|
Nu esti logat.
Sperma, ce anume contine?#1 2006-08-16 21:49:58
Sperma, ce anume contine?Vreau sa stiu cam tot ce se poate despre ea, ce contine, daca ingrasa?, sau poate slabeste? ...ma refer pe cale orala. Offline #2 2006-08-16 21:52:56
Re: Sperma, ce anume contine?da un search la google Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #3 2006-08-16 21:56:15
Re: Sperma, ce anume contine?na mersi ....eu am vrut sa stiu din experienta voastra de zi cu zi.... nu google Offline #4 2006-08-16 22:00:47
Re: Sperma, ce anume contine?ma teoretic sexul de orice fel,fie el si oral ar trebui sa slabeasca.parca pe aici pe undeva am mai gasti o discutie despre cate calorii are sperma si erau foarte putine.acum din experienta de zi cu zi pot sa iti spun ca nu il las pe prietenul meu sa manance carne de porc,sau macar foarte putina si nici sa bea tarie sau bere ca am auzit ca fac gustul naspa.in schimb vinul nu este cotra indicat...acum de nu mai stiu ce ai mai vrea sa afli... Be happy for this moment cause this moment is your life...take care! Offline #5 2006-08-17 11:44:10
Re: Sperma, ce anume contine?sperma contine hormoni masculini , contine aminoacizi si proteine,glucide, acizi organici: acid citric, acid ascorbic si hormoni, substante care asigura supravietuirea spermatozoizilor.Si evident, spermatozoizi. Este bazica, de regula. Sperma nu ingasa, si nu slabeste, nu tine de foame si nici nu face pofta de mincare(rostul ei este acela de a fi vehicul si substanta nutritiva pentru spermatozoizi, nu e aliment) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-01-05 16:05:35
Re: Sperma, ce anume contine?spermatozoizii cat traiesc? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2007-01-05 16:12:57
Re: Sperma, ce anume contine?unde? In sperma traiesc intre 4 si 7 zile Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2007-01-05 16:38:51
Re: Sperma, ce anume contine?doctoressa am o intrebare:am citit ca sperma in interiorul vaginului mareste riscul de candida..e adevarat?ca e acida etc si dezechilibreaza Ph-ul.ca de cand am luat anticoncep. am cam stat fara grija si nu prea m-am gandit la candida.Si ca nu e bine in prerioada cand am candida sa folosesc protej-slip.Dar cum ca nu se poate,daca nu am protej-slip Offline #9 2007-01-05 16:53:04
Re: Sperma, ce anume contine?sperma e bazica, nu acida. Daca nu te speli in vagin dupa contactul sexual(ceea ce nu ar trebui sa aiba legatura cu contraceptia cu cu elementara igiena) creste riscul de dezechilibru al florei vaginale, intr-adevar. Pune-ti protej slip, de ce sa nu se poata sa folosesti....ce nu inteleg eu e de ce nu poti fara el Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2007-01-05 18:59:17
Re: Sperma, ce anume contine?Doctoressa, un alt fel de intrebare la topicul asta, insa legat tot de sperma/barbat/penis etc... Pe prietenul meu il inteapa uneori in zona aia, si dupa sex si in rest... Ar trebui sa mearga la urolog, banuiesc... nu? Offline #11 2007-01-05 22:12:45
Re: Sperma, ce anume contine?am si eu o intrebare,doctoressa Offline #12 2007-01-05 22:42:38
Re: Sperma, ce anume contine?nu spalatul e o pb ptr ca oricum fac dusul destul de repede ptr ca nu prea suport sa curga.... Iar cu protej slipul acum de cand cu candida nu se poate fara ele...+ca m-am si obisnuit cu ele Offline #13 2007-01-05 22:43:08
Re: Sperma, ce anume contine?Daca tot sunt aici,pot sa raspund eu....adica folosind apa sa elimini sperma din vagin,pt ca nu e bine sa ramana acolo dupa contact,nu e igienic si nici sanatos. Offline #14 2007-01-05 22:59:49
Re: Sperma, ce anume contine?aaaa, am inteles ... nu stiam la ce se refera acele spalaturi. am mai aflat ceva credeam k e vreun procedeu mai complicat sau oricum, nu ma gandeam la raspunsu tau, mandy ... 10x a lot Offline #15 2007-01-05 23:14:12
Re: Sperma, ce anume contine?pt putin.. Offline #16 2007-01-07 18:21:27
Re: Sperma, ce anume contine?Doctoressa, si eu la rand, plsssss.... Offline #17 2007-01-08 11:24:53
Re: Sperma, ce anume contine?alexandra.da, sincer nu stiu exact cum decurge un control urologic insa nu e de speriat. Nu inteleg ce si unde il inteapa si habar nu am de ce..ma depaseste. Sa mearga deci la urolog, nu cred ca e de vina candidoza despre care vorbesti Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #18 2007-01-08 11:29:00
Re: Sperma, ce anume contine?am inteles... multumesc mult si sanatate maxima!!!. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|