|
Nu esti logat.
Cum e treaba cu scaunele pana la urma...-3#39 2007-05-10 21:30:47
Re: Cum e treaba cu scaunele pana la urma...nu e nici o problema. daca ai mai mult de 4 scaune moi pe zi atunci sunt probleme si alea trebuiesc sa fie apa si insotite cu dureri de burta tu ai folie de ac. cu 28 de pastile ? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #40 2007-05-10 22:04:10
Re: Cum e treaba cu scaunele pana la urma...am folii cu 28 de pastile de la cabinet de planing familial.e adevarat ce mi-a zis o amica ca eu scaunul ce l-am avut in seara asta e tot ce am mancat zilele astea si ca nu afecteaza cu nimik pastila din seara asta? Ultima oara a fost editat de ricarda (2007-05-10 22:06:19) Offline #41 2007-05-10 22:06:36
Re: Cum e treaba cu scaunele pana la urma...k.dar poti sa repeti intrebarea? la ce ai scris adca cu scaunele moi ti-am raspuns VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #42 2007-05-25 19:47:43
Re: Cum e treaba cu scaunele pana la urma...am si eu o intrebare si sper sa die cineva online care sa-mi raspunda.ieri am luat anticonceptionalul pe la ora 6 seara iar pe la 8 am avut un scaun tare.avand in vedere ca pastila e absorbita in 4 ore a avut vreun efect negativ scaunul acela?isi mai face efectul pastila?ajutati-ma va rog ((( m-am visat cu un copil in brate si mi-e frica. Offline #43 2007-05-25 19:58:50
Re: Cum e treaba cu scaunele pana la urma...isi face efectul. nu ai dc sa iti faci griji. tu gandeste-te ca ce ai mancat azi dimineata se elimina peste 24 de ore. de asta se si specifica de scaune moi (diareice) si care sa fie cel putin 4 - atunci este intr-adevar tranzitul accelerat si nu are timp sa fie absorbita pastila, dar asa...n-avea grija ca e ok. mami de minuni Offline Publicitateloading...
#44 2008-04-24 09:33:01
Re: Cum e treaba cu scaunele pana la urma...nu mai stiu ce sa cred despre pb mea. de duminica tot am scaune mai moi, aproape apoase, cate 2 pe zi. am luat furazolidon si s-a mai calmat pb, dar ieri a fost o pb, aseara inainte de a lua pastila la ora 23, cam pe la 22 am avut un scaun mai moale spre apos, am luat pastila, si azi noapte pe la 3 fara 10 am fost nevoita sa merg afara datorita crampelor si tot scaun mai apos, azi dimi la 9 iara unul mai moale. ce fac? ma protejez 7 zile? mai am 4 pastile din folie pana la pauza. pls help me! Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebui sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara! :kära: Intotdeauna fa bine, aceasta va multumi pe cativa si va surprinde pe restul. Offline #45 2008-04-24 09:38:51
Re: Cum e treaba cu scaunele pana la urma...eu zic ca nu e cazul de protectie suplimentara, daca au fost mai putin de 4 scaune moi pe zi, dar ia ceva eficient, Smecta, Imodium, nu sta asa. Offline #46 2008-04-24 10:01:34
Re: Cum e treaba cu scaunele pana la urma...merci mult de raspunsul prompt, sa speram ca nu o sa mai am pb de genul asta. acum ma si duc sa-mi iau Imodium. Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebui sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara! :kära: Intotdeauna fa bine, aceasta va multumi pe cativa si va surprinde pe restul. Offline #47 2008-04-24 10:02:37
Re: Cum e treaba cu scaunele pana la urma...bea si ceai de menta, rau n-o sa-ti faca Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|