|
Nu esti logat.
Sarcina si isoniazida#1 2008-02-06 16:29:59
sarcina si isoniazidabuna ziua. am avut niste probleme de sanatate in urma carora am ajuns sa fac 6 luni tratament cu isoniazida (contra tuberculozei).cica am contactat bacilul Koch dar nu mi sa declansat boala tbc-ului iar sotul nu tb sa-si faca si el analizele ceea ce nu mi se pare tocmai ok dar ma rog... Acum ceea ce vreau sa va intreb este daca pot sa raman insarcinata sau nu prea ar fi indicat in cazul meu.. Offline #2 2008-02-06 16:35:57
Re: sarcina si isoniazidacita vreme faci izoniazida in nici un caz sa nu ramii insarcinata... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2008-02-06 16:40:45
Re: sarcina si isoniazidamultumesc. pe deasupra dupa fungigrama mi s-a dezvoltat o colonie de candida iar ca tratament mi s-a recomandat spalaturi cu tantum rosa de 3 ori/sapt cam o luna si sa ma dau cu bioclin actigel. oare este de ajuns?? iar pentru sot nimic.. Offline #4 2008-02-06 16:42:43
Re: sarcina si isoniazidaeu cred ca ioclin e suficient...cu tantum rosa ala nu sunt prea impacata... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2008-02-06 16:59:41
Re: sarcina si isoniazidace ovule mi-ati recomanda? Si oare nu pot sa iau concomitent cu izoniazida ceva sa ma protejeze (stamicin parca am mai luat o data cu diverse antibiotice) sau sunt deja prea multe medicamente pe o perioada prea mare de timp? Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-06 19:09:15
Re: sarcina si isoniazidaia biotics impreuna cu isoniazida...pastila de antibiotic si capsula de biotics... happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-02-07 13:57:07
Re: sarcina si isoniazidadanaancuta, nu recomand tratamente pe forum. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2008-07-23 20:06:35
Re: sarcina si isoniazidabuna. am facut tartament de 6 luni cu isoniazida si peste cateva zile il termin. urmeaza si o vizita la ginecolog,dar as vrea sa va intreb si pe d-voastra daca este nevoie sa treaca o anume perioada de timp pana sa incerc sa raman insarcinata si daca da, cam care este perioada ca si asa am asteptat cam mult... va multumesc Offline #9 2008-07-23 20:24:03
Re: sarcina si isoniazidai-am lasat link doctoressei. cand va putea iti va raspunde mami de minuni Offline #10 2008-07-24 14:07:33
Re: sarcina si isoniazidadana, asteapta sa vezi intuii ca te-ai negativat vorbim apoi despre sarcina Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|