|
Nu esti logat.
Despre fumat-2#20 2008-02-01 13:44:16
Re: despre fumateu fumez de vreo 4 ani si spun cu mana pe inima ca m'am apucat ca am vrut eu nu ca m'a influentat anturaju...dintotdeauna am zis ca eu la 18 ani o sa ma apuc de fumat (in mintea mea ziceam ca at nu o sa mai dau socoteala nimanui) dar m'am apucat la 16 si am hotarat k la 18 sa nu ma mai ascund de parinti, si bineinteles, pe la 18 si ceva au aflat si ei ca fumez. Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #21 2008-02-01 14:04:42
Re: despre fumateu am incercat ca adolescenta sa fumez insa nu a fost ceva interesant si am lasat-o balta, deci nu fumez. Ceea ce gasesc formidabil este faptul ca de la 1 Janarie s-a dat lege in Germania si nu se mai fumeaza in restaurante si discoteci, deci cand ies dintr-o discoteca nu ma mai simt ca o friptura afumata. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #22 2008-02-01 15:22:27
Re: despre fumatm-am obisnuit cu mirosul de tigara si nu ma deranjeaza... nu sunt fumatoare, poate doar ocazional, dar si asa foarte rar... daca am fumat un pachet in toata viata mea e bine Offline #23 2008-02-01 15:30:51
Re: despre fumat
asa si eu....toata lumea fumeaza in jurul meu...deci prin definitie as putea spune k sunt fumatoare pasiva, incerc sa'l conving pe prietenul meu sa se lase, dar e ca si cum m'as lupta cu morile de vant am vazut documentare pe discovery cu ce ravagii face tutunul in organism si....degeabaaaaaa dom'ne Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #24 2008-02-01 15:31:10
Re: despre fumatam fumat vreo 3 ani si m-am lasat brusc,cand l-am cunoscut pe sotul meu,care nu suporta fumul si fetele care fumeaza mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline Publicitateloading...
#25 2008-02-01 16:52:28
Re: despre fumatnici eu nu fumez. nu ma deranjeaza fumul de tigara (daca nu e in exces). parintii, sora mea si iuby meu fumeaza, dar pe mine nu ma atrage deloc. Offline #26 2008-02-01 23:23:04
Re: despre fumatAm fumat si eu vreo 3 ani aproximativ constant pana cand l`am intalnit pe el care era fumator Este ce mi-am dorit baiatu' astha:D mi-am dorit sa am un prieten nefumator si care,pentru el sa ma las de fumat si asa s-a intamplat.Recunosc,mi-a fost greu,dar nu imposibil.Ajunsesem sa fumez un pachet de tigari(mic)singura...pfff ...sau poate am si trecut peste. Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #27 2008-02-01 23:26:54
Re: despre fumatnu pot sa zic ca am fumat in adevaratul sens al cuvantuliu.." am tras"printra 11 -12 insa nu mi s a parut cine stie ce...eram atunci un copil teribilist care am zis"ia sa o fac si pe asta"nu mi a lasat nici un gust...asa k nu am continuat;) take me as i am or watch me as i go! Offline #28 2008-02-02 01:15:54
Re: despre fumatEu fumez de 5-6 ani si nici nu vreau sa ma las deocamdata. Am prea multe de facut k sa ma mai las si de fumat poate dupa ce fac (sau imi iau) copil, k sa nu se apuce si el Daca nu, asta e.. Pana mor sau pana imi interzice doctoru`... In rest, ma streseaza la culme sa fiu undeva unde nu se fumeaza.. Am un nod in gat tot timpu`... Si ma enerveaza rau asta cu legile lor anti-fumat ~x( Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #29 2008-02-02 08:46:50
Re: despre fumatVbeam cu iubi meu 80 % din cei pe care`i cunoastem fumeaza.Toata lumea fumeaza si noi odata cu ei,dar pasiv.Uneori ne saturam de fumul pe care-l inghitzim,dar nu avem ce face ! Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #30 2008-11-10 20:17:21
Re: despre fumateu sunt in cls a 12 a si prin cls a 10 a am inceput sa fumez... nu pot sa zic ca fumam in adevaratul sens al cuvantului ca vreo juma de an cred ca nu am mai fumat deloc si apoi cand l-am intalnit pe iubi m-am apucat iar. dar nu fumez des de ex un pachet de slims mi-a ajuns aproape 2 sapt as vrea sa stiu si eu care sunt consecintele fumatului... adica am auzit ca poti avea probleme cu tenul din cauza asta.eu si-asa am tenul gras si mi se formeaza din cand in cand puncte negre sau cosuri... ce alte probleme mai pot avea decat cele cu plamanii Offline #31 2008-11-10 20:23:05
Re: despre fumatfumez de 4 ani...si inca nu m`am lasat...doar de redus pot...de lasat complet... ma tem ca ma mut in frigider. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #32 2008-11-10 20:54:33
Re: despre fumatmie mi se pare inutil fumatul .nu aruncati in mine cu nimic They can because they think they can. Offline #33 2008-11-10 20:58:49
Re: despre fumatnu aruncam stai linistita... Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #34 2008-11-10 21:00:24
Re: despre fumattriaiesc inconjurata de tutun si nu fumez si pe voi care fumati,v-as pune pe scaunul electric Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #35 2008-11-10 21:05:18
Re: despre fumat
bravo bravo....asta mi-a placut de acord cu tine Offline #36 2008-11-10 21:36:39
Re: despre fumatThey can because they think they can. Offline #37 2008-11-10 21:52:09Re: despre fumatmai, eu nu am nimic cu nimeni. dar nu inteleg ce au altii cu mine daca eu fumez?! sunt fumator ocazional. am fumat 5 ani cate 1 pachet pe zi. m-am lasat ca asa am vrut, nu am avut un motiv anume. sanatatea, banii sau mai stiu eu ce. dar fumez ocazional si imi place sa fumez. si revin,eu nu am nimic cu nimeni. dar nu inteleg ce au altii cu mine daca eu fumez?! Cu zambetul pe buze... Offline #38 2008-11-10 22:07:56
Re: despre fumathop si eu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|