|
Nu esti logat.
Help document pdf#1 2008-02-07 13:43:15
help document pdfpromit ca sterg topicul dup-aia...dar imi puteti spune cum pot transforma un word in pdf sau ceva de genul? am de lucrat niste tabele, dar cand le copii din pdf in word ies ca naiba...nu vreau sa ma apuc eu sa le fac de la capat "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #2 2008-02-07 13:44:05
Re: help document pdfin primul rand trebuie sa ai acrobat reader 7 ...ai? N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #3 2008-02-07 13:45:28
Re: help document pdfda, e 7.0. e bun, nu? "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #4 2008-02-07 13:46:15
Re: help document pdfda ...ala e Offline #5 2008-02-07 13:46:55
Re: help document pdfm-am prins ca e bun, dar astept instructiuni mai departe "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-07 13:47:28
Re: help document pdfmai departe nu stiu ..sorry Offline #7 2008-02-07 13:47:32
Re: help document pdfda e bun.dai acolo unde ti se deschide documentul in pdf "select all", apoi "copy" si apoi deschizi o pagina in word si dai "paste".eu asa fac si imi iese. Offline #8 2008-02-07 13:49:44
Re: help document pdfda N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #9 2008-02-07 13:50:34
Re: help document pdf
ei..asa am facut si eu, insa imi iese tabelul ala dezlanat cu totul, nu-l pot folosi "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #10 2008-02-07 13:51:37
Re: help document pdfpai tu vrei din word in pdf sau invers? caci uite ce ai zis : "dar imi puteti spune cum pot transforma un word in pdf " N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #11 2008-02-07 13:52:26
n-are decat Create Adobe pdf on line "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #12 2008-02-07 13:52:41#13 2008-02-07 13:53:27
pdf in word...:f?rv?nad: is dusa cu pluta de-acu "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #14 2008-02-07 13:56:50
Re: help document pdfpai inseamna ca nu e adobe acrobat 7 professional N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #15 2008-02-07 14:01:36
soooper tare Offline #16 2008-02-07 14:02:25
Re: help document pdfdaca era acrobatul 7 professional trebuia sa-i mearga si cum i-am zis eu.k eu cel utin asa fac si merge. Offline #17 2008-02-07 14:05:40
Re: help document pdfvezi..cred ca este un doc convertor. eu am gasit pt jpg si pdf pe net Offline #18 2008-02-07 14:25:09
Re: help document pdfsorry, fetele, am fost sa pap. nu, deci nu ma lasa sa salvez decat ca pdf sau txt, ceea ce iarasi nu-mi foloseste. mama lui de adobe...mersi de ajutor. o sa incerc si cum a zis ralluka. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #19 2008-02-07 14:26:01
Re: help document pdfnicole N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|