|
Nu esti logat.
Un mic ajutor va rog frumos...-2#20 2008-02-09 12:08:27
Re: Un mic ajutor va rog frumos...eu cer ajutor aici ca sunt stresat si voi ma amenintati ca ma banati....sa aflu si eu ce imi trebuie ..ca regulile acelea nu le pricep unele Sper ca nu supar pe nimeni cu prostiile mele! Offline #21 2008-02-09 12:10:13
Re: Un mic ajutor va rog frumos...daca le ai citi le ai pricepe...imi pare rau dar ai ban pt ca te incapatanezi sa nu citesti si sa nu respecti regulile...daca nu e menstra poate fi sangerare de dupa postinor si mai trebuie sa asteptati... happy with him...inlove with him... Offline #22 2008-02-09 12:15:47
Re: Un mic ajutor va rog frumos...Stai linistita...aceeasi chestie am patit o si eu...prima data..s a rupt prezervativul...stresati la maxim..pastila de a 2 a zis...vizita la ginecolog.....asteptat 1 luna cu sufletul la gura...in final a venit.Medicul mi a spus ca pastila de a 2 a zi este sigura luata corect.Daca i a venit si menstruatia corect,nu cred ca mai ai de ce sa ti faci griji.Totusi aveti grija,eu n am avut nici o urma de deregralre de la prostinor dar am auzit ca unele fete au avut de suferit de ep urma ei. Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #23 2008-02-09 12:18:18
Re: Un mic ajutor va rog frumos...cine poate sa ma ajute sa scrie in continuare-eu nu pot scrie pentru ca am fost banat-un singur lucru va rog nu inchideti topicul-pentru voi e mai usor sa dati un ban decat sa dati o mana de ajutor-credeti ca intereseaza pe cineva cum sunt asezate topicurile-nu am jignit nu am facut reclama cred ca asta ar fi mai imortant decat faptul ca nu am editat...sa fim seriosi!credeti ca de asta imi pasa mie -io stau aici ca pe ace si voi in loc sa ma ajutati puneti sare pe rana...umpic de obraz ca sunt oameni cu probleme paici -nu trebuie acu sa abuzati de puterea de moderator....ca la multe forumuri in loc sa fie ajutata omul i dati tot felu de balarii cu primesti warn si etc Offline #24 2008-02-09 12:35:56
Re: Un mic ajutor va rog frumos...of...am spus ca acum ia venit ciclu cu 2 saptamani mai devreme-asta daca e chiar ciclu... Offline Publicitateloading...
#25 2008-02-09 12:37:15
Re: Un mic ajutor va rog frumos...gaby ar trebui sa fii mai recunoscator.. eu cred k ai primit destule sfaturi shi ai sa primeshti in continuare nu e nici o problema, dar nu cred k este atat de greu sa respectzi cateva reguli care nu sunt facute numai pt noii venitzi ci pentru toata lumea... Ultima oara a fost editat de blue*girl (2008-02-09 12:37:53) ~ _orice sfarsit e un nou inceput_~ Offline #26 2008-02-09 12:37:49
Re: Un mic ajutor va rog frumos...nu te inteleg gaby...dar in fine...continua asa...ce sa spun...esti pe drumul cel bun catre un ban permanent... happy with him...inlove with him... Offline #27 2008-02-09 12:39:20
Re: Un mic ajutor va rog frumos...e asha greu sa dai un click pe editeaza ? Ultima oara a fost editat de blue*girl (2008-02-09 12:39:38) ~ _orice sfarsit e un nou inceput_~ Offline #28 2008-02-12 22:11:57
Re: Un mic ajutor va rog frumos...deci....ia curs sange-cam vreo 2 zile si nu crede ca a fost menstruatie...deci pana la urma mai exista riscul de sarcina..?astazi de exemplu a durut o foarte rau burta...pan la urma cand o sa fiu sigur ca nu are nimica? Ultima oara a fost editat de gaby777 (2008-02-12 22:17:14) Sper ca nu supar pe nimeni cu prostiile mele! Offline #29 2008-02-12 22:35:47
Re: Un mic ajutor va rog frumos...atunci e sangerare de dupa postinor...si mai trebuie asteptat menstra... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|