homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

VreaLAPTOP-5

#77 2008-02-08 12:08:39

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Re: VreaLAPTOP

micanarcisa a scris:

buueeey calm ca va ard...

buga lol LOL! Eu vreau sa fac urmatoarea miscare: vand comp-ul si cumpar laptop-ul. lol Pe calculator am dat in jur de 1000 E acum 2 ani, e intr-o stare foarte buna tummenupp si as vrea sa-mi sugerati si mie unde si cui as putea sa-l vand...Sugestii, pls?

#78 2008-02-08 12:30:44

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

@ET de vandut nu stiu unde ai putea sa-l vinzi...din ce oras esti?

@schumigolic sunt bune si Toshiba

@anca la pct 1 ai dreptate la pct 2 ai dreptate dar cu faptul ca nu conteaza procesorul te contrazic....conteaza foarte foarte mult procesorul pe langa placa de baza placa video si harddisc...memoria RAM e undeva pe la mijloc dar in nici un caz mai importanta decat procesorul

@mary alee laptopul e bun...de acord cu morow placa video e slabutza in rest e bun...utilizare placuta

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#79 2008-02-08 12:55:16

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

micanarcisa a scris:

@ET de vandut nu stiu unde ai putea sa-l vinzi...din ce oras esti?

GL

#80 2008-02-08 12:56:23

M_M
Full member
Inregistrat: 2006-10-10

multumesc fetele pt raspunsuri (micanarcisa, reina) smile. cred ca am sa incerc vista, sunt curioasa, deoarece este laptop folosit acasa. inteleg ce zici micanarcisa, cred ca mie imi va fi bun, daca ma voi obisnui cu el, pt ca nu-l folosesc in retea (gen reteaua de calculatoare de la servici). o zi buna tuturor wink.

bebe 22.05.2010 a venit pe lume minunea noastra Radu Stefan. multumim Domnului rugaciune pt copilul sanatos pe care ni l-a dat.

"Fericirea nu este ceva gata facut. Ea vine din faptele tale." - Dalai Lama

#81 2008-02-08 16:17:41

anca_
Full member
Inregistrat: 2006-09-23

micanarcisa, evident ca la un calculator este foarte important procesorul, placa de baza, placa video samd dar morow cerea sfaturi legate de cumpararea unui laptop iar eu ma refeream strict la cazul de fata.
sa ma explic: laptopurile de MARCA de pe piata care costa in jur de 20 milioane sunt echipate toate cu procesoare cam de aceeasi putere, ca sunt AMD, ca sunt INTEL...sfaturile de genul ca sa isi ia AMD sau INTEL sunt pur subiective, ambele marci de procesoare avand performante foarte bune.
asta ar fi una
iar in al doilea rand la laptopuri nu stiu sa conteze placa de baza...adica nici macar nu se cunoaste ce marca ar fi, garantia privind calitatea reiesind din marca produsului in sine

in concluzie decizia de cumparare a unui laptop e influentata de factori putin diferiti decat in cazul calculatoarelor (la un laptop conteaza sa fie usor, sa tina bateria cat de mult (8cell), sa aiba garantie cat de mult, sa aina wlan, bluetooth, samd...ca procesorul nu e core2duo sau turion si placa video nu e 8600GT nu prea conteaza ca doar nu face prelucrari video cu el...ca daca la asa ceva intentiuoneaza sa-l foloseasca vorbim de la 40-50 de mil in sus)

Publicitate

loading...

#82 2008-02-08 16:29:03

micicutza
Banat

anca_ lucrez in domeniu de 10 ani sunt programator si administrator de sistem(adica ala care cumpara componentele le asambleaza si instaleaza sistemul si pe urma il intretine)...am instalat si avem in intretinere peste 150 de laptopuri si peste 500 de calculatoare...asa ca stiu despre ce e vorba....
nu sunt subiective sfaturile referitoare la AMD sau Intel ci sunt din experienta...factorii nu sunt chiar asa diferiti fata de calculatoare...si conteaza foarte mult si procesorul si placa video...tot din experienta iti spun...eu stiu ce sa recomand ca eu le instalez si le utilizez si le intretin...nu singura ci tot colectivul de la noi de la firma...deci stiu ce spun

aaa intrebare : in afara de AMD sau INTEL ai mai auzit de vreun alt tip de procesoare?

Ultima oara a fost editat de micanarcisa (2008-02-08 16:32:46)

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."

#83 2008-02-08 17:14:23

schumiholic
Hero member
Inregistrat: 2006-07-28

ET, ai putea sa incerci pe okazii.ro

If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't  appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it!

#84 2008-02-09 15:32:50

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

ca sa nu mai deschid alt topic.. nu mai suport Windows Vista!! are atatea restrictii pe el, nu-mi accepta word, nu-mi accepta real player... nu-mi accepta eMule... urasc Windows Vista!! oare dc nu mi-am luat eu un mac cu Leopard pe el???

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#85 2008-02-09 16:21:43

morow
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2006-10-29

mary_alee ce e aia mac cu leopard big_smile , fetelor deci vreau un laptop .....in primul rand sa ma mai si joc din cand in cand k lucru asta nu l-am mai facut de ceva timp si mie dor sa mai fac o fifa cu baietii ,iar apoi nu vreau k peste 1 an cand apare ceva mai nou sa stiu k nu merge k imi pare rau si il deschid cu scarba ....in rest ...na ....placa video, CPU , BT , USB-uri multe s.a.

Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara

#86 2008-02-10 00:47:39

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Aoleu...sa nu aud de Leopard k fac urat....morow,mac leopard e un gen de vista de la apple,e program de operare scos de concurentza..... Oricum,Vista a copiat intr-o veselie macul osx,am un patch instalat care seamana enorm cu vista de mai bine de un an... Orza al meu e obsedat de vreo 3 saptamani sa-si instaleze cumva leopradul pe procesor amd si nu a reusit,faza proasta e k nu renuntza odata lol a stat deprimat o zi intreaga pt asta,a stricat vreo 10 dvduri....ma doare capul knd ma gandesc,dar intr-adevar,am vazut si eu un trailer cu leopardul si arata super...ca sa nu zik k original e la un pret rezonabil,muuult mai rezonabil dekt vista,si niki nu are 100 de variante diferite....

Poor is the man whose pleasure depends on another

#87 2008-02-10 10:51:05

anca_
Full member
Inregistrat: 2006-09-23

micanarcisa se pare ca nu ne intelegem si discutia nu mai este una constructiva

daca vrei, vorbim pana dimineata despre calculatoare, despre producatori si avantajele sau dezavantajele diferitelor marci. era intra-adevar o vreme in care Intel era net superior iar calculatoarele brand name erau echipate aproape exclusiv cu aceste procesoare...insa intre timp AMD a venit tare din urma si ca sa te citez "stiu ce vorbesc" si eu cand imi sustin o parere...

dar ca sa revin (a doua oara) morow cerea sfaturi legate de cumpararea unui laptop pe care ma gandesc ca urmeaza sa il foloseseasca sa asculte muzica, navigheze pe net, filme samd (caz in care chiar nu conteaza procesorul sau placa video) nicidecum prelucrari video (ca zi care conteaza) dar si pretul este pe masura

cat despre noul producator, este vb de p.a. semi inc. dar nu stiu de ce am senzatia ca stiai deja asta...

#88 2008-02-10 11:02:14

micicutza
Banat

cand am zis ca "stiu ce vorbesc" era vorba ca eu nu doar vand calculatoare ci le folosesc la capacitatea lor maxima, l e instalez si le intretin...de la a vinde pana la a le exploata este o diferenta...am o experienta bogata in ce priveste laptopuri calculatoare gadgeturi orice...punct

acum morow daca iti doresti si pt jocuri este evident ca iti trebuie o placa video nu buna ci foarte buna...placa video foloseste si la altceva decat la prelucrari video...si evident ca pt jocuri placa video conteaza foarte mult...ma gandesc ca din moment ce nu ai spun cati bani ai inseamna ca ai nu gluma lol ... uite aici atunci http://www.caro.ro/notebook-dell-inspiron1520n--410118/ la modelul asta ecranul este wide adica mai lat lucru care iti este necesar la jocur
daca vrei maine iti mai arat cateva modele

#89 2008-02-10 15:41:35

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

Lelaina a scris:

Aoleu...sa nu aud de Leopard k fac urat....morow,mac leopard e un gen de vista de la apple,e program de operare scos de concurentza..... Oricum,Vista a copiat intr-o veselie macul osx,am un patch instalat care seamana enorm cu vista de mai bine de un an... Orza al meu e obsedat de vreo 3 saptamani sa-si instaleze cumva leopradul pe procesor amd si nu a reusit,faza proasta e k nu renuntza odata lol a stat deprimat o zi intreaga pt asta,a stricat vreo 10 dvduri....ma doare capul knd ma gandesc,dar intr-adevar,am vazut si eu un trailer cu leopardul si arata super...ca sa nu zik k original e la un pret rezonabil,muuult mai rezonabil dekt vista,si niki nu are 100 de variante diferite....

exact la asta ma refeream si eu.. ca e mult mai bun apple decat microsoft, sau cel putin asa mi se pare. am folosit un macbook la facultate si era super. de atunci m-am indragostit de el. pacat ca preturile is duble fata de microsoft...

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#90 2008-02-10 18:05:08

morow
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2006-10-29

eu va multumesc frumos la toate k m-ati ajutat , acuma k mi-am luat caine tre sa mai astept un pic laptopu big_smile hjarta am sa pun poze cu javra

Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara

#91 2008-02-10 18:05:30

micicutza
Banat

eu v-am zis ca vista e naspa tongue

#92 2010-07-06 17:10:07

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

azi am facut o boacana: i-am sters iubitului Recycle Bin-ul de pe desktop. cum sa faca sa il puna la loc? el are vista

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#93 2010-07-06 17:15:45

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

click dreapta mouse pe ecran si te duci la "Personalize"
apoi in fereastra in care ti-o deschide, sus in stanga sub Tasks ai Change desktop icons, intri acolo si vezi sa fie bifat Recycle Bin sau dai Restore

si eu am comis-o si asa l-am pus din nou, sa imi zici daca iti merge

#94 2010-07-06 17:35:37

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

multumec mult, reusise inainte sa il sun.
vorbisem mai devreme cu el si era nervos, ma gandeam ca nu a reusit si se tot chinuie.

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#95 2010-07-06 17:36:29

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

n-ai pt ce, bine ca s-a rezolvat

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.