|
Nu esti logat.
Ce fac daca numai vreau sa iau anticonceptionale dupa ce termin folia?Pagini: 1
#1 2008-02-04 23:58:50
ce fac daca numai vreau sa iau anticonceptionale dupa ce termin folia?Buna ziua! Offline #2 2008-02-05 00:02:49
Re: ce fac daca numai vreau sa iau anticonceptionale dupa ce termin folia?pai nu mai incepi o noua folie...si stai linistita...nu e cu risc contactul de azi... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-02-05 00:04:10
Re: ce fac daca numai vreau sa iau anticonceptionale dupa ce termin folia?daca nu mai incepi alta folie esti protejata pana in prima zi a menstruatiei. Offline #4 2008-02-05 00:06:52
Re: ce fac daca numai vreau sa iau anticonceptionale dupa ce termin folia?aha..deci nu patesc nimic chiar daca azi a fost ultima pastilutza si am facut`o neprotejat... daca de maine ma protejez nu patesc nimic pana la menstruatie...( cel mai sigur ar fi abstinenta pana la menstruatie:)) ) Offline #5 2008-02-05 00:08:54
Re: ce fac daca numai vreau sa iau anticonceptionale dupa ce termin folia?si de la menstruatie incolo prezervativ...caci le ai luat o perioada scurta...deci pot aparea ovulatii multiple... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-05 00:10:01
Re: ce fac daca numai vreau sa iau anticonceptionale dupa ce termin folia?shtiti ceva anticonceptionale care totusi nu ingrasha? de diane imi e frica a luat o prietena si s-a triplat... eu cu yasmine am mai crescut 2 nr la sutien timp de o luna... nu vreau sa ma deformez Offline #7 2008-02-05 00:12:29
Re: ce fac daca numai vreau sa iau anticonceptionale dupa ce termin folia?pt asta va trebui sa mergi la medic...si sa faci umpic de sport daca vezi ca retii apa... happy with him...inlove with him... Offline #8 2008-02-05 00:14:55
Re: ce fac daca numai vreau sa iau anticonceptionale dupa ce termin folia?mersi mult! Offline #9 2008-02-05 00:20:02
Re: ce fac daca numai vreau sa iau anticonceptionale dupa ce termin folia?ah shi revin din nou cu intrebari... ca m-am mai uitat prin posturi.... in mod normal trebuie sa te protejezi 7 zile de cand iei prima pastila... dar eu nu am facut asta la inceput de luna... am luat in a 3 zi de ciclu pentru ca pe prospect scrie ca daca nu iau in prima zi atunci intre a 3-5 zi... mie mi-a zis o prietena ca ea nu a tinut de regula asta 7 zile protejat... si mi-a zis ca nu are nimic daca nu ma protejez 7 zile si am cam ascultat`o Offline #10 2008-02-05 01:00:45
Re: ce fac daca numai vreau sa iau anticonceptionale dupa ce termin folia?ei bine...ai avut noroc... happy with him...inlove with him... Offline #11 2008-02-05 01:29:11
Re: ce fac daca numai vreau sa iau anticonceptionale dupa ce termin folia?astept sa imi vina menstruatia si apoi sa vedem daca am avut noroc Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|