homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Acnee & more

#1 2008-02-06 20:32:34

bulina_rosie
New member
Inregistrat: 2006-05-24

acnee & more

De cateva luni bune, vreo 5-6, perioada in care nu am luat anticonceptionale mi-au aparut si imi apar constant cosuri pe fata si pe corp. In primavara am luat Yasmin vreo 2-3 luni. Nu m-am simtit bine cu ele deci am intrerupt. Intre timp au avut loc dif schimbari in viata mea si perofesionala si personala...care nu stiu daca au sau nu legatura cu aceste dereglari ale tenului meu. AM 26 de ani si nu am avut cosuri nici in adolescenta, poate doar inainte de ciclu..acum am mereu. O alta problema care nu stiu daca are sau nu legatura cu acnea...am facut o candida pe care am trata-o intr-lo luna cu dif ovule etc. Am refacut analizele pt ca aveam inca o senzatie de usturime al urinare si de inconfort. Analizele au iesit ok, dar dr. ginecolog mi-a spus ca am mereu o senzatie de inconfort pt ca asa e secreta mea ...si ca poate mi-am stricat-o cu atatea medicamente si mi-a mai dat niste ovule Colpotrophine, cu care inca mai am unele mancarimi si indispozitii.

AM deci 2 intrebari: 1.pentru acnee sunt bune anumite pastile anticonceptiuonale? Care? si 2. se poate ca propria mea secretie, cu toate ca e ok, nu am nimic fungi sau alti microbi..sa ma irite?

Merci

#2 2008-02-06 20:35:55

unik
Full member
De la: Litoral..
Inregistrat: 2006-10-08

Re: acnee & more

1. da exista si pt asta trb sa discuti cu medicul dermatolog (eu am luat Diane 35)
2. da este posibil k propria ta secretie sa iti provoace discomfort, apeleaza la lenjerie din bumbac si ceva lejer, renunta la pantalonii strimti si spala-te cu apa calduta si simpla cand simti discomfort de la secretie sa te simti mai bine.

#3 2008-02-07 09:38:02

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

Re: acnee & more

bulina_rosie , anticonceptionale pentru acnee trebuie dupa cum a zis si unik, sa-ti prescrie medicul....eu te pot ajuta si sfatui cu tot sufletul pentru tratarea locala a cosurilor sa-ti iei Zynerit de la farmacie....e o minune...

baby Dragos hjarta rugaciune

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.