|
Nu esti logat.
VreaLAPTOP-5#77 2008-02-08 12:08:39
Re: VreaLAPTOP
LOL! Eu vreau sa fac urmatoarea miscare: vand comp-ul si cumpar laptop-ul. Pe calculator am dat in jur de 1000 E acum 2 ani, e intr-o stare foarte buna si as vrea sa-mi sugerati si mie unde si cui as putea sa-l vand...Sugestii, pls? Offline #78 2008-02-08 12:30:44
Re: VreaLAPTOP@ET de vandut nu stiu unde ai putea sa-l vinzi...din ce oras esti? N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #79 2008-02-08 12:55:16
GL Offline #80 2008-02-08 12:56:23
Re: VreaLAPTOPmultumesc fetele pt raspunsuri (micanarcisa, reina) . cred ca am sa incerc vista, sunt curioasa, deoarece este laptop folosit acasa. inteleg ce zici micanarcisa, cred ca mie imi va fi bun, daca ma voi obisnui cu el, pt ca nu-l folosesc in retea (gen reteaua de calculatoare de la servici). o zi buna tuturor . 22.05.2010 a venit pe lume minunea noastra Radu Stefan. multumim Domnului pt copilul sanatos pe care ni l-a dat. "Fericirea nu este ceva gata facut. Ea vine din faptele tale." - Dalai Lama Offline #81 2008-02-08 16:17:41
Re: VreaLAPTOPmicanarcisa, evident ca la un calculator este foarte important procesorul, placa de baza, placa video samd dar morow cerea sfaturi legate de cumpararea unui laptop iar eu ma refeream strict la cazul de fata. Offline Publicitateloading...
#82 2008-02-08 16:29:03
Re: VreaLAPTOPanca_ lucrez in domeniu de 10 ani sunt programator si administrator de sistem(adica ala care cumpara componentele le asambleaza si instaleaza sistemul si pe urma il intretine)...am instalat si avem in intretinere peste 150 de laptopuri si peste 500 de calculatoare...asa ca stiu despre ce e vorba.... Ultima oara a fost editat de micanarcisa (2008-02-08 16:32:46) N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #83 2008-02-08 17:14:23
Re: VreaLAPTOPET, ai putea sa incerci pe okazii.ro If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #84 2008-02-09 15:32:50
Re: VreaLAPTOPca sa nu mai deschid alt topic.. nu mai suport Windows Vista!! are atatea restrictii pe el, nu-mi accepta word, nu-mi accepta real player... nu-mi accepta eMule... urasc Windows Vista!! oare dc nu mi-am luat eu un mac cu Leopard pe el??? Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #85 2008-02-09 16:21:43
Re: VreaLAPTOPmary_alee ce e aia mac cu leopard , fetelor deci vreau un laptop .....in primul rand sa ma mai si joc din cand in cand k lucru asta nu l-am mai facut de ceva timp si mie dor sa mai fac o fifa cu baietii ,iar apoi nu vreau k peste 1 an cand apare ceva mai nou sa stiu k nu merge k imi pare rau si il deschid cu scarba ....in rest ...na ....placa video, CPU , BT , USB-uri multe s.a. Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara Offline #86 2008-02-10 00:47:39
Re: VreaLAPTOPAoleu...sa nu aud de Leopard k fac urat....morow,mac leopard e un gen de vista de la apple,e program de operare scos de concurentza..... Oricum,Vista a copiat intr-o veselie macul osx,am un patch instalat care seamana enorm cu vista de mai bine de un an... Orza al meu e obsedat de vreo 3 saptamani sa-si instaleze cumva leopradul pe procesor amd si nu a reusit,faza proasta e k nu renuntza odata a stat deprimat o zi intreaga pt asta,a stricat vreo 10 dvduri....ma doare capul knd ma gandesc,dar intr-adevar,am vazut si eu un trailer cu leopardul si arata super...ca sa nu zik k original e la un pret rezonabil,muuult mai rezonabil dekt vista,si niki nu are 100 de variante diferite.... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #87 2008-02-10 10:51:05
Re: VreaLAPTOPmicanarcisa se pare ca nu ne intelegem si discutia nu mai este una constructiva Offline #88 2008-02-10 11:02:14
Re: VreaLAPTOPcand am zis ca "stiu ce vorbesc" era vorba ca eu nu doar vand calculatoare ci le folosesc la capacitatea lor maxima, l e instalez si le intretin...de la a vinde pana la a le exploata este o diferenta...am o experienta bogata in ce priveste laptopuri calculatoare gadgeturi orice...punct N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #89 2008-02-10 15:41:35
exact la asta ma refeream si eu.. ca e mult mai bun apple decat microsoft, sau cel putin asa mi se pare. am folosit un macbook la facultate si era super. de atunci m-am indragostit de el. pacat ca preturile is duble fata de microsoft... Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #90 2008-02-10 18:05:08
Re: VreaLAPTOPeu va multumesc frumos la toate k m-ati ajutat , acuma k mi-am luat caine tre sa mai astept un pic laptopu am sa pun poze cu javra Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara Offline #91 2008-02-10 18:05:30
Re: VreaLAPTOPeu v-am zis ca vista e naspa N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #92 2010-07-06 17:10:07
Re: VreaLAPTOPazi am facut o boacana: i-am sters iubitului Recycle Bin-ul de pe desktop. cum sa faca sa il puna la loc? el are vista iubesc si sunt iubita Offline #93 2010-07-06 17:15:45
Re: VreaLAPTOPclick dreapta mouse pe ecran si te duci la "Personalize" Offline #94 2010-07-06 17:35:37
Re: VreaLAPTOPmultumec mult, reusise inainte sa il sun. iubesc si sunt iubita Offline #95 2010-07-06 17:36:29
Re: VreaLAPTOPn-ai pt ce, bine ca s-a rezolvat Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|