homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Caini-11

#191 2011-04-28 16:33:46

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Re: Caini

Pai cred ca de la o canisa ar fi ideal... se agsesc anunturi in ziar, sau cun se face? mai exista targul acela de animale din parcul Tei?

Multumesc mult pentru detalii, as vrea sa il cumpar in vara asta, cand ajung acasa. Fetita mea o sa fie cea mai fericita big_smile

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#192 2011-04-28 16:41:56

AnneMaries
Full member
Inregistrat: 2009-12-22

sunshine16 a scris:

Pai cred ca de la o canisa ar fi ideal... se agsesc anunturi in ziar, sau cun se face? mai exista targul acela de animale din parcul Tei?

Multumesc mult pentru detalii, as vrea sa il cumpar in vara asta, cand ajung acasa. Fetita mea o sa fie cea mai fericita big_smile

Cati ani are fetita? Intreb pentru ca asa, la prima vedere, cresterea unui caine pare o nimica toata, insa nu este chiar asa...Cunosc familii care au copii de 7-12 ani care au cumparat sau adoptat catei doar pentru ca ai lor copii isi doreau. Acum ii aud cum se plang...ba ca e greu, ba ca nu se ocupa nimeni. Un caine inseamna RESPONSABILITATE. Un om de pana in 16-17 ani (as zice 20 dar in fine) nu are aceasta responsabilitate.
Nu iti spun in nume de rau dar Beagle nu este cea mai potrivita rasa pentru un copil. Sunt simpatici, dragalasi, dar plini de energie - obosesc foarte greu, galagiosi - au un latrat foarte puternic deoarece sunt caini de vanatoare. Sa nu mai zic ca atunci cand raman singuri acasa distrug si latra de se aude in tot cartierul. Trebuie sa iei si aceste aspecte in vedere.

Ca sa gasesti o canisa, cel mai bine ar fi sa faci cautari pe internet...vezi ca este si un forum dedicat acestei rase.
Ti-am spus toate lucrurile astea deoarece cunosc rasa foarte bine.

#193 2011-04-28 17:16:09

sunshine16
Banat
Site

Fetita mea e mica, are 2 ani, dar nu as vrea sa iau un catel numai pentru ea. Si noi ne dorim foarte mult un catel.
Un beagle mi s-a parut cel mai potrivit pentru ca din cate am citit pe net, e istet, foarte bun cu copiii si cel mai important... nu miroase.

Multumesc inca o data pentru detalii!

#194 2011-04-28 17:18:34

AnneMaries
Full member
Inregistrat: 2009-12-22

sunshine16 a scris:

Fetita mea e mica, are 2 ani, dar nu as vrea sa iau un catel numai pentru ea. Si noi ne dorim foarte mult un catel.
Un beagle mi s-a parut cel mai potrivit pentru ca din cate am citit pe net, e istet, foarte bun cu copiii si cel mai important... nu miroase.

Multumesc inca o data pentru detalii!

Ah, e bine daca voi sunteti pregatiti pentru venirea unui nou membru. In legatura cu targurile...in general pe acolo vin numai samsari care in 80%din cazuri vand caini bolnavi. Daca vrei sa nu ai probleme, ia-l de la un crescator, de la o canisa specializata pe rasa si evita pet-shopurile.
Bafta!

#195 2011-04-28 19:12:26

sunshine16
Banat
Site

Da, noi nu vrem un catel pe post de jucarie, noi vrem un nou membru in familie big_smile
Era cat pe ce sa iau unul de la un pet shop... era asa de scuuuump hjarta dar mi-au spus multi ca nu e bine sa iau de acolo asa ca am renuntat l idee si astept cuminte pana in vara big_smile

Multumesc mult!!!

Publicitate

loading...

#196 2011-04-28 19:13:42

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Si inainte documenteaza-te mult asupra locului de unde vrei sa cumperi cainele. Noi am patit-o acum vreo 15 ani cand am cumparat un pui de ciobanesc de la cineva care se "ocupa" cu asa ceva, ni s-au dat asigurari ca nu e nici o problema, are origini bune etc etc., si dupa cateva luni s-a dovedit ca avea o boala transmisa genetic forgetit
Nu toate pet-shopurile sunt neserioase, sa stii smile Poate dai peste lume care si-a cumparat animalut de acolo si a fost multumit care sa-ti confirme ca nu sunt probleme smile

Ultima oara a fost editat de yoyolina (2011-04-28 19:15:31)

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#197 2011-09-03 15:18:30

Scarlet_Autumn
Sr. member
Inregistrat: 2009-09-04

fetelor, caut stăp?n pentru căţeluşii ăştia drăguţi...  supa

mi-e milă de ei, dar nu am unde să-i ţin.. colega mea de cămin are grijă de ei şi i-am promis că o ajut. Aşadar, dacă ştiţi pe cineva care-şi doreşte un pui şi nu are pretenţia să fie de rasă, anunţaţi-mă. Rezolvăm cumva cu transportul, mai ales ?n Bistriţa, Cluj sau Alba.
Mulţumesc!  par

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/27494_02092011009.jpg
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/27494_02092011012.jpg

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/27494_02092011003.jpg

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/27494_02092011007.jpg

Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.