homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Streptococ grup b

#1 2008-02-06 20:15:45

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

streptococ grup b

revin cu analizele mele
am postat un alt toping pentru ca se pare ca nu am nimic din ce credeam eu
rezultatul analizelor :
epitelii superficiale : frecvente
epit     intermediare frecvente
epit     parabazale  absente
epit    bazale    absente
alte celule  absente
leucocite absente
hematii absente
trichomonas absent
germeni lactobacili si coci gram negativi
levuri absente
cultura : streptococ grup B
cultura pt ciuperci negativa
chlamydia negativa

se pare ca nu am chlamydia (dupa un rezultat anterior de echivoc..) si nu am nici candida... ceea ce banuiam eu
am streptococ b
intrebarea mea este : se transmite sexual? prietenul meu trebuie sa faca tretament ? a mai avut cineva ? si daca da..ce complicatii poate avea
am facut si antibiograma si este sensibil la: amoxicilina+ac.clavulanic, cefuroxim, clindamicina, eritromicina, penicilina ; rezistent la tetraciclina ; intermediar ciprofloxacin , cloramfenicol

Ultima oara a fost editat de tttttt (2008-02-06 20:36:45)

#2 2008-02-06 21:07:02

tttttt
Hero member

Re: streptococ grup b

nu stie nimeni nimic? macar un sfat ....va rog

#3 2008-02-06 22:21:15

tttttt
Hero member

nu a mai avut nimeni probleme de de acest gen ? streptococ b in secretia vaginala ? ca pe google nu prea am gasit mare lucru ....

Ultima oara a fost editat de tttttt (2008-02-06 22:21:37)

#4 2008-02-06 23:33:45

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

uite ce am gasit eu

Group B streptococcus (group B strep) is a type of bacteria that causes infection among newborns, pregnant women or women after childbirth, females after gynecologic surgery, and older male and female patients with other serious diseases.

Group B strep remains the most common cause among newborns (neonates) of infection of the blood (septicemia) and of the brain (meningitis). The responsible bacterium, usually S. agalactiae, may be found most often in the vagina and rectum of females and may be transmitted sexually, as well as to a fetus as the infant passes through the birth canal.

Group B strep infection of newborns may be prevented by giving pregnant women who are carriers antibiotics through the vein (intravenously) during labor. The U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC) recommend that any pregnant woman who has had a baby with group B strep disease in the past, who has a bladder (urinary tract) infection caused by group B strep, or who tests positive for group B strep during pregnancy should receive antibiotics during labor.

Prevention and prompt treatment are important because group B strep infections may become life-threatening among newborns.

GBS disease is said to be early onset if it is obvious within the first week of life. It is said to be late onset if the disease is evident after the first week of life and before the end of the first three months. Those at greatest risk of GBS disease are newborn children of infected mothers, women after childbirth, females after gynecologic surgery and older male and female patients with other serious diseases.

daca ai nevoie de traducere sa mi spui...

happy with him...inlove with him...puss

#5 2008-02-07 10:03:20

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

e acelasi cu streptococul beta hemolitic?

Publicitate

loading...

#6 2008-02-07 13:46:36

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

streptococlul beta hemolitic poate fi de grup A sau de grup B....streptococii sunt de mai multe tipuri....nici eu nu le prea stiu

ttttt...tratament antibiotic si trece

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#7 2008-02-07 21:13:26

tttttt
Hero member

da...cred ca e acelasi cu beta hemolitic... nu stiu ce sa iti zic...oricum nu prea sunt multumita de informatiile pe care le detin despre el .. astept acum sa ma duc la ginecolog poate imi explica ceva .. dar slabe sanse .. cred ca o sa imi dea tratament si atat
multumesc frumos doctoressa pentru ajutor

Ultima oara a fost editat de tttttt (2008-02-07 21:13:54)

#8 2008-02-08 13:23:59

Al Pacino
Administrator

scumpa mea...nu e vreo tragedie!ce informatii iti trebuie despre streptococul asta?

#9 2008-02-08 20:15:48

tttttt
Hero member

nici eu nu stiu ce informatii mai vreau ....
o sa ma duc sa imi dea tratament si poate o sa ma potolesc
va multumesc pt intelegere si scuze caci stiu ca v-am stresat in disperarea mea...smile asa invata omu
apropos ...am toate analizele acum si m-am potolit :
la secretii am mai scris mi-a iesit streptococu si atat
chlamydia negativ
mycoplasma negativ
ureaplasma negativ
din sange :
hepatita A, B, C, D negativ
rubeola negativ
listerie negativ
chlamydia igg si igm negativ
toxoplasma negativ
citomegalo virus negativ
herpes I igg pozitiv ( asta ar fi singura problema ) igm negativ
herpes II igg si igm negativ
in concluzie cred ca sunt ok ... dar fara voi nu as fi ajuns sa imi fac toate aceste analize
va multumesc
acum cred ca o sa ma gandesc mult mai serios sa fac un bebic ...smile

Ultima oara a fost editat de tttttt (2008-02-08 20:31:33)

#10 2008-02-11 11:55:21

Al Pacino
Administrator

insa despre herpes I ala presupun ca stiai(ti-o fii iesit pina acum macar odata un herpes la gura)...ala e

#11 2008-02-11 19:46:23

tttttt
Hero member

sincera sa fiu nu imi amintesc ... sau nu am dat atentie ...dar din moment ce mi-a iesit igg pozitiv sigur am avut ...
intrebarea mea este : daca iga  este acum negativ sa inteleg ca acest herpes este adormit si ca momentan nu trebuie sa imi fac probleme nu ?
multumesc frumos

Ultima oara a fost editat de tttttt (2008-02-11 19:46:53)

#12 2008-02-11 20:43:08

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

exact. iese pozitiv doar cand e acut. cronic da numai igg-uri pozitive

mami de minuni hjarta

#13 2008-02-11 20:56:58

cecil
Full member
Inregistrat: 2007-02-21

draga tttttt, unde ti-ai facut atatea ANALIZE, cat a costat?
eu imi mdoresc sa ma scaneze cineva de sus pana jos, sa-mi ia sance, orice numai sa am o imagine de ansamblu, sa stiu cum sunt.

#14 2008-02-11 21:22:26

tttttt
Hero member

mai ce sa zic din pacate a trebuit sa  fac  o parte din analize la o clinica  unde am dat o gramada de bani si nimic concludent...ca apoi
am aflat de pe forum despre cantacuzino ... stiam ca e bun dar ma gandeam ca e de stat si ca e mizerie ..... dar sa stii ca intr-adevar dau rezultate pe masura si nu e foarte murdar... dar la aceleasi analize unde la victor babes( la clinica .. adica la institutul ala privat )  mi-a zis ca nu am nimic , la cantacuzino mi-a gasit streptococ b

eu una m-am grabit si am fost la institut cu trimitere de la o doctorita ginecolog si nu de la medicul de familie
poti sa te interesezi ca am impresia ca o parte sunt gratuite
eu am dat foarte mult 10.000.000 lei vechi pe toate
dar am aflat cam tot
mai ales ca imi iesea ca nu am nimic la secretie si totusi eu nu ma simteam ok ... lucru dovedit la colposcopie ... mi-a iesit o vaginita ....
colposcopia nu intra in banii astia ,... si nici  ecografia endovaginala .... astea le-am facut anterior acestor analize
am dat pe endovaginala 1.000.000 la victor babes ( nu iti recomand sa te duci acolo ... cel putin nu pentru analize aprofundate )
si pe colposcopie ( la dr mihaela georgian din bucuresti ) 500.000 lei

poti sa ceri asa : toate analizele pe care trebuie sa le fac inainte de a face un bebic caci astea sunt si costa 10.000.000

Ultima oara a fost editat de tttttt (2008-02-11 21:26:32)

#15 2008-02-12 13:58:17

cecil
Full member
Inregistrat: 2007-02-21

poti sa explici ce inseamna "nu e foarte murdar" ? si cum este personalul....

Merci

#16 2008-02-12 19:01:54

tttttt
Hero member

mai ce sa zic spre surprinderea mea personalul e ok ....mai ales ca la doctorita care mi-a luat secretia eu i-am dat o ciocolata si 100.000 lei , banii nu a vrut sa ii ia , a insistat sa ii iau inapoi
nu m-a durut cand mi-a luat secretia... a vorbit cu mine adica nu m-a expediat sa fie nesuferita
schimba ustensilele .... au prosoape de unica folosinta din hartie pe care le schimba dupa fiecare pacient(ma refer la masa de gineco) ....manusi de unica folosinta , la sange a desfacut acul in fata mea, a insistat sa imi arate ca e nou , ce sa zic se vede ca nu e murdar .. doar ca e genu ala de spital de stat fara modernizari
in schimb cand am sunat sa ii rog sa imi dea pe fax rezultatele au fost foarte nesuferite asistentele....asta e

Ultima oara a fost editat de tttttt (2008-02-12 19:02:41)

#17 2008-02-12 20:23:39

tttttt
Hero member

doctoressa (sau cine ma poate ajuta ) am si eu o intrebare
de la acest streptococ b din secretii am facut si o infectie urinara
o sa imi treaca numai cu antibiotic ( augmentin 1/12 ore timp de 7 zile ) sau pot sa mai iau si uricol sau ceva de genu asta
pentru ca eu sunt deja la jumatatea tretamentului si nu prea am ameliorari
multumesc

#18 2008-02-12 20:42:33

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

eu am luat urinal si ma ajutat este numai din plante wink

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#19 2008-02-12 21:11:29

tttttt
Hero member

cate pliculete pe zi?
sau cum e ambalat la pliculete nu ?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.