|
Nu esti logat.
Cat de geloase suntem???-3#39 2008-02-06 20:00:29
Re: cat de geloase suntem???
stai linistita k si eu mai fac cate o inspectie d-asta.si sa vrea sa stea cu alta,nu are loc de mine Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #40 2008-02-06 20:03:29
Re: cat de geloase suntem???Si eu am descopierit de curand ca is foarte geloasa...Inainte cand statea si el in Turda ne vedeam in fiecare zi si tot eram un pic geloasa, asa cateodata, El tot timpu imi zicea ca de ce-mi fac ganduri aiurea ca nu are nici cand sa ma insele ca suntem toata ziua impreuna. Insa acum de cand s-a mutat :f?rbannad: a iesit la iveala gelozia din mine. Is geloasa pe colegele lui de servici ca de ce tre sa glumeasca de fiecare data, si mai tot flirtreaza asa in gluma colegele cu el...insa cu asta m-am cam invatat, ca na..asa-i intr-un colectiv. Si nu-i mai fac crize din cauza asta. Insa odata cand l-a inchis una in beci..vezi doamne in gluma, normal ca am facut urat. Mai ales ca l-a si zgariat aia pe mana cand a incercat puiu meu sa scape. Apai ce scandal i-am facut ..cum adica..numa eu am voi sa-l zgariu cand...ne iubim 16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy Offline #41 2008-02-06 20:06:22
Re: cat de geloase suntem???eu eram geloasa inainte, acum pe viitor m-am hotarat sa nu mai fiu...sa vad daca o sa reusesc „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #42 2008-02-06 21:24:36
Re: cat de geloase suntem???ah,eu sunt destul de geloasa si impulsiva...dar cand am motive,nu ma crizez pe chestii care nu exista sau sa fie doar inchipuirile mele Offline #43 2008-02-06 21:58:53
Re: cat de geloase suntem???s-a deschis un topic mai inainte cu i need some help sau ceva de genul...eu l-as fi omorat sa mearga la ora asta sa-si ajute colega... Offline Publicitateloading...
#44 2008-02-06 22:27:55
Re: cat de geloase suntem???cand vad ca se uita putin mai diferit la vreo fata(simpatizeaza spre exemplu) incep sa rad si glumesc pe faza asta asa si el.. geloasa nu am de ce sa fiu fiindca stiu ca nu e atat de prost incat sa dea cu picioru la iubirea noastra la casnicie.. si de abtinut stiu ca se poate.. de privit poate sa priveasca doar n-o sa-i pun ochelari de cal si lesa da' sa nu atinga nimik ca.. vai de capul lui.. si relatia noastra.. fericita mamica de Teodora din 11.02.2012 Offline #45 2008-02-06 22:44:30
Re: cat de geloase suntem???eu nu sunt geloasa deloc.... daca ma inseala pacatul lui dar nu stau sa ma stresez, sa-mi fac scenarii imi ajunge gelozia lui, mereu sa stie ce fac, unde sunt, cu cine, bla bla bla.... mi-a facut scene de gelozie, nu i-a convenit sa am hi5 asa ca l-am sters! nu i-a convenit sa am fosti prieteni in lista de mess i-am sters.... cate am lasat de la mine cum a spus oana_ parca e femeie, asa e de gelos mereu facem caterinca ca suntem pe invers: el gelos si posesiv, eu nepasatoare Offline #46 2008-02-06 22:51:25
Re: cat de geloase suntem???sincer fetelor si eu dupa o relatie de 6 ani din care 4 de casnicie si un copil sunt geloasa desi nu am motive.dar sunt si dificila daca ma ajuta la magazin inainte se ziceam ca se uita dupa gagici,acum daca pleaca in delegatie cica cu gagici sa va zic un mic secret nu am crezut niciodata ce am zis ,dar........................asta e daca iubesti esti si gelos:) http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline #47 2008-02-06 22:55:39
Re: cat de geloase suntem???Vai..mi-am amintit acum o faza tare am fost anu trecut de 1 mai cu gasca lui cu cortul. Din acea gasca face parte si fosta lui prietena. Defapt fosta fosta lui prietena ca na...asa a fost sa fie, amu nu si-a schimba gasca ca ei s-au despartit. Insa stiu ca a iubit-o mult pe tipa..Andreea o cheama. Si ca orice iesiri cu cortu, noaptea foc de tabara, muzica si dans pe lana foc..si se misca tipa in figuri de numa numa ( mi-a zis PAul ca e plina de impresii, da nu credeam ca chiar in halu ala, pana nu am cunoscut-o). Eu eram cu un ochi la Paul si cu un ochi la ea, sa vad care cum se comporta. Aia nici nu-l baga in seama pe Paul, si Paul se uita la mine, nu la ea Insa mintea mea iar a trebuit sa o i-a razna. Ce visez eu noaptea...Pe puiu meu cu aia...erau rezemati de masina noastra, se sarutau, se mangaiau, de parca numa ei erau pe lume. Si eu stateam si ma uitam la ei si eu numa nu ma bagau in seama M-am trezit eu dimineatza nervoasa si l-am luat la rost pe Paul ca ce facea cu aia. El saracu se uita la mine uimit, ca nu intelegea nimic. Cand i-am poovestit visul s-a apucat de ras si mi-a zis ca nu-s normala. cum sa fiu geloasa pe un vis?? atunci am realizat si eu ca defapt eram obsedata de aia ca daca si noaptea tot pe ea am visat-o 16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy Offline #48 2008-02-06 22:59:42
Re: cat de geloase suntem???ancutza mi sa intamplat si mie cu fosta sincer era sa strang de gat,eram la o nunta si ne am intalnit ,dar el gentelmen ca tot timpu nu stia cum sa ma alinte.....................binenteles eram si insarcinata si el mandru din cale afara mai ales ca e si baiat:) http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline #49 2008-02-06 23:04:42
Re: cat de geloase suntem???....mai fetelor...ce sa zic...gelozia asta in limite e benefica...cred ca mentine...peste limite...e cam periculoasa...pentru ca e foarte greu controlabila daca scapa de sub control...cred ca noua femeilor ne si place sa ne complicam....putin asa baby Dragos Offline #50 2008-02-06 23:09:34
Re: cat de geloase suntem???da dar nu in excces..........eu cateodata mai intrec,asta e http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline #51 2008-02-06 23:13:25
Re: cat de geloase suntem???e greu cu limita...ce sa zik baby Dragos Offline #52 2008-02-06 23:16:26
Re: cat de geloase suntem???pfuuuuuuuuuu cat de geloasa sunt.....deh sun scorpioanca You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #53 2008-02-06 23:16:28
Re: cat de geloase suntem???Si puiu meu e foarte gelos, mai gelos decat maine si ajunge numa sa vorbesc cu unu ca repede ma ia la rost insa mie imi place cand imi cere socoteala si ma mai joc asa un pic cu el si-l iau mai pe ocolite si asa mi-i de drag cand vad ca se strofoaca sa ma inteleaga si sa nu se enerveaze 16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy Offline #54 2008-02-06 23:23:28
Re: cat de geloase suntem???da dar barbati nu prea arata ,sau cel putin nu recunosc:cool: http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline #55 2008-02-06 23:24:51
Re: cat de geloase suntem???mdaa...reusesc parca mai bine ca femeile sa se controleze...they play tough!! baby Dragos Offline #56 2008-02-06 23:26:54
Re: cat de geloase suntem???Nici puiu meu nu recunoaste ca e gelos, cica isi face doar griji pentru mine. Da de aratat arata 16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy Offline #57 2008-02-06 23:35:47
Re: cat de geloase suntem???tocmai m'a facut geloasa ba mai mult mi'a agitat nervii.....eu il sun sa'l intreb ce mai face....iar el imi da cu flit k isi transfera poze in tel...a trecut ora el n'a sunat :f?rbannad: dar nici k'i raspund la tel dc mai suna Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|