|
Nu esti logat.
Nelamurire...#1 2008-02-04 16:15:15
nelamurire...:f?rv?nad: Fetelor, am si eu o nelamurire...epilatul inghinal cu ceara poate sa provoace vreo problema medicala? in sensul ca stiu ca este o zona foarte vascularizata...si sunt si oarece ganglioni pe acolo...si am tot auzit ca ba nu ar fi bine sa-i 'deranjam' pe acei ganglioni...ba ca n-ar avea nimic...As vrea sa stiu pentru ca e mai eficienta epilarea cu ceara, stiti si voi...dar nici n-as vrea sa patesc ceva in timp din cauza asta... baby Dragos Offline #2 2008-02-04 22:50:45
Re: nelamurire...parerile sunt impartite!si eu am auzit ca e de evitat epilatul cu ceara in zona inghinala....si sincera sa fiu am zone unde nu aplic nici ceara si nici epilator.nu as putea sa te sfatuiesc intr-i directie....doar sa iti zic cum fac eu...poate au fetele alte pareri ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa te duca capul! Offline #3 2008-02-05 01:02:45
Re: nelamurire...eu ma epilez de multi ani cu ceara...si n am patit nimic...eventual cate un fir sub piele mai deranjant din cand in cand... happy with him...inlove with him... Offline #4 2008-02-05 07:04:44
Re: nelamurire...vezi ca mai e un topic cu epilarea inghinala la discutii diverse Offline #5 2008-02-05 10:01:31
Re: nelamurire...Ok o sa citesc acolo...scuze dar nu am vazut...oricum va mai astept cu sfaturi si multumesc!! baby Dragos Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-05 12:16:27
Re: nelamurire...delia, nu sunt probleme Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2008-02-05 14:49:51
Re: nelamurire...multumesc Doctoressa baby Dragos Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|