|
Nu esti logat.
AVON#1 2008-02-01 23:18:20
AVONNu sunt coordonator sau ceva de genul,dar luna asta e campanie( cele care sunt deja reprezentante stiu)si am nevoie sa inscriu un om care sa fie serios.Nu conteaza ca suntem din localitati diferite ca poti sa`ti dai cmd aici si`ti vine la tine`n oras...si`n plus poti da si pe net comanda(eu asa fac)si`ti vine acasa. Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #2 2008-02-02 00:07:34
Re: AVONeu sunt de 3 ani ...imi pare rau N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #3 2008-02-02 08:07:57
Re: AVONsi eu sunt de vreo 2-3 (nu mai stiu exact ). chiar azi tre sa-mi vina comanda abia astept sa merg acasa de la munca si sa gasesc cutia Ultima oara a fost editat de camysh (2008-02-02 08:08:30) Offline #4 2008-02-02 08:36:59
Re: AVONsi mie-mi place sa primesc coletul , sa ma uit la produse si sa le pun in pungutze Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #5 2008-02-02 09:13:37
Re: AVONooo... pai nu pot sa fac comanda si sa nu-mi iau si eu ceva am un dulap plin de cosmetice si in baie e plin iar Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-02 09:30:35
Re: AVONeu sunt reprezentant Forever Living Products! sunt produsele mai scumpe, dar le recomand cu o incredere mult mai mare si stiu ca nu e ceva pt care sa mi se spuna ca nu e bun! Offline #7 2008-02-02 09:46:04
Re: AVONandreea e tarziu daca iti dau un raspuns eu luni? vreau sa vad daca le si pot vinde Offline #8 2008-02-02 10:33:16
Re: AVON^ nu ralluka chiar nu e tarziu.astept pana luni Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #9 2008-02-02 20:19:03
Re: AVONScuzati ca sunt off`topic dar trb sa tin threadul asta in prima pagina v`as multumi dak m`as ajuta...mai povestim una - alta dsp avon Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #10 2008-02-04 22:01:49
Re: AVONRaluca astazi trb sa`mi dai un raspuns:D Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #11 2008-02-05 07:23:14
Re: AVONpoti sa-mi dai mai multe detalii despre ce implica asta? eu m-as baga... Offline #12 2008-02-05 08:37:44
Re: AVONda`mi idul tau Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #13 2008-02-05 09:12:24
Re: AVONeu am fost coordonator vreo 2 ani si reprezentant vreo 5 si mi s-a acrit...nu numai de avon...ci si de oriflame si faberlic...si toate natiile de firme de vanzari directe ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa te duca capul! Offline #14 2008-02-05 09:30:27
Re: AVONmda,cred ca orice ar avea parerea asta(dupa ce s`a lasat) , dar avand in vedere ca ai stat 2 ani coordonator si 5 reprezentant e clar ca ti`a placut si ca ai castigat bine. Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #15 2008-02-05 10:32:27
Re: AVONam si castigat suficient, si a fost si bine pana la un moment dat...dar de la viata nu le poti avea pe toate....si in plus de asta aveam un loc de munca ce ma solicita f mult ....directorul avea cerinte nejustificate.......apoi au inceput sa se vanda produse la taraba si atunci am zis ca gata.....tot mai sunt nostalgica la gandul ca am inchi afacerea sa stii...dar si mustruluielile pe care le-am luat pentru ca nu vindeam cat voia directorul mi-au ajuns si mi s-a acrit deodata...tie pot sa iti doresc succes in continuare...si sa iti doresc sa ajungi in curand coordonator si atunci mai vorbim.....atunci ai sa imi dai dreptate ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa te duca capul! Offline #16 2008-02-05 10:35:38
Re: AVONsi eu am fost reprezentant un an de zile. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #17 2008-02-05 10:59:02
Re: AVONEu sunt reprezentant de aproximativ un an. Deocamdata sunt foarte multumita. Sa vedem ce-o mai fi. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #18 2008-02-05 12:02:50
Re: AVON
Te cred ! Am vrut si eu sa ma fac coordonator la Oriflame,dar nu se compara ce faceam acolo[ma refer ca era MULT mai greu] cu ce se face acum la Avon.Omul ala ma suna de 4-5 ori pe zi , era sub orice critica.Dupa un timp am avzut k nu mai merge ca nu` pot face asa ceva pt k nu`mi puteam imparti timpul liber [iubitul], scoala si oriflame`ul.Am renuntat la cea din urma ...nici nu cashtigam cine shtie ce! Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #19 2008-02-05 13:37:48
Re: AVONe cineva pe aici din bucuresti, nu mai am nicio prietena reprezentat avon si mai vreau si eu sa dau comanda si nu mai am la cine? Fiecare zi e un nou inceput !!! Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|