homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sperma, ce anume contine?

#1 2006-08-16 21:49:58

Hope
New member
Inregistrat: 2006-08-15

Sperma, ce anume contine?

Vreau sa stiu cam tot ce se poate despre ea, ce contine, daca ingrasa?, sau poate slabeste? ...ma refer pe cale orala.
apoi pe cale normala, in vagin, si apoi anal.
Intreb din pura curiozitate. Multumesc,

#2 2006-08-16 21:52:56

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

Re: Sperma, ce anume contine?

da un search la google big_smile

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#3 2006-08-16 21:56:15

Hope
New member
Inregistrat: 2006-08-15

na mersi ....eu am vrut sa stiu din experienta voastra de zi cu zi.... nu google

#4 2006-08-16 22:00:47

nereida
Full member
De la: Neverland
Inregistrat: 2006-07-29

ma teoretic sexul de orice fel,fie el si oral ar trebui sa slabeasca.parca pe aici pe undeva am mai gasti o discutie despre cate calorii are sperma si erau foarte putine.acum din experienta de zi cu zi pot sa iti spun ca nu il las pe prietenul meu sa manance carne de porc,sau macar foarte putina si nici sa bea tarie sau bere ca am auzit ca fac gustul naspa.in schimb vinul nu este cotra indicat...acum de nu mai stiu ce ai mai vrea sa afli...

Be happy for this moment cause this moment is your life...take care!

#5 2006-08-17 11:44:10

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

sperma contine hormoni masculini , contine aminoacizi si proteine,glucide, acizi organici: acid citric, acid ascorbic si hormoni, substante care asigura supravietuirea spermatozoizilor.Si evident, spermatozoizi. Este bazica, de regula. Sperma nu ingasa, si nu slabeste, nu tine de foame si nici nu face pofta de mincare(rostul ei este acela de a fi vehicul si substanta nutritiva pentru spermatozoizi, nu e aliment)
Sexul anal ridica cu totul si cu totul alte probleme, nu faptul ca sperma e depusa in anus
In ceea ce priveste coitul vaginal, depunerea spermei in vagin este obligatorie pentru obtinerea unei sarcini

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Publicitate

loading...

#6 2007-01-05 16:05:35

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

spermatozoizii cat traiesc?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#7 2007-01-05 16:12:57

Al Pacino
Administrator

unde? In sperma traiesc intre 4 si 7 zile

#8 2007-01-05 16:38:51

kittyyy
Full member
Inregistrat: 2006-09-11

doctoressa am o intrebare:am citit ca sperma in interiorul vaginului mareste riscul de candida..e adevarat?ca e  acida etc si dezechilibreaza Ph-ul.ca de cand am luat anticoncep. am cam stat fara grija si nu prea m-am gandit la candida.Si ca nu e bine in prerioada cand am candida sa folosesc protej-slip.Dar cum ca nu se poate,daca nu am protej-slip

#9 2007-01-05 16:53:04

Al Pacino
Administrator

sperma e bazica, nu acida. Daca nu te speli in vagin dupa contactul sexual(ceea ce nu ar trebui sa aiba legatura cu contraceptia cu cu elementara igiena) creste riscul de dezechilibru al florei vaginale, intr-adevar. Pune-ti protej slip, de ce sa nu se poata sa folosesti....ce nu inteleg eu e de ce nu poti fara el

#10 2007-01-05 18:59:17

alexandra.da
New member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-11-09

Doctoressa, un alt fel de intrebare la topicul asta, insa legat tot de sperma/barbat/penis etc... Pe prietenul meu il inteapa uneori in zona aia, si dupa sex si in rest... Ar trebui sa mearga la urolog, banuiesc... nu?

cum decurge un examen de genu asta, pare cam speriat, as vrea sa-i explic... Si indraznesc sa-ntreb si daca ai o idee, cat de vaga, de ce-l poate intepa? eu am avut candida acum cateva luni, ne-am tratat amanadoi, dar...se poate ca din cauza asta? ...ca si inainte de a depista kestia asta il cam supara la fel..smile
Multumesc!

#11 2007-01-05 22:12:45

cercetasha...no.1
New member
Inregistrat: 2006-02-09

am si eu o intrebare,doctoressa
cum adica sa te speli in vagin dupa contact sexual ??? nu prea pricep ce inseamna acest lucru.
sar'na puss

#12 2007-01-05 22:42:38

kittyyy
Full member
Inregistrat: 2006-09-11

nu spalatul e o pb ptr ca oricum fac dusul destul de repede ptr ca nu prea suport sa curga.... Iar cu protej slipul acum de cand cu candida nu se poate fara ele...+ca m-am si obisnuit cu ele

#13 2007-01-05 22:43:08

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

Daca tot sunt aici,pot sa raspund eu....adica folosind apa sa elimini sperma din vagin,pt ca nu e bine sa ramana acolo dupa contact,nu e igienic si nici sanatos.

#14 2007-01-05 22:59:49

cercetasha...no.1
New member
Inregistrat: 2006-02-09

aaaa, am inteles ... nu stiam la ce se refera acele spalaturi.   am mai aflat ceva wink  credeam k e vreun procedeu mai complicat sau oricum, nu ma gandeam la raspunsu tau, mandy ... 10x a lot

#15 2007-01-05 23:14:12

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

smile pt putin..

#16 2007-01-07 18:21:27

alexandra.da
New member

Doctoressa, si eu la rand, plsssss....
am avut mai sus postata o intrebare... un alt fel de intrebare la topicul asta, insa legat tot de sperma/barbat/penis etc... Pe prietenul meu il inteapa uneori in zona aia, si dupa sex si in rest... Ar trebui sa mearga la urolog, banuiesc... nu?

cum decurge un examen de genu asta, pare cam speriat, as vrea sa-i explic... Si indraznesc sa-ntreb si daca ai o idee, cat de vaga, de ce-l poate intepa? eu am avut candida acum cateva luni, ne-am tratat amanadoi, dar...se poate ca din cauza asta? ...ca si inainte de a depista kestia asta il cam supara la fel..
Multumesc! Astept si sper kiar la sfaturi si idei pe tema asta si de la restul forumistilor!big_smile

#17 2007-01-08 11:24:53

Al Pacino
Administrator

alexandra.da, sincer nu stiu exact cum decurge un control urologic insa nu e de speriat. Nu inteleg ce si unde il inteapa si habar nu am de ce..ma depaseste. Sa mearga deci la urolog, nu cred ca e de vina candidoza despre care vorbesti

#18 2007-01-08 11:29:00

alexandra.da
New member

am inteles... multumesc mult si sanatate maxima!!!.smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.