homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Problema sta in felul urmator.fir de par in piele......cred

#1 2008-02-04 10:44:35

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

Problema sta in felul urmator.fir de par in piele......cred

problema sta in felul urmator. Pe linia chilotului mi-a aparut un guguloi destul de mare in peiele si mi s-a si inrosit pielea din jur. Iar cand ating ma doare. Nu e furunc, cel mai probabil ar fi un fir de par in piele pt k e in zona unde ma epilez inghinal. + k nu se vede nimic la suprafata, nici urma de fir  sau de puroi. Sincer imi este foarte frica sa ma duc la un chirurg. Cineva mi-a spus sa pun ceva acolo ca sa colecteze, gen spirt, ceapa coapta etc. ca sa scoata si firu de par la suprafata. Alte sugestii?

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#2 2008-02-04 10:46:47

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: Problema sta in felul urmator.fir de par in piele......cred

da...si eu am avut de alea...dar le am lasat asa pana au facut cap...sa le pot sparge ca pe un cos...si ma mai dadeam cu cutaden...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-02-04 10:51:39

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

mitzili da-ti cu putin baneocin..local...dar ai grija sa nu se intinda peste tot smile tongue...si asteapta cateva zile...pentru ca efectul baneocinului este sa curete o eventuala infectie...

baby Dragos hjarta rugaciune

#4 2008-02-04 11:08:55

unik
Full member
De la: Litoral..
Inregistrat: 2006-10-08

probabil e un fir de par...mi se intampla des cand ma epilam cu ceara...eu asteptam pana se subtia pielea sa o pot stoarce dupa care cu penseta sterizizata scoteam firul...

Ultima oara a fost editat de unik (2008-02-04 11:22:45)

#5 2008-02-04 11:20:49

mitzili
Hero member

offf....bine k nu ma trimiteti la chirurgie. mersi fetele.....o sa incerc toate solutiile

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

Publicitate

loading...

#6 2008-02-04 12:00:55

bobita
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2007-04-27

eu dadeam cu fluocinolon si colecta imediat

mandra si fericita posesoare a unei  burtici cu ochi bebe Doamne ajuta!

#7 2008-02-04 12:11:01

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

da-i cu crema de galbenele sau cu tinctura de propolis si mai ai putina rabdare... o sa iasa el

#8 2008-02-04 12:16:56

persifona
Vizitator

mitzili a scris:

problema sta in felul urmator. Pe linia chilotului mi-a aparut un guguloi destul de mare in peiele si mi s-a si inrosit pielea din jur. Iar cand ating ma doare. Nu e furunc, cel mai probabil ar fi un fir de par in piele pt k e in zona unde ma epilez inghinal. + k nu se vede nimic la suprafata, nici urma de fir  sau de puroi. Sincer imi este foarte frica sa ma duc la un chirurg. Cineva mi-a spus sa pun ceva acolo ca sa colecteze, gen spirt, ceapa coapta etc. ca sa scoata si firu de par la suprafata. Alte sugestii?

Am avut si eu si mi-a zis doctoressa sa pun o bucatica de compresa sau de vata uda. Cat stai acasa pune asa si lipeste cu un leucoplast. Ar trebui sa faca motz sa poti staorce si sa scoti firul.

#9 2008-02-04 12:19:33

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

am mai facut si eu de-astea mai demult... cu unul am fost la taiat la chirurgie si vai de capul meu ce-am patimit ca nici nu au cusut incizia, se tot desfacea, s-a infectat, etc. eu zic sa dai cu baneocin - am folosit ulterior cu rezultate fff bune si sa astepti; o sa colecteze si o sa se sparga.

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#10 2008-02-04 12:41:04

mitzili
Hero member

pai de aia nu vreau la chirurgie pt k e exact pe portiunea unde epilez si dupa aia cum ma mai epilez eu.....si cum ma mai iubesc cu iubitu dac ama atinge la operatie......

#11 2008-02-04 12:44:09

alinda
Diamond member

pai acolo nu te mai epilezi; la mine cel putin pe liniuta taiaturii nu mai creste par smile si cu iubitu'... eu am facut atunci o mica pauza, ca ma cam durea.

oricum, eu de catva timp nu mai fac deloc de-alea; am "inventat" o procedura pe care o respect la fiecare epilat (cu epilatorul): dau cu spirt pe piele+epilator, epilez, dau iar cu spirt pe piele si dupa aia dau un strat subtire de betadina (atentie, e iod, deci pateaza!). asa am scapat de bube de-alea.

Ultima oara a fost editat de alinda (2008-02-04 12:46:33)

#12 2008-02-04 12:48:13

crys_ty_na
Platinum member

sau pudra de bebe...

#13 2008-02-04 13:59:35

mitzili
Hero member

alinda a scris:

pai acolo nu te mai epilezi; la mine cel putin pe liniuta taiaturii nu mai creste par smile si cu iubitu'... eu am facut atunci o mica pauza, ca ma cam durea.

oricum, eu de catva timp nu mai fac deloc de-alea; am "inventat" o procedura pe care o respect la fiecare epilat (cu epilatorul): dau cu spirt pe piele+epilator, epilez, dau iar cu spirt pe piele si dupa aia dau un strat subtire de betadina (atentie, e iod, deci pateaza!). asa am scapat de bube de-alea.

Da iubita dar chiar daca pe locul ala nu mai creste par, creste pe langa locul respectiv, si daca ma epilez acum, merg la operatie, dupa aia peste 3 sapt ma duc iar s ama epilez, si nah pune ceara pe langa si cand smulge poate sa afecteze, zic eu

#14 2008-02-04 14:39:35

alinda
Diamond member

mitzili a scris:

alinda a scris:

Da iubita dar chiar daca pe locul ala nu mai creste par, creste pe langa locul respectiv, si daca ma epilez acum, merg la operatie, dupa aia peste 3 sapt ma duc iar s ama epilez, si nah pune ceara pe langa si cand smulge poate sa afecteze, zic eu

brr, hai sa nu facem scenarii horror! smile  smile
da mai bine cu crema ca sigur trece! tin pumnii!

#15 2008-02-04 14:53:05

mitzili
Hero member

mersi puss

#16 2008-02-04 22:50:27

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

si eu am in ultimul timp destul de multe fire sub piele...le scot pana la urma dar apar altele si nu stiu cum sa scap de ele..si mai si lasa niste urme destul de urate:( nu pot sa nu ma epilez de loc..am renuntat o vreme la ceara si am folosit lama dar parca e mai rau..ce ma sfatuiti fetelor?

#17 2008-02-05 01:04:06

crys_ty_na
Platinum member

ceva exfoliant...pt pielea moarta...poate chiar o manusa de aia mai dura la dus...

#18 2008-05-22 15:18:04

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

fetelor am si eu un buboi imens pe linia chilotutlui..era de cateva zile un fir sub piele acolo cum mai imi apar de la epilat dar azi la pranz am observat ca s-a umflat tare de tot..e putin mai mare decat un bob de mazare si pare destul de adanc in piele.
la suprafata arata ca un cos care s-a spart..a si iesit un pic de puroi, dar e la fel de umflat si tare sad
am pus betadina pe el. bine fac? ..mi-e frica sa nu se infecteze
sa mai incerc sa-l storc? momentan daca strang nu mai iese nimic grater

#19 2008-05-22 15:33:56

alinda
Diamond member

pai probabil ca s-o fi infectat deja. ia de la farmacie ungvent BANEOCIN (e antibiotic) si da-te cu ala. o sa ajute sa se sparga buba.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.