|
Nu esti logat.
Anticonceptionale#1 2008-02-05 23:24:15
anticonceptionaleAm 19 ani si iau anticonceptionale rigevidon!in ultimul timp m-am cam ingrasat si toata lumea-mi spune k ele sunt cauza!M-am gandit sa le schimb si cineva mi-a recomandat Yasmin.Sunt mai bune astea decat rigevidon? Offline #2 2008-02-05 23:26:48
Re: anticonceptionaletotul depinde de organismul tau...ia le si vei vedea...ideea e sa nu mananci daca ti dau pofta de mancare...iar daca vezi ca reti apa sa faci umpic de sport... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-02-06 12:11:47
Re: anticonceptionaleam tot auzit ca cele care iau Yasmin slabesc,dar cred ca tine si de vointa mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #4 2008-02-06 12:13:28
Re: anticonceptionale"cineva" ti-a recomndat yasmin... cine? daca nu doctorul, nu te risca sa iei din auzite... ca s-ar putea sa dai de alte belele. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #5 2008-02-06 12:36:37
Re: anticonceptionaleAm o intrebare...eu folosesc Marvelon, insa nici pana in ziua de azi nu am inteles cat timp am voie sa le iau fara intrerupere.Eu le iau cam 4 luni, apoi pauza vreo doua luni.E ok daca le iau mai multe luni fara pauza? Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-06 12:38:41
Re: anticonceptionalecand le-ai luat doctorul nu ti-a explicat cum sa le iei?eu stiu ca poti sa faci pauza atunci cand vrei un bebe,sau ai alte probleme de sanatate care te impiedica sa le iei. Ca o ploaie in desert ai aparut Am simtit ca ma pierd intr-un sarut M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor M-ai facut sa te ADOR Offline #7 2008-02-06 12:39:08
Re: anticonceptionaledaca dai o cautare pe forum dupa pauza asta atit de mult cintata vei vedea ca ai ce citi pina in martie. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2008-02-06 12:41:12
Re: anticonceptionaledar nu trebuie sa fac pauze deloc?nici macar la un an de zile?cum asa... Offline #9 2008-02-06 12:56:31
Re: anticonceptionale..deci este mai indicat sa iau intruna decat sa tot fac pauze mici si dese?nu dispun de timpul necesar sa caut acum pe tot forumul imi pare rau.. Offline #10 2008-02-06 12:59:59
Re: anticonceptionalecandygirl fii buna si citeste regulile forumului. Offline #11 2008-02-06 13:07:43
Re: anticonceptionalefiti si voi bune cu mine pt ca sunt noua aici si habar n-am sa utilizez forumul.Nu stiu sa cau un anume subiect, ma interesa un raspuns scurt, dar ar fi mai bine sa il caut in alta parte. Offline #12 2008-02-13 17:55:14
Re: anticonceptionalemie mi sa recomandat yasmin si imi merg foarte bine.depinde de organism Offline #13 2008-02-13 20:09:28
Re: anticonceptionale
candygirl doctoressa e de parere ca nu e necesar sa faci pauze.Decat atunci cand iti doresti un bebe.Poate alti medici sunt de alta parere dar doctoressa ti o va spune pe a ei. Cat despre utilizarea forumului ai sus butonul "cauta" in campul ce se dechide scrii de exemeplu un cuvant care te intereseaza sau o combinatie de cuvinte de ex: "pauza anticonceptionale" dai cauta si ti se vor deschide multe topicuri in care s-a discutat despre asta. Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #14 2008-02-26 00:29:07
Re: anticonceptionalebuna, scriu pt pt prima data aici, am si eu o intrebare foarte importanta: daca dupa ce termin primul blister d anticonceptionale( yasmin) si il incep fara pauza pe al doilea( ca sa aman ciclul) exista vreun risc?pot exista efecte negative, cum ar fi dereglari hormonale?nu am mai facut niciodata asta, si sunt destul de ingrijorata.astept raspuns.multumesc anticipat. Offline #15 2008-02-26 00:30:34
Re: anticonceptionalenu exista nici un risc...si al doilea blister nu e nevoie sa l duci pana la capat...poti lua atatea pastilute din el cate zile vrei sa amani menstra si apoi sa intri in pauza (pastilutele ramase le ti pt urgente)...si vei fi protejata in continuu... happy with him...inlove with him... Offline #16 2008-02-26 14:58:19
Re: anticonceptionalemultumesc frumos:) deja parca ma simt mai bn:D si inca o intrebare: pot aparea sangerari sau pete dupa ce termin cele 21 de pastilute?banuiesc ca nu o sa fie prea mult in caz ca o sa am parte de asa ceva, voi ce ziceti? Offline #17 2008-02-26 15:01:37
Re: anticonceptionalese poate sa apara spottingul...totul depinde de organismul tau... happy with him...inlove with him... Offline #18 2008-02-26 20:42:13
Re: anticonceptionalebuna, scriu pt prima data. as vrea sa incep sa i-au anticonceptionalele yasmin, mi-au fost recomandate de medicul ginecolog la o prima vedere. deoarece nu mi s-a dat sa fac analize. mi-a pus cateva intrebari scurte si atat. insa problema mea "arzatoare" este urmatoarea: am citit la contraindicatie, si acolo spunea ceva de genul "nu utilizati yasmin daca aveti sau ati avut vreodata angina pectorala sau durere in piept". nu prea stiu ce inseamna asta, dar pot sa spun ca rar, noaptea cand stau in pat linistita, simt o agitatie in piept. astept un raspuns. as vrea sa incep yasmin din seara asta Offline #19 2008-02-26 20:44:26
Re: anticonceptionalenu se fac analize pt prescrierea lor...si in ce sens "agitatie"? happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|