homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutor

#1 2008-02-06 22:12:42

ancutika
Sr. member
De la: Unirea, Alba
Inregistrat: 2007-11-19

Ajutor

Mai fetelor chiar nu mai stiu ce sa mai fac sad V-am povestit de accidentul prietenului meu, si asa cum era de asteptat tia in care s-a bagat ii cere bani. Si el nu are sad Bun..pana acum a platit tatal lui totul, au luat bani din banca si tot platesc asa pe rand.
Insa problema e ca de disparare, puiu meu si-a gasit o noua ocupatie....cazinoul...A venit azi la mine disperat ca trebuia sa-i dea la taicas-o 3 mil, i-a dat sefus-o banii imprumut si el a mers cu ei la cazino si i-a pierdut pe toti sad Si mi-a zis ca nu e prima data cand pierde banii la cazino. intr-un fel mi-i rusine sa va povestesc problema asta, ca nu e o mandrie ca puiu meu pierde banii aiurea prin cazinouri, da nu stiu ce sa fac. A venit la mine disperat ca el nu mai vrea sa mearga acolo, si sa-l ajut. Da nici nu stiu ce sa fac sa-l ajut..sa nu mai mearga sad asa-s de suparata pe el da tre sa-l ajut cumva. Mi-a zis ca numa mie mi-a spus, ca numa in mine are incredere, da cum sa-l ajut? Cand de mine depinde totul...

16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa bebe boy

#2 2008-02-06 22:19:00

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Re: Ajutor

offfffff,patima jocului de noroc nu aduce nimik bun.important e k este constient si tocmai de aceea ti-a cerut ajutorul.el nu joaca de placere ci pentru k vrea sa-si rezolve problema.poti sa-l ajuti fiind alaturi de el,fa tot posibilul sa-l faci sa renunte la cazinouri.baga-i mintile in cap,spune-i k asta i va aduce doar probleme

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#3 2008-02-06 22:19:01

kimy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-08-05
Site

Mai in afara de faptul k poti sa ii spui ca nu este bine k poate ajunge rau nu stiu...
Spune-i ca tu vrei k relatia cu tine sa fie una serioasa si ai nevoie de un tip ca el numai mai calculat pe care te poti baza.arata-i k e importanta relatia voastra si poate prin chestia asta il vei convinge sa se lase de prostia asta k nu-i a buna sad

#4 2008-02-06 22:21:10

skumpi
Vizitator

cam imatur neutral
nu prea ai u ce sa faci...decats a incerci sa`l ajuti sa inteleaga ca nu e bine ce face si k nu merita sa se bage in pb de`astea aiureah...k asa incep toti...o data...de doua ori pana ajung dependenti...e ca un drog...fir`ar neutral

#5 2008-02-06 22:22:24

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

rrammonna a scris:

el nu joaca de placere ci pentru k vrea sa-si rezolve problema.

Te contrazic un pic rrammonna..Ei chiar joaca de placere.Este daca vrei,un fel de "boala".Iar primul pas el deja la facut:a recunoscut ca are aceasta problema,si a cautat ajutor la tine.
Acum nu iti ramane decat sa fii alaturi de el,cat mai mult timp posibil,ca sa nu mai fie tentat sa se duca iar.
Iesiti mai mult timp impreuna,plimbati'va..faceti lucruri care ii fac placere,si care il distrag.Depinde de el sa renunte,dar este "indatorirea" ta sa il ajuti. Bafta multa :k?ra:

Publicitate

loading...

#6 2008-02-06 22:41:34

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

of ...complicat ... si mare drog jocurile astea .... numa daca stai sa ii explici ce si cum ... nu prea vad cum ai putea

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#7 2008-02-06 22:42:06

ancutika
Sr. member

nu stiu daca a inceput de placere sau de nevoie, ceert este ca acum nu mai vrea. Deaia mi-a si spus, sa-l ajut sa nu se mai duca. mi-a zis ca nu vrea sa ajunga ca aia de la televizor sa se sinucida si sa scrie pe bilet ca a facuto din cauza cazinoului (ca e la moda acum). Mi-a zis ca vrea sa fiu mandur de el, ca vrea sa fie un tata bun pt copii nostri. Noi ne-am planuti ca de la toamna sa ne mutam impreuna. i-am zis ca daca ma iubeste si daca intadevar vrea sa ne vie bine impreuna sa renunte la ele. Si sa se gandeasca la planurile noastre de fiecare data cand il tenteaza sa intre intr-un cazino. Mi-a zis ca numa el il pot ajuta, ca numa pe mine ma mai are si eu is fericirea lui. da daca nu o sa ma descurc si nu o sa-i fiu de nici un ajutor? L-am intrebat ca ce-i in capu lui, vrea sa vanda tot din caza dupa ce o sa ne mutam impreuna ca sa joace la cazino? Si mi-a zis ca nu vrea asta, si tocmai deaia mi-a cerut ajutor. Nu stiu daca ma intelegeti..eu chiar vreau sa-l ajut si el chiar vrea sa se lase ca a vazut a nu-i aduce nimic bun..

#8 2008-02-06 22:51:55

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

tantosica a scris:

rrammonna a scris:

Te contrazic un pic rrammonna..Ei chiar joaca de placere:

ma refeream k prietenul ei a inceput sa joace pentru k avea nevoie de bani,nu din placere

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#9 2008-02-07 07:13:43

morow
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2006-10-29

omu trebu inteles si ajutat.....ori vrea sa scape de nacazuri.....ori vrea sa fie mare si tare si sa faca bani d'am..batzu....., daca aveti incredere unu in altul si va stiti planurile....ar trebu sa se lase de astea si sa isi indeplineasca promisiunile facute intre voi.....sa joace la loto big_smile poate e mai norocos sau la pariloto stanley si tot asa......acolo mai incerc si eu da maxim 100 big_smile k dupa aia imi pare rau k frec banii si nu castig

Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara

#10 2008-02-07 07:58:22

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

tantosica a scris:

rrammonna a scris:

Te contrazic un pic rrammonna..Ei chiar joaca de placere.Este daca vrei,un fel de "boala".Iar primul pas el deja la facut:a recunoscut ca are aceasta problema,si a cautat ajutor la tine.
Acum nu iti ramane decat sa fii alaturi de el,cat mai mult timp posibil,ca sa nu mai fie tentat sa se duca iar.
Iesiti mai mult timp impreuna,plimbati'va..faceti lucruri care ii fac placere,si care il distrag.Depinde de el sa renunte,dar este "indatorirea" ta sa il ajuti. Bafta multa :k?ra:

subscriu wink

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#11 2008-02-07 13:14:28

ancutika
Sr. member

Nu-i genu pe care sa-l intereseze banii, asa ca nu vrea sa se dea mare si tare ca vai doamne cati bani are el. rea doar sa iasa din probleme. Si ma bucur ca si-a dat seama singur ca asa nu poate si mi-a cerut ajutor. cred ca asta cu jocurile de noroc e ca un drog..si eu o sa fac tot ce pot sa-l ajut

#12 2008-02-07 13:34:43

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

eu stiu o casnicie destramata din cauza asta...e nasol sa te lasi. de exemplu...eu sunt dependenta de un joc pe calculator... stiu cum e.

#13 2008-02-07 14:53:49

ancutika
Sr. member

rotfl si eu is dependenta de forum si de un joc pe calculator, da nu pierd nimic daca stau toata zia pe calc. Insa el pierde banii la jocurile lui si asta e problema sad

#14 2008-02-07 14:54:37

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

da...incearca sa iesiti undeva...nu stiu...sa stai mai mult cu el...sa mai uite de ele

#15 2008-02-07 15:45:50

brut
Hero member
Inregistrat: 2007-06-17

si prietenul meu a facut prostia asta de cateva ori si a pierdut cateva milioane neutral mai tin minte ca o data trebuia sa ne intalnim si el a intarziat vreo 2 ore pt ca juca la ruleta si a pierdut banii si a trebuit sa mearga sa faca rost sa-si plateasca datoria pt ca imprumutase neutral si m-a facut sa-l astept cand el umbla hai- hui si facea magarii!! doamne ce m-a enervat...i-am zis ca daca mai face chestii dinastea eu nu mai am ce discuta cu el, adica ma face pe mine sa astept in frig in timp ce el pierdea banii??? si era si minor neutral
nu prea se compara situatiile, stiu, dar eu i-am zis clar ca nu mai stau cu el daca ajunge sa faca datorii ca sa joace la ruleta.... adevarul ca s-a lasat, nu a mai jucat de atunci, si-a dat si el seama ca a gresit! dar acum joaca la loto, face pariuri sportive... unde nu baga multi bani... smile
eu zic sa vb cu el serios, sa il sprijini, explica-i ca nu isi va rezolva problemele prin jocurile astea de noroc!

#16 2008-02-07 15:51:56

ancutika
Sr. member

oana s0a dat si el seama ca nu-si poate rezolva problemele asa, si vrea sa se lase, da mi-a zis ca nu poate. Cum are un ban in mana cum merge cu el la cazino. Deaia mi-a cerut mie sa-l ajut sa se lase, insa nici eu nu stiu cum sad

#17 2008-02-07 15:57:37

brut
Hero member
Inregistrat: 2007-06-17

:-? hmm... pai sa nu-si mai tina bani la el... ca sa nu-l mai tenteze nik wink

#18 2008-02-07 15:58:50

ancutika
Sr. member

smile ms pentru sfaturi fetelor puss vad eu cum evolueaza lucrurile si o sa va mai povestesc

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.