|
Nu esti logat.
Intrebare#1 2008-02-04 14:43:23
intrebarede 3 zile am inceput sa iau anticonceptionale yasmin..burta m-a durut rau in primele 2 zile,,pana acum ma durea doar in prima zi..si in a doua zi m-am trezit si cu un junghi in spate..nu mi-a trecut nici azi..de la ce poate fi?si inca ceva inainte de a incepe pastilele am avut contact neprotejat da nu si-a dat drumu in mine..e posibil sa fie vb de o sarcina si sa fie mentruatie peste sarcina?am avut dureri mari de sani inainte cu 2 sapt de menst .acum nu ma mai dor asa de rau,aproape deloc.. Offline #2 2008-02-04 14:58:35
Re: intrebaredaca era sa fie sarcina nu iti mai venea ciclul.junghiul ala sa nu fie de la un muschi intins sau ceva de genul asta se mai intampla VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-02-04 15:00:57
Re: intrebaresi aveti idee cu ce sa ma dau sa-mi treaca? Offline #4 2008-02-04 15:03:08
Re: intrebarefastum gel You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #5 2008-02-04 15:03:30
Re: intrebarecu crema gen diclofenac. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-04 15:04:10
Re: intrebarems mult...am dat cu niste ketonal aseara da nu mi-a trecut ,..o s aincerc si cu astea Offline #7 2008-02-04 18:52:35
Re: intrebaream inceput de 3 zile sa iau yasmine,..am fost la un cab de planing unde m-au expediat cam repede ,nu m-au intrebat mare lucru si mi-au zis sa iau yasmine...aveau in tot cab numai reclame cu yasmine..am inceput sa le iau ,pana acum am usoare stari de greata..sper sa nu se agraveze...si vreau sa va intreb daca iau yasmine si fumez sunt probleme? Offline #8 2008-02-04 18:53:53
Re: intrebaredaca n ai peste 35 de ani nu sunt probleme... happy with him...inlove with him... Offline #9 2008-02-04 18:54:16
Re: intrebaredaca ai peste 35 de ani pot fi probleme. mami de minuni Offline #10 2008-02-04 18:55:37
Re: intrebaream 25.. cred ca ar fi trebuit sa incerc la alt medic...ca la asta la care am fost e ca si cum le-as fi luat de capu meu..ce fac acum?continui cu ele?sau ma duc la alt medic? Offline #11 2008-02-04 18:59:09
Re: intrebarepai de ce sa nu continui ? daca le iei doar de 3 zile nici n-ai cum sa-ti dai seama daca sunt bune sau nu pentru tine. Offline #12 2008-02-04 18:59:33
Re: intrebaredaca le-ai inceput continua...zi eu...si vezi cum merge primele 3 luni mami de minuni Offline #13 2008-02-04 19:04:04
Re: intrebarems mult fetelor..asa o sa fac..daca e ceva o sa va mai deranjez cu intrebari Offline #14 2008-02-06 16:33:40
Re: intrebareazi voi lua a 5 a pastila de yasmin...nu am mai luat anticonc pana acum,asta e prima folie.cum am mai spus am fot la un cab de planning unde era o doctorita foarte grabita,m-a tinut max 5 min,nu mi-a pus multe intrebari decat greutate inaltime,cand mi-am inceput viata sexuala ce boli am avut in fam si cam atat..si mi-a zis sa incerc cu yasmin..mi-a pov in mare cum sa le iau si m-a expediat..acum stau si ma intreb ca am citit pe un site ca o fata a facut infarct de la anticonceptionale si mm-a cam speriat..azi parca ma doare in dreptul inimii,parca ma apasa ceva..nu cred ca am pb cu inima,nu mi-am facut nici un consult pana acum sa vad daca am pb sau nu si analizele de ange le-am facut cam acum un an jumate-2..mi-e frica sa nu am pb cu inima sau cu altceva si pastilele sa-mi agraveze ..mi-e frica sa nu patesc ceva..azi sunt in a 5 a zi de menst si imi vine forte inchhis la culoare..inainte in a 5 a era spre final si deschis..in rest am momente cand am greata,imi trece si ma ia iar..nu stiu ce sa fac in continuare..astept pareri..ms mult Offline #15 2008-02-06 16:40:56
Re: intrebareelena26, te doare in dreptul inimii de frica Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #16 2008-02-06 16:43:23
Re: intrebarems mult doctoressa...daca voi considera ca aceste pastile imi fac intr-adevar rau de luna viitoare ma voi duce la alt cabinet..poate va fi o doctora mai intekegatoare si imi va prescrie altceva...inca o data multumesc..si inca ceva peste cateva luni tb sa ma duc sa-mi fac analizele acelea gratuite de la minister...Anticonceptionalele pot modifica mult valorile analizelor? Ultima oara a fost editat de elena26 (2008-02-06 16:46:16) Offline #17 2008-02-06 16:51:31
Re: intrebarenu, nu le modifica Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #18 2008-02-06 16:55:45
Re: intrebareinca o data ms...esti de mare ajutor aici pe forum si nu numai..ajuti multe fete..D-zeu sa te ajute si pe tine.. Offline #19 2008-02-06 16:56:31
Re: intrebaremultumesc elena Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|