homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ziua mea

#1 2008-02-06 18:52:54

schumiholic
Hero member
Inregistrat: 2006-07-28

De ziua mea

Fetelor, haideti sa va povestesc cum am petrecut de ziua mea vineri, 1 februarie, ca e prea frumos si vreau sa va spun si voua. rodnar
In prima parte a zilei am primit telefoane si felicitari si am facut tortul pe care vi l-am detaliat la Retete in imagini.
Apoi, seara, a venit prietenul meu si m-a luat de acasa. Planuise ceva, dar nu imi spusese nimic. Surpriza! Ah, si mi-a dat un cadou, un foehn cu difuzor pe care trebuie sa invat sa il folosesc. Buuun, m-a luat pe sus, vorba vine, si m-a dus la teatru. Am vazut "5 femei in tranzitie" la Teatrul National, o piesa foarte buna scrisa si regizata de Rodica Popescu Bitanescu. Dupa teatru, m-a dus la restaurantul Siam, cu specific thailandez, foarte misto, mancarea foarte buna, preturile rezonabile. Am mancat pui cu caju si legume, delicios! Am vazut ca apare reteta in revista Tango din luna februarie.
La un moment dat, pana sa vina mancarea, primeste el un telefon si imi zice ca trebuie sa iasa putin afara ca era seful lui. Mi s-a parut mie ciudat, ca la ora 10 seara sa il sune sefu', dar in fine, l-am crezut. Cand, dupa 2 minute se intoarce cu un buchet imens de 27 de trandafiri portocalii si un ursulet de plus! rodnar Ca in reclama aia, am venit sa aduc ursuletul, cadoul si florile! tummenupp Smecherul ceruse sa fie livrate la ora aia la restaurant!
Dupa ce m-am dezmeticit eu putin, pentru ca nu mai primisem in viata mea asemenea buchet, imi zice "Mai am un cadou"... Si eu zic "Altul?". Si pune pe masa o cutiuta mica, rosie. Ma uit eu la cutiuta, ma uit la el si apoi deschid incet cutiuta. Si in cutiuta era un inel superb de aur. Ma minunez ce frumos e si imi zice "Si am si o intrebare..." si dupa vreo 2 secunde: "Vrei sa fii sotia mea?" angel In momentul ala, mi-au dat lacrimile si il intreb: "De ce imi faci asta aici?" Adica sa ma faca sa grater in public!!! big_smile Si l-am imbratisat si i-am spus DA! :k?ra: Si apoi mi-a pus inelul pe deget. Mancarea inca nu venise ca l-am intrebat daca nu a facut o intelegere si cu ospatarul, sa ne aduca mai tarziu. Dar fusese doar o intamplare. Si apoi am mancat, am mai stat, am discutat si apoi am mers acasa si le-am povestit si parintilor mei si s-au bucurat si duminica le-am spus si parintilor lui si s-au bucurat si ei.
Si cam asta e povestea, a fost cea mai frumoasa zi de nastere a mea! Si ne-am schimbat si alinturile. Daca pana acum eram Iubitzel si Iubitzika, acum suntem Logutza si Logutzu' sau Logutzel! Ca doar am avansat in grad! Acum e oficial! cool

If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't  appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it!

#2 2008-02-06 18:55:58

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

Re: De ziua mea

Mi-au dat lacrimile! CE emotionat, ce frumos, de vis!!! Asta isi doresc (aproape) toate femeile... cel putin eu da big_smile
Bravo, felicitari si sa fie intr-un ceas bun!

#3 2008-02-06 18:56:16

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

superb! fericire va doresc puss

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#4 2008-02-06 18:59:33

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

applause   applause   applause   applause   applause   applause   applause   applause
sa fiti fericiti     applause   applause   applause   applause

#5 2008-02-06 19:00:26

kimy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-08-05
Site

felicitari..intr-adevar este f frumos stim si noi cum este wink acum pe 14 feb facem 2 anisori de cand ne-am logodit oficial smile  sa fie intr-un ceas bun puss

Publicitate

loading...

#6 2008-02-06 19:00:40

schumiholic
Hero member
Inregistrat: 2006-07-28

Multumesc mult, fetili! puss

If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't  appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it!

#7 2008-02-06 19:01:08

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

felicitari si multa fericire smile

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#8 2008-02-06 19:05:54

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

ce frumos hjarta mi-ar placea sa fiu ceruta si eu asa smile
multa fericire va doresc :k?ra:

#9 2008-02-06 19:14:22

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

superb schumiholic hjarta Sa fie intr'un ceas bun,si sa va fie de bine lol applause applause applause applause applause applause
offtopic vreau si eu rotfl

#10 2008-02-06 19:14:29

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

sa fie intr-un ceas bun !!! ...

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#11 2008-02-06 19:16:41

allle
Full member
De la: sibiu
Inregistrat: 2006-08-25

oo ce frumossssssss si eu vreau cred ca as lesina de emotie...
sa traiti fericiti pana la adanci batraneti big_smile big_smile

bebeAmira Ioana rugaciune Doamne ajuta-ne sa crestem mari

#12 2008-02-06 19:17:30

luna_amara
Hero member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-16

allle a scris:

oo ce frumossssssss si eu vreau cred ca as lesina de emotie...
sa traiti fericiti pana la adanci batraneti big_smile big_smile

drink subscriu

take me as i am or watch me as i go!

#13 2008-02-06 19:23:08

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

oau!bv shumiholic.si eu cred ca as plange!f frumos!cati ani aveti?ati avut timp sa mai paapti si din tort,sau a doua zi?

#14 2008-02-06 19:24:49

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

cat de frumos big_smile big_smile big_smile big_smile hjarta sa fiti fericiti pusspuss

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#15 2008-02-06 19:27:04

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

alexia a scris:

Mi-au dat lacrimile! CE emotionat, ce frumos, de vis!!! Asta isi doresc (aproape) toate femeile... cel putin eu da big_smile
Bravo, felicitari si sa fie intr-un ceas bun!

subscriu

#16 2008-02-06 19:28:16

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

ce frumos...........sa fiti fericiti si sa va traiti povestea de iubire cel putin inca o suta de ani.felicitari puss

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#17 2008-02-06 19:29:59

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

muamaaaa ce taree hjarta mi`as dori si eu asa ceva..

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#18 2008-02-06 19:31:01

skumpi
Vizitator

superrrrr big_smile

#19 2008-02-06 19:36:49

skumpi
Vizitator

offtopic
i`am dat la iubi copy`paste si zice

** Iubitziiiiiiiii **: ce frummmmyyyyyyyy
** Iubitziiiiiiiii **: tot asa-mi imaginam si eu aprox
**Skumpy**:
** Iubitziiiiiiiii **: mai putin teatru
** Iubitziiiiiiiii **:
**Skumpy**:
**Skumpy**: oo da`
** Iubitziiiiiiiii **:
**Skumpy**: romantic mi`ai mai iesit si u
**Skumpy**:
** Iubitziiiiiiiii **:
** Iubitziiiiiiiii **: tot timpu iubi, totimpu
** Iubitziiiiiiiii **:

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.