|
Nu esti logat.
Ce sa-i zic??#1 2008-02-03 16:46:08
ce sa-i zic??buna fetelor...vreau sa va intreb dk ati patit-o vreodata....si ce ma sfatuiti...am un prieten ne stim de ceva timp, n intelegem sooper ok, la modu k eu ii povestesc despre relatiile mele, el de ale lui...vorbim deschis si ne ajutam de cate ori e cazu...acuma unde intervine probl...el mi-a zis-o direct ...k vrea mai mult de atat, nu neaparat o ralatie dar k are o atractie f mare fata de mine si ca o sa profite de urmatoarea ocazie si o sa treaca la fapte....bienteles k am ramas blcata si nu prea am stiut ce sa-i zis fiink nu ma asteptam....chiar nu vreau sa-mi stric relatia cu el...ne intelegem prea bine si nu-mi convine deloc k a intervenit asta intre noi:( nush cum sa procedez si ce sa-i zic fiink nu vreau sa-l pierd k prieten... Offline #2 2008-02-03 16:53:30
Re: ce sa-i zic??ce sa`i spui...fix ce ne`ai zis noua...ca nu`ti convine ...k u nu simti nici un fel d atractie intre voi iar deak mai vrea sa ramaneti prieteni sa se limiteze la asta` #3 2008-02-03 17:20:29
Re: ce sa-i zic??avand in vedere ca nu esti incantata de idee si eu cred ca ar trebui sa ii spui ca nu te atrage si ca il vezi doar ca un prieten si doar atat. Offline #4 2008-02-03 18:37:12
Re: ce sa-i zic??sunt de acord cu ce au raspuns fetele Offline #5 2008-02-03 21:48:44
Re: ce sa-i zic??hmmm , asa a facut o 'prietena' de'a mea.Se intelegea bine cu un ex de'al meu isi povesteau de toate si s`au cuplat[nu stiu prea multe detalii care si cum a vrut]si s`au desp dupa nici 2 sapt:|Mai degraba pastrezi o prietenie ca rel nu stii dak va tine Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-03 21:55:38
Re: ce sa-i zic??merita incercat...daca sunteti amandoi destul de maturi nu va veti strica relatia pe care o aveti nici daca cea sentimentala nu merge.Daca aveti grija sa nu va certati urat...e totul ok:P 6 ani de dragoste Offline #7 2008-02-03 21:59:05
Re: ce sa-i zic??o prietena de-a mea a patit ceva in genu....au vb...au fost de acord k e ceva la mijloc, o atractie, dar nici unul n-a avut curaju...astepta d la celalalt sa fac primu pas...acum de abia isi mai vorbesc:( adik nici la ei nu era decat o prietenie f ok la inceput, dar din gluma au dat in altele si si-au stricat bunatate de relatie Offline #8 2008-02-03 22:00:54
Re: ce sa-i zic??parca ma recunosc! inainte sa fie Soricelul meu, eram prieteni, colegi, amici. si stateam in pat, eu sus, el jos is vorbeam, povesteam pana la 6 dimineata! despre orice!!! el m-a invatat sa fiu deschisa cu oricine! povesteam de foste de ale lui, fosti de ai mei...vorbeam despre sex( si eu habar nu aveam k pana atunci o facusem o singura data) ....etc....si pana la urma..am zis..de ce nu??? si normal k a venit sarutul...si noptile imrpuna..si anii impreuna..si despartirea..si certurile..si acum nici macar " buna" nu ne mai zicem! mint! mai iese unul cateodata k suntem colegi la facultate, in aceeasi grupa si trebuie! k asa suntem crescuti! de cand ne-am despartit am stat de 2 ori de vorba..si nu mai terminam...aveam de vorbit o multime! pt k ne stiam prea bine! dar...mai bine e sa nu vbm deloc! In dragoste si in razboi totul e permis! Offline #9 2008-02-05 14:42:47
Re: ce sa-i zic??depinde de situatie...adica depinde cum il vezi tu pe el.si eu am patit asta de cateva ori dar eu ii vedeam doar ca pe niste prieteni foarte buni cu care nu as fi putut niciodata sa ma tin de mana sau alte lucruri.depinde foarte mult cum il vezi tu pe el...strict ca amic sau poate ceva mai mult...si eu cred ca relatia o sa se schimbe ca altceva e sa fi cu cineva doar amic si altceva e sa fiti impreuna...pentru ca acum cand sunteti amici poate spune unele lucruri care nu te deranjeaza pentru ca nu e sentimentul ala de posesivitate...dar in timp cand o sa iti povesteasca "stai sa vezi ce am facut cu tipa aia sau ce am patit atunci..."nu stiu cat de bine o sa-ti pice... Because maybe You're gonna be the one who saves me ? And after all You're my wonderwall Offline #10 2008-02-05 19:35:49
Re: ce sa-i zic??acuma depinde si cum te simti tu fata de el ... poate ar merge o relatie poate nu si daca nua ar merge numa ar strica ce aveti acuma ... it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #11 2008-02-05 19:42:36
Re: ce sa-i zic??si noi am fost tot cei mai buni prieteni inainte sa fim impreuna si ia uite ca de 2 ani si 1 luna ne tot iubim. acum mai mult ca oricand! si tot cei mai buni prieteni am ramas ! deci se poate nu-ti fie frica de nimic, daca veti sti sa pastrati pretenia dinainte cu siguranta nu veti avea de suferit. Succes ! Offline #12 2008-02-06 08:19:13
Re: ce sa-i zic??noi n-am fost prieteni inainte...dar cu cine am fost amica si s-a intamplat sa fim impreuna n-a mers...tocmai ca stia prea multe Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|