15:18

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

Re: Videoclipuri - ce iti place sa vezi?

fetelor stiti clipu de la hooverphonic - mad about you?
nush ce sa zic,e fascinant si interesant,si in acelasi timp cam scarbos. dar nu-mi pot lua ochii de la el lol
link aici:
si dak va uitat cu atentie...ii arata si putza "chestiei"  tongue i-o tot mangaie sau nush...ciudat clip

Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-07-30 16:16:33)

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#116 2008-07-30 16:18:54

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

delishor a scris:

al1na a scris:

delishor a scris:

http://www.youtube.com/watch?v=GdZn7k5rZLQ suuuuupeeeeeeeerb hjarta

delishor... mie mi se pare iurea nightwish fara Tarja ... nu`mi place de anette asta neutral
asta e singura melodie care`mi place in noua formula si cred ca`mi place ca se aude mai mult glasul lu` Mark si al lu` Toumas diablo

iuuuuuuuuuiii...ce tare suna si asta...ciudat...n-am ascultat-o pana acum  hjarta hjarta si mie imi placea tarja mai mult,si ca stil vestimentar si ca voce sad dar ideea videoclipului e nice big_smile
uite de la tarja,da' presupun ca il stii big_smile

stiu videoclipul Tarjei, dar sincer nu prea`mi place... adica mie`mi place de ea, cum se imbraca si restul... dar parca ea fara Nightwish si ei fara Ea nu mai au niciun farmec... parerea mea sad
si oricum eu nu`s sau nu eram, mai bine zis fana Nightwish...de obicei ascult black metal big_smile

#117 2008-07-30 16:21:00

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

al1na a scris:

stiu videoclipul Tarjei, dar sincer nu prea`mi place... adica mie`mi place de ea, cum se imbraca si restul... dar parca ea fara Nightwish si ei fara Ea nu mai au niciun farmec... parerea mea sad
si oricum eu nu`s sau nu eram, mai bine zis fana Nightwish...de obicei ascult black metal big_smile

intr-un timp era formatia mea preferata....acum ascult mai mult rock britanic,care imi place muult,un pic de punk,alternativ si...cam atat... big_smile black metal?recomanda-mi si mie o formatie,sa vad cum e big_smile

My Tears Dry On Their Own

#118 2008-07-30 16:24:48

GreenBubbles
Insomniac member

black metal: dimmu borgir big_smile immortal,venom,mayhem (cred),marduk,cradle of filth (erau black p vremuri) si super mijto - children of bodom hjarta
scz k ma bag k musca-n lapte dar si eu mai ascultam black rodnar

#119 2008-07-30 16:26:54

sophie
Addicted member

delishor a scris:

intr-un timp era formatia mea preferata....acum ascult mai mult rock britanic,care imi place muult,un pic de punk,alternativ si...cam atat... big_smile black metal?recomanda-mi si mie o formatie,sa vad cum e big_smile

hmm... nu prea stiu ce sa`ti recomand... e un gen mai dur... poti sa incerci Cradle of Filth (care mai nou s`au dat pe gothic... acklad) sau Borknagar - !! reminiscence (asta`i dragutza)
formatia mea preferata este Dimmu Borgir ...
si poti sa incerci asta, sa`mi zici daca`ti place

Publicitate

loading...

#120 2008-07-30 16:28:28

sophie
Addicted member

GreenBubbles a scris:

black metal: dimmu borgir big_smile immortal,venom,mayhem (cred),marduk,cradle of filth (erau black p vremuri) si super mijto - children of bodom hjarta

nu te bagi ca musca green... dar daca o punem sa asculte venom sau mayhem cred ca ne injura mult si bine rotfl rotfl rotfl
la inceput ceva mai soft tongue

#121 2008-07-30 16:30:18

GreenBubbles
Insomniac member

al1na a scris:

GreenBubbles a scris:

nu te bagi ca musca green... dar daca o punem sa asculte venom sau mayhem cred ca ne injura mult si bine rotfl rotfl rotfl
la inceput ceva mai soft tongue

COB COB hjarta si de la cradle era mijto albumu "midian"...imi placea mie (si stiam si versuri rodnar )
simmu mi-a placut mult,la fel si immortal. marduk are o piesa "dracul va domni si in transilvania" big_smile

#122 2008-07-30 16:30:25

old_soul
Insomniac member

al1na a scris:

delishor a scris:

hmm... nu prea stiu ce sa`ti recomand... e un gen mai dur... poti sa incerci Cradle of Filth (care mai nou s`au dat pe gothic... acklad) sau Borknagar - !! reminiscence (asta`i dragutza)
formatia mea preferata este Dimmu Borgir ...
si poti sa incerci asta, sa`mi zici daca`ti place

mai,stii ce nu-mi place mie la genul asta de rock?uite,de ex,ala pe tronu' ala,isi poceste vocea,de parca vorbeste dreeaq...imi da fiori....daca ar fi cantat numai tipu' celalalt,era mai bine big_smile e tare melodia big_smile bine,exceptand partile uratului aluia big_smile

#123 2008-07-30 16:31:37

sophie
Addicted member

delishor a scris:

mai,stii ce nu-mi place mie la genul asta de rock?uite,de ex,ala pe tronu' ala,isi poceste vocea,de parca vorbeste dreeaq...imi da fiori....daca ar fi cantat numai tipu' celalalt,era mai bine big_smile e tare melodia big_smile bine,exceptand partile uratului aluia big_smile

rotfl rotfl rotfl rotfl
pai cam asta e blackul... se bazeaza mult pe sintetizatoare vocale...

#124 2008-07-30 16:32:49

GreenBubbles
Insomniac member

dada black metal e cand suna k si cum l-ar strange satana de coaie pe solist rotfl dak iti place mai iti zicem si formatii de death rodnar
de la cradle imi place de pe ult album Lovesick for Mina si Temptation hjarta

#125 2008-07-30 16:33:17

old_soul
Insomniac member

al1na a scris:

delishor a scris:

rotfl rotfl rotfl rotfl
pai cam asta e blackul... se bazeaza mult pe sintetizatoare vocale...

bine....atunci nu e de mine....am incercat rotfl nu-mi mai trebuie...ii visez noaptea rotfl

#126 2008-07-30 16:35:44

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

asta a fost reactia tatalui meu cand m-a auzit prima data ascultand black rotfl se tot intreba de ce naiba strica astia melodiile cu vocile alea ?! s-a obisnuit pana la urma big_smile

#127 2008-07-30 16:36:00

sophie
Addicted member

nu putem s`o corupem pe delishor green... mai incercam cu altceva?
mie nu`mi plac ultimele 2 albume de la COF... de fapt, de la nymphetamine incoace s`au prostit rau de tot sad

#128 2008-07-30 16:36:33

GreenBubbles
Insomniac member

ne-am adunat metalistele aici rotfl
eu ii ador pe Sonata Arctica hjarta si e fain ultimu clip al lor,Paid in full.

#129 2008-07-30 16:37:22

old_soul
Insomniac member

uffff a scris:

asta a fost reactia tatalui meu cand m-a auzit prima data ascultand black rotfl se tot intreba de ce naiba strica astia melodiile cu vocile alea ?! s-a obisnuit pana la urma big_smile

nu vreti voi mai bine o mel de-asta? rotfl

#130 2008-07-30 16:37:24

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

poti sa te legi de orice melodie numa de nymphetamine nu punish . mie imi place f mult tongue

#131 2008-07-30 16:37:49

sophie
Addicted member

da, suna bine Sonata Arctica, desi recunosc ca nu prea am ascultat mult...
imi mai place Anorexia Nervosa big_smile

#132 2008-07-30 16:38:01

GreenBubbles
Insomniac member

al1na a scris:

nu putem s`o corupem pe delishor green... mai incercam cu altceva?
mie nu`mi plac ultimele 2 albume de la COF... de fapt, de la nymphetamine incoace s`au prostit rau de tot sad

asta asha e sad mie de pe ultimu,doar alea 2 piese imi plac. si de pe nymphetamine cred k devil woman. in rest is skin of the dick,vb lu janis lol eu nu mai ascult atata black,mai rarutz. bodom imi place cum suna,si de la dimmu imi placea f mult  DEath Cult Armageddon (asa ii zice,nu? lol )

Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-07-30 16:39:36)

#133 2008-07-30 16:38:43

sophie
Addicted member

uffff a scris:

poti sa te legi de orice melodie numa de nymphetamine nu punish . mie imi place f mult tongue

da, sa traiti! tongue
de pe nymphetamine imi place English fire... si ma intreb daca chestia aia de se aude este un pian veritabil...

Ultima oara a fost editat de al1na (2008-07-30 16:41:22)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.