homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Atacuri de panica-4

#58 2008-02-13 14:05:55

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Re: atacuri de panica

Totusi, Minimoni in ce categorie le incadrezi? Nu stiu de ce tot bateti moneda pe lipsa de calciu, aceasta nu are legatura cu anxietatea. Nu te duci la un internist pentru astfel de probleme, ci la PSIHOTERAPEUT.
Diagnosticul nu se pune pe Yahoo Messenger sau Skype, iar medicamentele (unde e cazul!) nu se iau doar pentru a te calma.
Poti fi nevrotic, iar efectele organice sa se manifeste in numeroase feluri: poti avea nevroza cardiaca, digestiva etc. si cu toate astea investigatiile clinice sa indice ca organismul tau functioneaza foarte bine.

Ultima oara a fost editat de ET (2008-02-13 14:09:32)

#59 2008-02-13 14:48:38

miruna25
Full member
Inregistrat: 2007-01-28

Et, nu cred ca zice cineva ca are vreo legatura calciul cu anxietatea.  Minimoni zice ca atata i-au gasit, dar inseamana la fel de bine ca putea sa nu-i gaseasca nici asta, ca in cazul meu.
Un internist ar trebui sa identifice un atac de panica, de alte manifestari...eu asa m-as astepta. Daca nu, intr-adevar, un psiholog/psihiatru.

Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-).

#60 2008-02-26 13:45:50

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Fetelor, cititi ce scriu cei de la BBC http://www.bbc.co.uk/romanian/news/stor … arti.shtml

#61 2008-03-23 23:05:04

minimoni
Full member
Inregistrat: 2007-12-28

parerile raman impartite!fiecare isi da cu parerea si atat!nici oamenii de stiinta in domeniu nu au gasit cauza anxietatii si a atacurilor de panica pentru fiecare persoana.eu, pentru mine am auzit pana acum vreo 6 variante...

ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa te duca capul!

#62 2008-04-13 21:05:01

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

mie mi-e frica de f multe lucruri ( cum ar fi intunericul- nu stau singura noaptea never ), caini, cai, inscete etc..care pot duce uneori la atacurid e panica, gen plang, ma invinetesc la fata, tremur etc. nu le-am gaist rezolvarea si nici nu cred ca o sa o gasesc vreodata

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

Publicitate

loading...

#63 2008-07-10 10:42:00

iubirica
Full member
Inregistrat: 2007-06-07

Intru si eu in "clubul" vostru sad, desi trebuie sa recunosc ca in ultima vreme nu am mai avut! Dar am maine licenta si deja mor de frica asa ca prevad un atac mai mititel asa la orizont :S.

Zambeste pentru ca nimeni nu o poate face in locul tau big_smile

#64 2009-12-15 11:26:16

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Mai fetelor, nu stiu daca voi ati patit-o dar eu inainte de orice examen cu 1 luna, 1 saptamana, cateva zile am o perioada in care in momntul inc are dau de un subiect pe care nu il stiu am atac de panica (la cel mai serios mod: am simt ametita, imi vine sa vars, tremur, simt nevoia sa fug din casa). Chestia e ca senzatia e atat de aiurea incat toata ziua dupa ma simt neom.

Scriu aici ca am deschis din greseala un nou subiect si as vrea ca restul converatiilor sa continue p etopicul asta si cel vechi sa fie inchis.

#65 2009-12-15 12:30:01

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

In ce tara esti? Mergi la un doctor sau daca nu poti mergi intr-o farmacie si vorbeste acolo cu ei, poate te pot ajuta cu o reteta .....sau medicamente pe baza de plante se pot gasi si  la farmacii mai mari...

#66 2009-12-15 15:29:21

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Incearca sa iti impui putin autocontrol. Nu mai face o tragedie din orice, cu totii avem emotii, stari de anxietate, dar diferenta consta in felul in care le percepem, si le lasam sa ne influenteze.
Calmantele nu reduc anxietatea total, sa stii, iti dau o stare de molesala, mai mult, dar ea nu disapare, ramane acolo, sau daca nu se mai face simtita, nu inseamna ca se vindeca.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.