|
Nu esti logat.
Despre yasmine#1 2006-01-20 14:43:10
despre yasmineyo iau yasmin din vara...am luat inainte loette si mi'au aparut multe cosuri p fata...am fost la panning si mi'au dat yasmine...d la care m'am ingrasat enorm...am pus vreo 8 kile...nu mai suport...plus d asta am inceput sa transpir foarte rau si nu am avut niciodata probleme de genul asta...pls Help! c sa fac? as vrea sa renunt la ele dar prietenul meu nu vrea sa folosim prezervativul...o alta alternativa? am intzles k exista injectii...stie cineva ceva? Offline #2 2006-01-20 15:17:59
Re: despre yasmineincearca si alta marca,de ex eu folosesc novynette si sunt foarte bune si nu sunt nici foarte scumpe140000 A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini. Offline #3 2006-01-20 16:03:06
Re: despre yasminebuna tuturor.chiar astazi am inceput sa iau novynette.stie cineva dak sunt cu adevarat bune si dak nu fac proble pe parcursul utilizarii? Offline #4 2006-01-21 12:14:25
Re: despre yasminemai mie mi-au facut foarte bine din toate punctele de vedere,nu m-am ingrasat,n-am cosuri,menstruatia tine maxim3zile,deci ce pot sa-ti zic ,vezi pe parcurs A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini. Offline #5 2006-03-15 22:29:06
Re: despre yasmineeu iau yasmin de 2 luni de zile si pana acum m-am simtit chiar foarte bine. Am citit mai sus, la tine miKaela, ca te-ai ingrasat. Eu cred ca depinde de organismul fiecareia, de exemplu eu as vrea sa ma mai ingras, insa am citit in prospectul yasmin ca aceste contraceptive nu te ingrasa. Eu sunt de abia la a 2-a luna, nu stiu ce sa zic. Tu miKaela de cand iei YASMIN, dupa cat timp ai inceput sa te ingrasi? TE ROG RASPUNDE-MI DACA VEZI MESAJUL Offline Publicitateloading...
#6 2006-03-16 14:26:01
Re: despre yasminemyhaela daca vrei sa pui ceva pe kg in plus...incearca diane 35 tot de schering..... Offline #7 2006-03-16 14:49:47
Re: despre yasminemikaela,o discutie cu un medic de planing si schimbarea pastilelor este conduita de urmat. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2006-03-16 18:19:48
Re: despre yasmineDarkvenus mersi mult pentru raspuns,dar as mai avea o intreabare: pot sa iau diane chiar daca de 2 luni iau yasmin? Adica nu ma supun vreunui risc schimband contraceptivele, doar pt. simplul fapt ca eu vreau sa ma mai ingras? As putea sa le le schimb? Offline #9 2006-03-16 18:24:44
Re: despre yasminee de preferat sa mergi la un cabinet de planning totusi, eu am cerut o parere inainte..din cate am inteles diane 35 sunt foarte bune dar sunt si destul de tari pentru mai multe detalii si pentru prospecte intra pe http://www.schering.ro/schering.htm Offline #10 2006-03-16 18:26:24
Re: despre yasminedoctoressa zicea de asemenea despre ele ca e de preferat sa le iei totusi la recomandarea unui medic...si nu mai mult de 6 luni....cel mai bine e sa citesti prospectele inainte...si poti incerca...atata timp cat respecti instructiunile de pe prospect....si normal depinde de organism. eu in prezent iau diane dar vreau sa trec pe yasmine... Offline #11 2006-03-16 19:17:28
Re: despre yasmineBuna! Offline #12 2006-03-16 20:38:22
Re: despre yasminealexia eu nu dau sfaturi nu sunt in masura s o fac fii mai atenta inainte sa sari cu gura ok? Offline #13 2006-03-16 22:10:41
Re: despre yasmineAlexia..iti multumesc mult pt raspunsuri.Chiar sunt mai bine decat binevenite.Inca nu m-am 'linistit' ,ca sa zic asa,dar macar stiu ca nu am de ce sa-mi fac probleme.Eu sunt f indaratnica atunci cand vine vb de doctori,durere si alte cele legate de subiect. Offline #14 2006-03-16 22:56:45
Re: despre yasminept jolie15:dc este un doctor bine intentionat iti examineaza si tiroida.nu stiu cat de corect m-am exprimat din pct de vedere medical. A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini. Offline #15 2006-03-16 23:00:20
Re: despre yasminenu tb sa iesi asa de tare la atac,alexia.darkvenus a postat doar o parere,nu a impus nimic. A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini. Offline #17 2006-03-17 09:54:01
Re: despre yasmineva multumesc mult pt. raspunsuri si va spun ca oricare ar fi parerile voastre, sunt binevenite oricand. Pentru ingrasat am fost la farmacie si mi-au dat niste pastile pe baza naturala de polen si miere de albine, care imi vor face pofta de mancare. Sper sa functioneze. Va multumesc anticipat. Offline #18 2006-03-17 14:57:50
Re: despre yasminealexia ai si tu dreptate....cu glumea si cu a vb serios..oricum nu suntem aici pt a ne certa ci pt ca we need help si eu i am spus ca planningu..si toate alea..doar ai vazut si tu ce am scris..in fine subject closed Offline #19 2006-03-17 22:29:38
Re: despre yasminen a zis nimeni ca esti rea Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|