|
Nu esti logat.
Menstruatie de lunga durata#1 2008-02-04 00:08:50
menstruatie de lunga duratasalut.am si eu o problema exista luni in care ma tine menstruatie chiar si 2 saptamani la un flux mare.ce as putea sa iau si eu pentru a nu ma mai tine atat de mult?am incercat cu vitamina k dar nu e prea indicata asa ca am renuntat la ea,anticonceptionale nu am luat niciodata asa ca nu am nici o idee.multumesc:) Ultima oara a fost editat de guvida (2008-02-04 00:09:36) Sa NU faci niciodata un lucru pe jumatate! Offline #2 2008-02-04 00:11:24
Re: menstruatie de lunga duratasingurul lucru care poti sa faci e sa mergi la medic...si ti va da el ce considera ca e bine...nu e ok sa iei tratamente de capul tau si cu atat mai mult noi nu ti putem spune ce sa iei... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-02-04 00:12:25
Re: menstruatie de lunga durataam avut o prietena kre a avut aceeasi problema k si tine.stiu k a fost la medic i s-au facut niste analiza si a luat anticonceptionale pt reglarea menstrei.deci sfatul meu e sa mergi la un medic i explici exact ce se intampla si el iti va da tratamentul potrivit.nu lua tu nimic dupa capul tau. Offline #4 2008-02-04 00:17:14
Re: menstruatie de lunga durataok am inteles.mercik frumos pentru ajutor...sper sa fie totul bine intr-un final Sa NU faci niciodata un lucru pe jumatate! Offline #5 2008-02-04 00:22:40
Re: menstruatie de lunga duratacu placere...si o sa fie happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|