|
Nu esti logat.
Nodul la san-2#20 2008-09-12 22:21:28
Re: nodul la sanofftopic !!! am editat mesajul postat ultima oara..si vad ca nu apare la noutati..sper sa se vada acuma..astept un raspuns..multumesc Offline #21 2008-09-12 22:25:17
Re: nodul la sandoar ti a zis ca ai vaginita? nu ti a si facut o analiza de secretie...si depinde de marimea ranii daca se vede sau nu...si de experienta medicului... happy with him...inlove with him... Offline #22 2008-09-12 22:27:06
Re: nodul la sanea e medic ginecolog...doctor in stiinte medicale..am inteles ca e destul de buna aici in oras... nu mi-a facut examen de secretie..dar am mai fost la un control la alt medic...si cand s-a uitat cu clestele ala..mi-a zis ca am rana pe col..deci se vede..cred. Offline #23 2008-09-12 22:28:38
Re: nodul la sansi ti a pus diagnostic fara sa ti faca o analiza? eu as schimba medicul si as face o colposcopie pt un diagnostic concret... happy with him...inlove with him... Offline #24 2009-01-06 17:30:06
Re: nodul la sanAm 24de ani,pe sanul stang,sub areaola,spre suprafata, de 3 ani simt un nod ,marimea de bob de cafea,mobil,nu ma doare,nu a crescut.Merg regulat la echo si nu iese nimic la echo,indiferent ca il simt la palpare.Doctorul a zis ca nu am pe sani nimic si sa stau linistita,organizmul meu se dezvolta...A avut cineva asemenea lucru? Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|