homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anexita

#1 2008-02-01 18:44:25

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

anexita

grater Deci nu inteleg ce se intampla cu mine! m'a depistat medicul..dupa cum stiti multe dintre voi...cu o anexita stanga,fac tratament cu flamexim(oral) si ovule cervugid(12 la numar....acum sunt la jumatate,am luat 6)
medicul a spus ca nu e grav,de antibiotice,si mi'a dat liber si la sex,dar cu prezervativ
m'a durut aproape zilnic totusi...desi am luat si calmante(mai mult din cauza unei dureri de masea)- algocalmin dar o durere suportabila totusi
cu sexul,nu am exagerat deloc! am facut astazi,si luni...foarte putin
astazi am facut cred 1 minut sau 2 si am simtit ca mor,ma apasa pe burta..in orice pozitie as fi stat...De la ce oare? imi poate explica cineva? ce treaba are vaginu ca doar nu ajunge pana acolo doar:( shtiu..sunt putin inconstienta...de facut sex nu mai fac nu are rost sa ma certati tongue  dar inflamatia ovarelor sa fie atat de puternica,sa se fi acutizat acum,in timpul tratamentului? ca inainte..cand abia ma apucase durerea am facut sex si a fost foarte ok.Deci sa inteleg ca evolueaza...ce se intampla?
Ma doare f tare de cand am facut sex,cu riscul sa fiu certata...va zic sincer..imi vine sa plang de durere....o durere puternica la burta sad

6 ani de dragoste  hjarta

#2 2008-02-01 18:52:34

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

Re: anexita

Janis, sincer eu una nu am auzit de tratament pentru anexita cu ovule vaginale si antiinflamator, fara antibiotic. Eu stiu ca tratamentul(din medici mai batrini e drept) pentru anexita e cu antibiotic, antiinflamator si polidin.....
cauza durerilor tale cred ca fie e congestia pelvina care insoteste inflamatia anexiala nerezolvata fie lipsa de excitatie eficienta(si deci vagin prea scurt ca sa zic asa)....de ce nu te-ai fi excitat eficient...e o discutie separata...

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2008-02-01 18:55:48

JanisJoplin
Platinum member

m'am excitat suficient!tongue asta shtiu prea bine....
mentionez ca medicul mi'a mai zis ca am si uterul putin deplasat dar nu sunt mari probleme...(si ca asta e cauza durerilor mele menstruale) peste o saptamana ma duc iar la el,o sa'i cer expres sa'mi recomande antibiotice.Mama mea si mama prietenului meu spun ca asha shtiu si ele..fara antibiotic e apa de ploaie....
Multumesc pt raspunsul promt!

#4 2008-02-01 19:06:22

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

pai daca te-ai excitat suficient(si am toata increderea ca stii exact ce spui) atunci ramine varianta 1...doar cu flamexin nu se rezolva...iar ovulele alea nici habar nu am ce cauta in ecuatie...sa nu cumva sa faca mai mult rau decit bine

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#5 2008-02-01 19:20:05

JanisJoplin
Platinum member

medicul a spus ca ma ajuta si pt candidoza..si intr'adevar pe prospect scrie anexite,inflamatii,etc...si vulvovaginite micotice
voi merge la el,sau la alt medic,si voi lua antibiotice
doar ca..mi'e frica putin si de o cistita recidivanta...am inceput sa am niste dureri ca in august,cand aveam cistita...si urinatul e mai des
mi'e frica sa nu fie amandoua,combinate.atat imi mai lipsea!

Publicitate

loading...

#6 2008-02-05 17:33:23

Emma_RMS
Membru
Inregistrat: 2008-02-05

Buna,

mi mi s-a recomandat un tratament cu antibiotice (imi pare f rau dar nu mai tin minte ce erau) si cu calciu si magneziu... nu am avut nici o sansa... am fost din ce in ce mai rau

Mi s-a recomandat sa merg la un anumit medic ( cu referinte f bune) care mi-a dat flamexim 5 pastile (1 pe zi) si calciu efervescent (2 e zi)... tin sa iti zic ca mi-a trecut instant.... in conditiile in care sangeram si aveam dureri f mari.

acum vadca iar ma incearca o mica anexita si sper sa pot lua de la farmacie flamexim fara reteta...

#7 2008-02-05 17:36:08

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

daca a trecut doar cu antiinflamator era doar o mica raceala... nu e chiar totuna cu anexita

#8 2008-02-05 17:40:34

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

flamexin e antiinflamator daca nu insel si se da fara reteta...dar nu trateaza...doar amelioreaza...in cazul anexitei din pacate se da antibiotic...

happy with him...inlove with him...puss

#9 2008-02-05 17:43:38

Emma_RMS
Membru
Inregistrat: 2008-02-05

Primul diagnostic a fost anexita... care nu mi-a trecut cu antibiotice. La al doilea medic mi s-a explicat ca sangerarea prelungita (aproape 3 sapt) este si o cauza a faptului ca luasem Postinor si incepusem de curand sa iau si anticonceptionale... e posibil sa fi fost intr-adevar o raceala si nu o anexita in toata regula...  totusi primul diagnostic anexita a fost.

#10 2008-02-05 17:46:38

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

doar medicul poate sa ti spuna exact ce ai sau ai avut...si daca acea sangerare e fost peste folia de anticonceptionale si nu a fost multa atunci e fost spotting...

happy with him...inlove with him...puss

#11 2008-02-09 10:38:30

JanisJoplin
Platinum member

de ce mi se intampla asta tocmai mie?sad
ar trebui sa deschid alt topic: cervicita...dar scriu tot aici....
mi'a zis ca am o rana micutza pe col...grater de ce?cum s'a intamplat asta?sad mi se pare foarte grav si aproape ma luase plansu la el in cabinet..si el zice..e cam 10% rana...mi'a facut un desen..restul e curat...sad mi'a zis: da..hmm...anexele's mai putin inflamate..a vrut sa'mi dea antibiotic dar deja iau ampicilina pt masea si a zis: ti'as fi dat doxiciclina sau ceva....mi'a mai dat ketonal(asta cred ca tot pt durere e,antiinflamator,un pansament gastric si ovule cervugid iara....zice: nu v'am zis de prima oara? pt asta v'am dat ovulele.....Si el nu'mi zisese..deci asta era cu cervugidu..grater
credeam ca rana pe col fac numai nush.....mi se parea imposibil sa mi se intample mie...imi ziceti si mie eventualele cauze? si daca e asha grav cum cred eu? deci sunt terminata..nu shtiu ce sa mai fac

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2008-02-09 10:38:45)

#12 2008-02-09 10:46:35

andrutza
Vizitator

Janis la ce medic ai fost?

#13 2008-02-09 10:51:51

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

JanisJoplin a scris:

de ce mi se intampla asta tocmai mie?sad
ar trebui sa deschid alt topic: cervicita...dar scriu tot aici....
mi'a zis ca am o rana micutza pe col...grater de ce?cum s'a intamplat asta?sad mi se pare foarte grav si aproape ma luase plansu la el in cabinet..si el zice..e cam 10% rana...mi'a facut un desen..restul e curat...sad mi'a zis: da..hmm...anexele's mai putin inflamate..a vrut sa'mi dea antibiotic dar deja iau ampicilina pt masea si a zis: ti'as fi dat doxiciclina sau ceva....mi'a mai dat ketonal(asta cred ca tot pt durere e,antiinflamator,un pansament gastric si ovule cervugid iara....zice: nu v'am zis de prima oara? pt asta v'am dat ovulele.....Si el nu'mi zisese..deci asta era cu cervugidu..grater
credeam ca rana pe col fac numai nush.....mi se parea imposibil sa mi se intample mie...imi ziceti si mie eventualele cauze? si daca e asha grav cum cred eu? deci sunt terminata..nu shtiu ce sa mai fac

mai o rana pe col nu e grava.daca e mica se trateaza cu ovule daca nu se face o cauterizare.trebuie sa un papanicolau si eventual si o colposcopie asa se vede cel mai bine ce si cum cu rana aia.nu e nimic de speriat se trateaza.pai apar de la ob-uri infectii netratate,hpv.

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#14 2008-02-09 10:57:05

JanisJoplin
Platinum member

la ciornei stefan am fost andrutza...tot la ala ca acum 2 sapt...
si'i arata asistentei: vedeti? o rana micutza? auziti ei faceau glume cu inlauntrul meu
deci am mai bagat 12 zile ovule..sa mai bag 12 si ce crezi evilpink e ok? doamne ce speriata sunt....

#15 2008-02-09 10:58:27

evilpink
Banat

doctorul ce a zis de rana cum ti-a propus sa o tratezi? ceva investigatii suplimentare pt. ea nu ti-a zis sa faci?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#16 2008-02-09 10:59:11

JanisJoplin
Platinum member

nu..a zis ca e micutza si sa iau ovule iar 12 zile...si gata cu sexu'

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2008-02-09 11:00:26)

#17 2008-02-09 11:02:39

evilpink
Banat

pai da se face pauza de la sex cand vine vb. de rana pe col.pune alea 12 zile ovule mergi iar la control iar daca nu iti zice el nimic dupa aia de un papanicolau fa tu unul si vezi cum iti iese.daca poti sa faci si o colposcopie e foarte bine.si eu am o problema de genul asta in martie trebuie sa ma intorc la doctor sa mi se comfirme daca am sau nu rana micuta pe col si sa vad de acolo ce facem cu ea smile.nu e bai Janis se trateaza.eu trebuie sa fac si testul hpv ehhh nu mai eu stiu prin ce emotii trec.

puss puss puss

#18 2008-02-09 11:05:15

JanisJoplin
Platinum member

offf deci nu's singura:(
incerc sa ma calmez dar:( o sa iau ovule nu azi,pt ca astept menstruatia sa treaca..si imediat dupa o fac
o sa ma duc la mine la planning poate se face gratis un papanicolau...

#19 2008-02-09 11:06:43

evilpink
Banat

ehhh  sunt multe femei cu probleme de genul asta wink.se trateaza nu e grav ar trebui sa te bucuri ca ai descoperit din timp si poti sa tratezi wink

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.