|
Nu esti logat.
Cum obtinem un par ondulat frumos(nu permanent)-5#77 2012-10-14 13:23:35
Re: cum obtinem un par ondulat frumos(nu permanent)eu mereu imi incretesc parul cu moate de genul http://www.cosba.ro/image/cache/data/Bi … 00x500.jpg When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #78 2012-10-14 14:52:06
Re: cum obtinem un par ondulat frumos(nu permanent)hai faiv, nu stiu cum rasucesti tu primele moate pe suvita ca eu am incercat in toate directiile si parca stau sa cada si chiar si atunci cand le prind cat de cat bine, tot nu stau prea mult timp ,,Eu nu sunt un corp care are suflet, sunt un suflet care are o parte vizibila numita corp."- Paul Coelho Offline #79 2012-10-14 17:45:05
Re: cum obtinem un par ondulat frumos(nu permanent)eu am avut parul tuns bob si chiar stau. "piciorusele" le rasucesc in X si nu mai cad sau daca nici asa nu stau, rasucesti un elastic deasupra lor Ultima oara a fost editat de hai_faiv (2012-10-14 17:49:33) When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #80 2012-10-14 18:07:20
Re: cum obtinem un par ondulat frumos(nu permanent)O sa mai incerc, poate tine de tehnica si trebuie sa ma perfectionez ,,Eu nu sunt un corp care are suflet, sunt un suflet care are o parte vizibila numita corp."- Paul Coelho Offline #81 2012-10-14 18:11:45
Re: cum obtinem un par ondulat frumos(nu permanent)trebuie sa tragi suvita in sus, perpendiculara cu, capul tau. Eu asa fac si le rulez in interior. ies foarte crete When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|