Femeiile obosesc vreodata?-3
- Al Pacino
- Administrator
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-02-01
Re: Femeiile obosesc vreodata?
femeile obosesc frecvent...poate nu asa de repede ca barbatii pentru ca nu depun atita efort...problema e ca la virste tinere maratonul sexual pare a fi la mare moda... cred gaby ca lucrurile stau asa in cuplul tau din pricina lipsei de informare corecta si pertinenta despre ce si cum cu viata sexuala
Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic.
- camysh
- Moderator
- Inregistrat: 2007-12-08
uau... deci baiatul asta, balaurulfurios, e frustrat rau... daca are asa parere proasta despre noi, sa fac bine sa iasa cu baieti de-acu inainte
- norishorulalb
- Banat
- De la: Mika
- Inregistrat: 2007-04-03
cred ca femeile obosesc si ele. eu am avut parte de cateva oboseli nasoale. sincer, cred ca depinde de starea fiecaruia. si de cum este el construit
- LoveChocolate
- Sr. member
- Inregistrat: 2007-10-29
gaby777 a scris:De revelionul acesta-nu am facut prostioare dar iam facut prietenei un mic oral si cu mana ce am mai facut eu pacolo de am dus-o la orgasm...Eu am un obicei de a intreba cat mai e pana ...ca se plictiseste omu(oboseste)si ea imi spunea inca putin si tot asa vreo ora...si intr un final cand eu eram cu mainile si limba umflata imi dau seama ca a avut acel orgasm!Surpriza dupa revelion imi spune cea mai buna prietena a ei :Sti ea tea mintit-nu a avut un orgasm ci trei(3)!Inteleg ca s-a simtit super bine si mai vroia dar nu i-a fost mila de loc-si daca nu imi dadeam seama eu ca a avut pana dimineata o tineam asa-FEMEIILE OBOSESC VREODATA de orgasme?Eu ca barbat dupa un orgasm dorm bustean....
Uite ceva ce mi s-a parut interesant: "Nivelul hormonului oxytocina, care provoaca somnul, creste de cinci ori in momentul orgasmului. Aceasta inseamna ca femeile vor pica de somn cam la 20-30 de minute dupa orgasm, in timp ce barbatii nu vor mai putea tine ochii deschisi cam in doua-cinci minute. "Acest lucru explica de ce se doarme atat de bine dupa un act sexual reusit si de ce barbatii adorm foarte usor dupa ce fac dragoste. "
Mie mi se face foarte repede somn mai ales atunci cand eu depun munca hihi si atunci cand e invers, nu am nici o treaba. Cred ca oboseala aceasta depinde si de efortul fizic. Asadar, pentru ea era f bine cand statea intinsa si tu ii ofereai placere. Incercati si invers! Sa vada cum e
Iar in leg cu ce a zis balaurul furios, sunt de acord in anumite privinte cu el, numai ca nu recunoastem. Daca ar spune una dintre noi unui grup de barbati ca ei sunt infideli, ca se gandesc mereu la "pussies", sau ca sunt mai sensibili decat femeile atunci cand ii doare ceva, i-ar sari in cap si nu ar recunoaste niciunul. Dezbaterile astea dintre femei si barbati nu isi au rostul pentru ca nu va ajunge nimeni la o solutie.
- sarah_ath
- Full member
- Inregistrat: 2007-06-17
LoveChocolate a scris:Dezbaterile astea dintre femei si barbati nu isi au rostul pentru ca nu va ajunge nimeni la o solutie.
e foarte adevarat....nu se va ajunge niciodata...pentru ca nu poti sa vorbesti la general despre barbati/femei fara sa se simta cineva - in particular - jignit. si tre sa recunoastem ca (noi femeile) vrem egalitate, dar cel mai des ne comportam ca si cum am fi cat se poate de superioare si nimeni (un barbat) nu poate sa ajunga la nasu nostru. (aceasta e o afirmatie generala care nu a avut intentia sa jigneasca pe cineva in particular sau sa atace orgoliul cuiva in acest sens).
ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica nu incerca adancimea apei cu ambele picioare
- micicutza
- Banat
- Inregistrat: 2007-10-25
mamaaa ce de-a treaba ati avut pe aici
ralluka a scris:cred ca femeile obosesc si ele. eu am avut parte de cateva oboseli nasoale. sincer, cred ca depinde de starea fiecaruia. si de cum este el construit
subscriu ralluka
o remarca: nu e de mirare ca e singur baiatul
N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei...
- Andreea89
- Sr. member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2007-11-01
gaby777 a scris:Femeile muncesc mai mult ca barbatii?Eu ma duc so iau mereu de la scoala nu ea pe me,eu imi dau jos camasa sa nu i fie ei frig nu ea,eu platesc prezervativul,eu am dureri de spate nu ea,iarna eu iau bulgari in figura pentru ea,de fiecare data desi ea greseste tot eu renunt la deminitate dau fuga la florarie si ma duc cu o floare la ea si mi cer scuze ca am fost un mare bou(pentru ce nustiu dar na..)tot o car pana acasa daca se loveste la picior nu ea pe me (desi nu sunt gras),tot eu trebuie sa strang bani de nunta trebuie sa iau casa si restu...nu ea,tot eu va trebui sa renunt la meciurile mele preferate pentru a se uita ea la telenovela,tot noi barbatii renuntam si muncim pentru ai putea oferi femeii ce-i trebuie!deci barbatii muncesc mai mult-adica uite-te in palmele noastre si vei vedea care munceste mai mult!
Asta pentru ca tu ai obishnuit-o asa.Tu trb sa strangi bani pt nunta? Dar banii vostri nu sunt la comun?Sunteti impreuna la bine si la rau(dak v-ati hotarat sa faceti pasu' astha)mie nu mi se pare corect ca tu sa strangi bani pt nunta , dar gesturile mici care tie ti se par mari,ar trb sa fie normale.pentru ca unei femei ii place intotdeauna sa fie surprinsa
Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat
- baciu
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-02-25
am citit tot ce a scris balaurulfurios si gasesc ca in multe privinte a avut dreptate. Si-a spus parerile si a primit ban pentru ca unele dintre fete s-au simtit jignite.?? Credeam ca aici se vorbeste "pe fata" despre orice insa vad ca e ca in emisiunile politice, deci cand cineva isi spune parerea sau analizeaza ceea ce s-a discutat e numit "frustrat" sau se cauta ca acea persoana sa fie macar pentru o vreme "eliminata" (ban). Nu va faceti griji, nu sunt eu prietena balaurului. Sper ca nu v-am jignit, dar gasesc cam ciudate unele lucruri.
Unde dragoste nu e, nimic nu e.
- ET
- Addicted member
- Inregistrat: 2007-04-20
baciu a scris:am citit tot ce a scris balaurulfurios si gasesc ca in multe privinte a avut dreptate. Si-a spus parerile si a primit ban pentru ca unele dintre fete s-au simtit jignite.?? Credeam ca aici se vorbeste "pe fata" despre orice insa vad ca e ca in emisiunile politice, deci cand cineva isi spune parerea sau analizeaza ceea ce s-a discutat e numit "frustrat" sau se cauta ca acea persoana sa fie macar pentru o vreme "eliminata" (ban). Nu va faceti griji, nu sunt eu prietena balaurului. Sper ca nu v-am jignit, dar gasesc cam ciudate unele lucruri.
Ahaaa! D'acord. Asta-i dictatura, d-le!
Ultima oara a fost editat de ET (2008-02-08 11:15:34)
- bliss
- Full member
- Inregistrat: 2007-01-23
- Site
ma gandeam aseara si am ajuns la concluzia ca mai ales in pat femeile sunt mai egoiste. vreti exemplu? pai noi cu cat terminam mai repede cu atat mai bine, putem avea mai multe orgasme, avem pretentia ca ei sa stie mai multe si sa fie mai activi in pat, sa ne alinte, sa fie duri, sa fie nu stiu cum, mai rau ca la sf. vineri. Si apoi daca el termina mai repede sau e un pic egoist sau face ceva ce nu ne convine punem bot si mai apare un topic pe aici in care il punem la zid pe "porcul misogin".
PS: evident ca nu vorbesc aici de cuplurile in care femeie e la cratita si barbatul sta in pat asteaptand o felatie si ii trage doi pumni ca sa o imbie. si nici de cazurile in care fata e printesa si baiatul nu ii iese din vorba.
Ultima oara a fost editat de bliss (2008-02-08 11:24:36)
- baciu
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-02-25
ma intreb daca moderatorii ar fi fost barbati ar fi primit balaurulfurios ban? Femeile sunt "sfinte", n-ai ce face.
Unde dragoste nu e, nimic nu e.
- sarah_ath
- Full member
- Inregistrat: 2007-06-17
ET a scris:baciu a scris:Femeile sunt "sfinte", n-ai ce face.
Eu am din ce in ce mai mult impresia ca femeile sunt mult mai "misogine" decat barbatii. A nu se intelege ca nu cred ca si partea masculina nu are pacatele ei.
cam asa e
ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica nu incerca adancimea apei cu ambele picioare
- ET
- Addicted member
- Inregistrat: 2007-04-20
- Lelaina
- Hero member
- Inregistrat: 2007-02-02
Ma intristeaza uneori sa vad in unele persoane atata frustrare... Si poate k da,balaurul are dreptate in anumite privintze...dar mi se pare aiurea sa punem femeia la zis si sa zikem k are draci hormonali si ei sunt atot-intelegatori si mari zei... Atat barbatul kt si femeia sunt OAMENi inainte de orice,si in egala masura trec prin pase mai buna sau mai proaste...k mentalitatea a facut ca barbatul sa tina in el si sa nu se arate sensibil,asta tine de masura in kre acceptam prejudecatile din jur. De maria nu mai zik nika nu vreau sa pun paie pe foc...
Dar ma scoate din sarite mentalitatea asta.. femei VS barbati... dc VS? in final,suntem 2 fiinte diferite care ar trebui sa se completeze reciproc, nu sa se masoare care e mai plin de ifose si care depunde mai mult efort intr-o relatie.. Mi se pare k toate persoanele care adopta o astfel de mentalitate nu sunt pregatite sa aiba o relatie cu adevarat,indiferent de calsa a 5-a sau licenta pe kre o poseda
Poor is the man whose pleasure depends on another
- deadrose
- Banat
- De la: craiova
- Inregistrat: 2006-07-21
alexia a scris:Lelaina a scris:Ma intristeaza uneori sa vad in unele persoane atata frustrare... Si poate k da,balaurul are dreptate in anumite privintze...dar mi se pare aiurea sa punem femeia la zis si sa zikem k are draci hormonali si ei sunt atot-intelegatori si mari zei... Atat barbatul kt si femeia sunt OAMENi inainte de orice,si in egala masura trec prin pase mai buna sau mai proaste...k mentalitatea a facut ca barbatul sa tina in el si sa nu se arate sensibil,asta tine de masura in kre acceptam prejudecatile din jur. De maria nu mai zik nika nu vreau sa pun paie pe foc...
Dar ma scoate din sarite mentalitatea asta.. femei VS barbati... dc VS? in final,suntem 2 fiinte diferite care ar trebui sa se completeze reciproc, nu sa se masoare care e mai plin de ifose si care depunde mai mult efort intr-o relatie.. Mi se pare k toate persoanele care adopta o astfel de mentalitate nu sunt pregatite sa aiba o relatie cu adevarat,indiferent de calsa a 5-a sau licenta pe kre o poseda
subscriu
si eu
http://d3adros3.myminicity.com/La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"
- gaby777
- New member
- Inregistrat: 2008-02-06
Andreea89 a scris:Asta pentru ca tu ai obishnuit-o asa.Tu trb sa strangi bani pt nunta? Dar banii vostri nu sunt la comun?Sunteti impreuna la bine si la rau(dak v-ati hotarat sa faceti pasu' astha)mie nu mi se pare corect ca tu sa strangi bani pt nunta , dar gesturile mici care tie ti se par mari,ar trb sa fie normale.pentru ca unei femei ii place intotdeauna sa fie surprinsa
Banii la comun?Pai nustiu cum gandesc unii dar eu nu ma bazez pe banii ei,nu ma intereseaza ca ea sa faca nustiu ce lucruri extraordinare-eu sunte cel care trebuie sa stranga bani pentru nunta cel care trebuie sa aduca bani in casa cel care trebuie sa faca mereu mai mult cel care sa transpire-eu unul asa cred-daca si ea intervine cu ceva foarte bine daca nu..oricum toate de mine trebuiesc rezolvate...si ca aa am obisnuit-o-nu are nimic -e un lucru rau daca e rasfatata?
Ultima oara a fost editat de gaby777 (2008-02-10 18:23:14)
Sper ca nu supar pe nimeni cu prostiile mele!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|