|
Nu esti logat.
Contraceptie de urgenta?#1 2008-02-01 08:51:35
Contraceptie de urgenta?Buna ziua.Am si eu o problema.Mai intai sa mentionez ca de o luna iau logest, numai ca intr-o zi am pierdut o pastiluta si din cauza aceasta ne-am protejat suplimentar, continuand totusi sa iau logest.Am terminat luna, cu pauza de 7 zile, mi-a venit ciclul, dar in a doua zi de la ciclu nu ne-am mai protejat si acelasi lucru s-a intamplat si spre sfarsitul ciclului, asta tocmai in ziua cand trebuia sa incep cea de-a doua folie de logest. Nu am mai asteptat pana seara sa iau pastiluta si am luat-o dimineata la prima ora, urmand ca urmatoarea pastila de logest sa o iau seara.Vreau sa stiu daca exista riscul sa fi ramas insarcinata si daca pot lua postinor 2, continuand sa iau si logest si daca trebuie sa ne mai protejam suplimentar inca o luna. Multumesc frumos. Offline #2 2008-02-01 08:53:12
Re: Contraceptie de urgenta?a cata pastila din folie a fost cea uitata ? adica cele 7 zile de protectie intrau si in pauza ? ca asta n-am inteles Ultima oara a fost editat de heimdall (2008-02-01 08:53:22) Offline #3 2008-02-01 08:53:54
Re: Contraceptie de urgenta?daca ai inghitit 7 pastile de cand ai uitat`o pe aceea nu e nici un pericol..incearca totusi sa iei pastilele la aceeasi ora pt ca daca o iei mai devreme cu mult,nu te protejeaza mai mult Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #4 2008-02-01 09:18:33
Re: Contraceptie de urgenta?pai cred ca cea de-a 10-a pastiluta din folie, dar nu sunt sigura, oricum am continuat sa iau pastilele pana la cea de-a 21-a zi, dupa care a fost pauza de 7 zile, apoi mi-a venit ciclul si s-a intamplat ce s-a intamplat:( Offline #5 2008-02-01 09:58:51
Re: Contraceptie de urgenta?nu mai imi raspunde nimeni?ca tot nu sunt lamurita? Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-01 10:22:45
Re: Contraceptie de urgenta?pai atunci de ce vrei sa iei postinor si de ce ai luat prima pastila din folie mai devreme ? stii ca esti protejata si in pauza, nu ? Offline #7 2008-02-01 10:24:20
Re: Contraceptie de urgenta?esti protejata,pinguinel31..nu`ti mai face griji..si nu lua postinor..alta data incearca sa respecti un pic si ora de luat pastiluta ca sa nu mai stai in stres..nu`s probleme deci Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #8 2008-02-01 11:37:17
Re: Contraceptie de urgenta?sunt foarte speriata pt ca inca nu imi doresc un copil, suntem la inceput, daca spune-ti ca e ok, atunci m-am mai linistit, chiar daca nu am luat o pastiluta, nu? dar de azi nu mai trebuie sa ne protejam, avand in vedere ca am inceput o noua folie de logest? multumesc frumos Offline #9 2008-02-01 11:43:44
Re: Contraceptie de urgenta?pinguin, e ok Offline #10 2008-02-01 11:47:34
Re: Contraceptie de urgenta?multumesc frumos, va pupic Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|