|
Nu esti logat.
Raceala sau altceva???-2#20 2008-02-14 22:22:00
Re: raceala sau altceva???da...daca si secretia are aspect branzos inclin sa cred ca e vb de o candida... happy with him...inlove with him... Offline #21 2008-02-14 22:26:40
Re: raceala sau altceva???ai de mine.. si ce e aia? O sa imi traiesc viata asa cum ar trebui..Nu conteaza cat de greu este voi fii bine! Offline #22 2008-02-14 22:27:54
Re: raceala sau altceva???nimic ingrijorator...poti da o cautare pe forum caci s a vb mult despre ea...e o dereglare a florei tale vaginale...dar daca despre asta e vb e nevoie de tratament...iar pt asta trebuie sa mergi la medic... happy with him...inlove with him... Offline #23 2008-02-14 22:35:02
Re: raceala sau altceva???Multumesc mult! Am sa caut pe site despre Candida si am sa merg si la medic! >< Multumesc ! O sa imi traiesc viata asa cum ar trebui..Nu conteaza cat de greu este voi fii bine! Offline #24 2008-02-14 22:52:40
Re: raceala sau altceva???cu placere happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#25 2008-02-19 20:08:21
Re: raceala sau altceva???Hello.. am revenit.. am o intrebare:-s... candidoza apare doar la femei insarcinate?.. o doctoritza a intrebat pe prietenul meu ca sunt insarcinata de am candidoza?s O sa imi traiesc viata asa cum ar trebui..Nu conteaza cat de greu este voi fii bine! Offline #26 2008-02-19 22:10:43
Re: raceala sau altceva???o Doamne...nu pot sa cred ca asta ti a zis o doctorita... Offline #27 2008-02-19 22:26:55
Re: raceala sau altceva???asa ia spus doctoritza la prietenu meu! O sa imi traiesc viata asa cum ar trebui..Nu conteaza cat de greu este voi fii bine! Offline #28 2008-02-19 22:44:47
Re: raceala sau altceva???intradevar... happy with him...inlove with him... Offline #29 2008-02-19 22:46:19
Re: raceala sau altceva???M`am si speriat cand mi`a spus prietenu meu : "Poi aia mi`o spus ca esti insarcinata !".. am inlemnit.. totusi vreau sa va intreb si ce medicamente as putea lua pe care orala si bineinjteles ce fel de ovule sunt mai bune sa tratez Candidoza? O sa imi traiesc viata asa cum ar trebui..Nu conteaza cat de greu este voi fii bine! Offline #30 2008-02-19 22:48:10
Re: raceala sau altceva???colorika...trebuie sa mergi la medic...si in urma unei analize de secretie iti va da el un tratament happy with him...inlove with him... Offline #31 2008-02-19 22:50:41
Re: raceala sau altceva???poi am fost inainte de craciun si mi`a dat un tratament.. si mi`a dat sa folosesc si irigatorul.. si am citit ca nu`i voie sa folosesc daca am candidoza! si as vrea sa stiu ce ovule is mai bune si ce medicamente pe cale orala! O sa imi traiesc viata asa cum ar trebui..Nu conteaza cat de greu este voi fii bine! Offline #32 2008-02-19 22:51:36
Re: raceala sau altceva???tot pt candida ai primit tratament? dar de unde sti sigur ca despre asta e vb daca nu faci o analiza de secretie? happy with him...inlove with him... Offline #33 2008-02-19 22:53:10
Re: raceala sau altceva???poi sunt sigura pentru ca am toate simtomele.. secretie alba-asa branzoasa.. mancarimi .. dureri.. etc !.. si tratamentu mi`a zis ca e ceva normal la varsta mea [16-17 ani] .. ciudat.. si eu am simtome de candidoza! O sa imi traiesc viata asa cum ar trebui..Nu conteaza cat de greu este voi fii bine! Offline #34 2008-02-19 22:57:08
Re: raceala sau altceva???cine ti a zis ca e normal asa ceva pt varsta ta? happy with him...inlove with him... Offline #35 2008-02-19 23:03:22
Re: raceala sau altceva???Doamna Ginecolog.. ca mi`a facut analizele !.. si asa a zis.. ca e ceva normal la varsta mea.. inainte sa imi ia secretie si sa apara analizele.. a zis ca ii o sercretie foarte urata si trebuie sa ia analize si dupa analize o zis ca e ceva normal:| O sa imi traiesc viata asa cum ar trebui..Nu conteaza cat de greu este voi fii bine! Offline #36 2008-02-19 23:14:31
Re: raceala sau altceva???ciudat...f ciudat...dar cred ca ti am mai spus asta nu? din cate mi amintesc...si te am sfatuit sa mergi la un alt medic...pt ca ce ai nu NORMAL nu e... happy with him...inlove with him... Offline #37 2008-02-19 23:19:43
Re: raceala sau altceva???
apar la toate tipurile de femei, insarcinate sau nu, doamne fereste, eu ma tratez de candida de ceva vreme si crede-ma nu astept bebe, du-te si fa o analiza de secretie , pot fi n cauze dar fara o analiza nu vei sti niciodata ce ai, si sfatul meu, du-te la un doctor bun.... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #38 2008-02-24 19:11:22
Re: raceala sau altceva???dupa cum prezinti,sigur ai candida.si eu aveam secretia la fel,branzoasa,si am fost diagnosticata cu candida.dar faza e k nu inteleg de ce spui ca irigatorul nu se foloseste knd ai candida....pt k doctorita mea mi-a recomondat spalaturi vaginale cu solutie formata din apa si bicarbonat de sodiu,pt k regleaza flora.acum depinde ....k fiekre doctor are pasaricile lui:)))unii sunt impotriva irigatorului,pe knd altii il ridica in slavi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|