|
Nu esti logat.
Senzatie de voma#1 2008-02-03 19:47:05
senzatie de vomain ultimul timp imi este greata pe fiecare zi. sincera sa fiu nu inteleg de ce. probabil de la tratamentul cu zanocin si metronidazol. din cate imi amintesc am starea asta de greata cu 3 zile inaintea inceperii tratamentului. ma trezesc dimineata si efectiv imi vine de cateva ori sa vomez dar nu reusesc, iar pe timpul zilei ma simt groaznic, ametesc foarte rau si am senzatie de voma. inainte sa incep tratamentul mi-a intarziat menstra 6 zile si am facut un test de sarcina care a iesit negativ. ma gandesc la ce este mai rau.....sper ca nu sunt insarcinata. Tinteste spre luna! Chiar daca nu reusesti,macar vei fi printre stele. Offline #2 2008-02-03 19:50:19
Re: senzatie de vomadaca ti-a venit nu prea ai cum sa fii. o fi de la tratament. mami de minuni Offline #3 2008-02-03 19:50:48
Re: senzatie de vomasenzatia de voma poate avea si alte cauze, nu neaparat o posibila sarcina; ptr. ce faci tratamentul cu antibiotice? Offline #4 2008-02-03 20:12:19
Re: senzatie de vomasi eu am facut exact acelasi tratamen cu zanocin si metronidazol mie mi-a spus dr ca pt o rana pe col si o anexita la un ovar...si tot asa am avut stari de voma cateva zile...o fi de la tratament N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #5 2008-02-03 20:20:22
Re: senzatie de vomaPoate fi si de la fiere,ficat etc.... Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-03 20:43:07
Re: senzatie de vomae de la antibiotic... happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-02-03 21:12:17
Re: senzatie de vomaPai fata spune ca are senzatia asta dinainte de a incepe tratamentul..... Offline #8 2008-02-03 21:56:07
Re: senzatie de vomatratamentul il fac pt ca am chlamidya. "dragutul" de prietenul meu a fost atat de atent pe unde a umblat incat m-am pricopsit cu ea. mai rau e ca nici nu a spus, daca nu ma duceam eu sa fac analizele nici nu imi dadeam seama. senzatia de voma a inceput exact cu 3 zile de pastile, mai exact dupa ce s-a terminat menstra. uneori mai simt si niste usoare arsuri in capul pieptului si o usoara senzatie de balonare si regurgitare. tratamentul l-am inceput de 5 zile. acum vreo 2 luni ma durea in capul pieptului foarte rau si am facut analizele sa vad daca am gastrita si au fost ok. Ultima oara a fost editat de myname_myry (2008-02-03 22:21:56) Tinteste spre luna! Chiar daca nu reusesti,macar vei fi printre stele. Offline #9 2008-02-03 22:24:36
Re: senzatie de vomapoate ca el n a stiut...caci chlamydia poate f bine fi asimptomatica...daca menstra a fost normala cantitativ si calitativ atunci nu e vb de sarcina...si poate c ar fi bine sa mergi la medic sa vezi care i treaba cu statirle astea... happy with him...inlove with him... Offline #10 2008-02-04 20:28:21
Re: senzatie de vomamyname_myry ai avut simptome la chlamydia? Ultima oara a fost editat de tttttt (2008-02-04 20:31:01) Offline #11 2008-02-05 07:00:55
Re: senzatie de vomasi mie mi`a fost rau de la zanocin..si nu numai mie..deci f posibil sa fie de la el Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #12 2008-02-07 21:21:51
Re: senzatie de vomanu am avut nici un simptom. am facut pap si secretia ca analize de rutina Ultima oara a fost editat de myname_myry (2008-02-07 21:22:30) Tinteste spre luna! Chiar daca nu reusesti,macar vei fi printre stele. Offline #13 2008-02-07 21:34:55
Re: senzatie de vomapai si ti-ai dat seama din pap si din secretie ca ai chlamydia ? pt ca stiu ca se face o analiza separat care spune ca ai sau nu.. Offline #14 2008-02-09 16:39:24
Re: senzatie de vomaam facut pap, secretie, chlamidya, eco transvaginala si controlul ginecologic. am terminat tratamentul cu antibiotice si nu ma mai simt asa rau. am uitat sa folosesc ultimul ovul, era al 12-lea,daca il folosesc cu o zi pauza e vreo problema? Tinteste spre luna! Chiar daca nu reusesti,macar vei fi printre stele. Offline #15 2008-02-09 16:57:09
Re: senzatie de vomaplus ca iti poti da seama ttttt din secretie daca e chlamydia mami de minuni Offline #16 2008-02-09 17:19:55
Re: senzatie de vomaeu am facut o gafa cat mine de mare. am urmat tratament, cum am zis si mai sus, cu zanocin si metronidazol. medicul mi-a mai recomandat macmiror ovule si canesten ovule, si o doza unica de diflazon. pt prietenul meu mi-a recomandat metronidazol, macmiror si canesten-unguent. eu am terminat tratamentul cu zanocin si metronidazol acum 3 zile si mai trebuie sa termin ovulele si sa iau diflazonul. de aici incep problemele : prietenul meu nu a urmat tratamentul cu metronidazol decat 7 zile, nu 10 cum ar fi trebuit. eu stiam foarte clar ca nu trebuie sa avem contact sexual dar aseara m-am lasat dusa de val ...... ne-am oprit si am zis ca nu e bine ceea ce facem. ar mai fi si chestia ca tot aseara am baut si eu si el. e vreo problema ca am baut atata timp cat nu mai luam antibiotice? si ce ar trebui sa faca el, sa ia in continuare pastilele pe care nu le-a luat, desi e o pauza de 3 zile intre ele? Tinteste spre luna! Chiar daca nu reusesti,macar vei fi printre stele. Offline #17 2008-02-09 17:27:36
Re: senzatie de vomadoza aia de antibiotic nu era degeaba intinsa pe 10 zile. nu cred ca mai are sens sa le ia acum. nu toate antibioticele interactioneaza cu alcoolul. citeste prospectul. mami de minuni Offline #18 2008-02-09 17:30:47
Re: senzatie de vomapai interactioneaza dar eu le-am terminat cu 2 zile inainte sa beau alcool. trebuia sa astept mai mult? sa fac o pauza mai mare? iar faptul ca am inceput sa facem sex? Tinteste spre luna! Chiar daca nu reusesti,macar vei fi printre stele. Offline #19 2008-02-09 17:31:54
Re: senzatie de vomadaca ai baut dupa ce ai terminat tratamentul e ok...buba e la faptul ca el n a tinut tratamentul cat a trebuit... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|